Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
TESTIMONIALS OF THE STUDENTS FOR THE DIFFICULT CASES COURSE-2018 (RO)

L., Latvia: Cursul a fost cu adevărat uimitor şi inspirațional, informaţii de nepreţuit, cunoştinţele şi înţelepciunea fiind oferite de către profesori valoroşi. Sunt sigur că această experienţă se va dovedi a fi cu adevărat benefică pentru toţi participanţii. Vă mulţumim pentru treaba minunată pe care o faceţi cu toţii la Academie, o muncă binecuvântată cu multă putere şi bucurie iar toţi participanţii, inclusiv eu, vom folosi orice ocazie pentru a ne reîntoarce!

E. A. D., Liban: Mă simt binecuvântat că am posibilitatea de a participa la curs. Cursul este perfect organizat, lectorii sunt foarte bine aleşi, prezintă informaţii extrem de interesante şi bineînţeles cel mai bun lucru este prezenţa Prof. Vithoulkas. Spiritul lui este de neimaginat. Multe mulţumiri echipei care organizează şi susţine seminariile – mulţumesc pentru devotamentul, bunătatea şi experienţa lor excelentă. De mult timp a fost un vis de a face cursul de e-Learning şi a-l vedea pe Vithoulkas. Mă simt împăcat, acum că mi-am satisfăcut ambele vise. Mulţumesc Profesorului Vithoulkas pentru că a schimbat lumea!!!

T.A., Suedia: De fiecare dată când vin aici obţin o doză de energie. Nu am fost niciodată dezamăgit de Prof. Vithoulkas şi echipa sa excelentă care îmi dau putere să studiez mai mult acasă. Mă simt privilegiat că particip la seminariile de pe această frumoasă insulă Alonissos. Prof. Vithoulkas face o muncă enormă pentru promovarea homeopatiei clasice. Eu şi toată lumea, avem nevoie de Dvs. acum mai mult ca niciodată – Dumnezeu să vă binecuvânteze! Aştept cu nerăbdare să vă văd şi să vă aud şi anul viitor! Cu toată dragostea mea.

M.S., India: Acesta este cel de al doilea an de când vin în Alonissos pentru a studia homeopatia de la marele maestru. Am învăţat în acest an că homeopatia este ştiinţa dragostei şi cu cât o răspândeşti mai mult ajutând şi vindecându-i pe alţii, cu atât devii mai sănătos. Învăţarea este un proces care nu se termină niciodată şi am învăţat multe lucruri noi în profunzime de la marele nostru Profesor şi de la studenţii săi. Sunt adânc îndatorat marelui meu Prof. George Vithoulkas şi dragei mele Maria pentru sprijinul şi încurajarea constantă. Sunt, de asemenea, recunoscător dr. Atul, dr. Seema şi dr. Latika pentru minunatele lor prezentări de cazuri şi lucrări de cercetare. ATÂT DE INSPIRANȚIONALE! Mă voi reîntoarce pentru a mă deschide mai mult spre sprijinirea oamenilor pentru ca aceştia să îşi recâştige sănătatea şi pentru a oferi mai multă dragoste întregii lumi. Salutări calde.

A.K.S., India (New Delhi): A fost o experienţă minunată aici, în Alonissos, aceasta este prima dată când vin. Prof. Vithoulkas este un suflet pur. Prin urmare, a dezvoltat spiritualitatea şi a primit harul divin. El este persoana cea mai iubitoare de pace, şi-a oferit toată învăţătura, neascunzând nimic, oferind-o în mod onest tuturor, pentru formarea homeopatiei clasice şi pentru a ajuta întreaga umanitate. Cea mai nobila teorie care o poate face cineva. Am decis să mă dedic studiului studiul homeopatiei clasice, corecte. Îi doresc numai bine şi multă sănătate. L-am întâlnit prima dată în 1984 în Bombay şi apoi acum.

E.O., Turcia: Ca întotdeauna, cel mai bun curs! Profesorul Vithoulkas este un profesor uimitor şi un homeopat exemplar. Ajutoarele lui sunt, de asemenea, minunate. Organizarea este foarte bună. Sper să pot veni în fiecare an şi sper să fiu ca ceilalţi homeopaţi. Recomand acest curs.

S.G., India: Cu ani în urmă, Academia Platon a fost creată în Grecia şi a atras oameni din întreaga lume. Cu ajutorul câtorva ţări, George Vithoulkas a fondat IACH, care atrage oameni din întreaga lume. Sunt sigur ca Grecia va fi casa homeopatiei clasice. Cursul “Cazuri dificile cu analiză aprofundată” oferă experienţa unor astfel de prelegeri interactive de către Prof. George, Atul, Latika, Mahesh şi Seema cu un impact deosebit asupra noastră.
Calde urări Mariei pentru organizarea exemplară a cursului. Cele mai calde urări şi înţelepciune Prof. George Vithoulkas.

N.E.P., Bulgaria: Sunt fericit să fiu din nou în AIHC pentru a face homeopatie cu Prof. Vithoulkas! Sunt fericit să fac parte dintr-o mare familie homeopată! Seminarul a fost foarte intens, cu analize profunde. Am văzut cazuri dificile şi pentru mine a fost foarte util – înţelegerea cazului, a persoanei, explicaţiile legate de FU, selecţia remediilor – este o pregătire bună pentru mine şi sunt foarte recunoscător Academiei, prof. Vithoulkas, dr. Mahesh, dr. Mallappa, dr. Jaggi şi Universului pentru că am avut posibilitatea de a fi aici în Alonissos! Mulţumesc!

N.K., India: Cursul este o ocazie excelentă de a învăţa cu Prof. Vithoulkas şi echipa lui: Dr. Jaggi, Dr Mahesh & Dr. Seema. Toate cazurile prezentate au fost excelente, iar abordarea explicaţiilor a fost fantastică şi, cel mai important, “logic” în conformitate cu homeopatia. Personalul echipei, Stella, Alexandra, Dimitri, echipa VC, au fost de foarte mare ajutor pe tot parcursul cursului. Doamnei Zisoula Vithoulkas îi mulţumesc pentru dragostea şi grija ei. Mulţumiri deosebite d-nei Maria pentru tot ajutorul pe care l-a oferit ajutându-mă să rezolv chiar şi cele mai dificile probleme cu care mă confruntam, m-a ajutat să revăd din înregistrări, să-mi planific călătoria, să mă cazez, să mă prezinte profesorului precum şi ocazia de a cunoaşte şi întâlni oameni din alte ţări. Acest curs este o mare ocazie de a cunoaşte şi întâlni oameni din diferite ţări şi de a afla nivelul homeopatiei în ţara lor de origine şi ce putem face pentru a o face mai puternică. Mulţumesc.

P.R.D.C., Brazilia: Vin pentru a doua oară în acest an pentru cursul lui George Vithoulkas. De fiecare dată, îl admir din ce în ce mai mult pentru încrederea şi claritatea prezentării prelegerilor, în timpul prezentării cazurilor de către Profesor şi de către profesorii care îl asistă.
Mă simt mai motivat să îmi reiau studiile şi practica medicinii veterinare homeopatice mulţumită Profesorului Vithoulkas şi Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică. Cu siguranţă, luna viitoare voi începe programul de e-Learning, la care m-am înscris în timpul cursului anterior. Încă o dată, sunt recunoscător Profesorului Vithoulkas şi echipei Academiei.

A.G., Franţa:  Întotdeauna atât de preţios pentru a învăţa tot mai mult (şi pentru a evalua propria noastră înţelegere) despre strategia terapeutică, acurateţea prescrierii şi a evaluării rezultatului administrării remediilor. Abordarea Prof. G. Vithoulkas o apreciez ca fiind foarte didactică şi clară precum şi cea a lui Atul precum şi entuziasmul lui Mahesh în împărtăşirea cazurilor sale remarcabile.

V.W., Suedia: Predarea este excelentă. Sunt foarte recunoscător pentru că pot învăţa din experienţa Profesorului Vithoulkas şi să urmăresc cum gestionează cazurile. Prelegerile lui Atul, Mahesh şi Seema sunt, de asemenea, de înaltă calitate. Mulţumesc întregii echipe a academiei.

G.R., India: Aceasta este prima mea vizită la AIHC, Alonissos, Grecia. Mă simt destul de norocos şi binecuvântat să vizitez AIHC, practic în India de 5 ani în sectorul public. Studiul cu toţi profesorii a fost fructuos şi plin de informaţii, în special discuţia şi analiza cazurilor live de către Profesorul Vithoulkas a fost minunată. Mai mult decât atât, tot personalul AIHC este foarte prietenos, politicos şi util şi mi-a plăcut acest lucru. Aştept cu nerăbdare să revăd AIHC.

H.G., Brazilia: Foarte bun. Această metodă este foarte bună pentru că este conform bazelor hahnemanniane şi observaţiilor lui Kent. Nivelul profesorilor este foarte bun şi ei urmează legile lui Hering în timpul evaluării cazurilor.
Cazurile prezentate au avut un nivel foarte bun, cazuri dificile care au fost prezentate cu o mare claritate. Intenţia mea este să încep acum e-Learningul. Sunt foarte recunoscător Dr. George Vithoulkas, deoarece a construit această Academie şi face mari eforturi pentru a promova baza ştiinţifică a mecanismului de acţiune al remediilor homeopate. Recunoştinţă tuturor. Îmbrăţişări.

Y.M., Bulgaria: Sunt pentru a doua oară aici în Alonissos şi sunt foarte fericit că sunt student al Prof. Vithoulkas. Aş dori să mulţumesc echipei Academiei pentru seminarul plăcut şi pentru noile cunoştinţe pe care le-am primit aici. Sper că anul viitor să vin din nou aici. Îi doresc Profesorului prof. Vithoulkas şi echipei sale să continue cu aceeaşi motivaţie puternică să ne călăuzească în adâncul oceanului Homeopatiei! Mulţumesc!

U.Q., Spain: Sunt foarte mulţumit de ceea ce am primit în acest curs. Cunoştinţe interesante şi unice despre homeopatie şi viaţă pe care le-am primit de la Prof. Vithoulkas, iubitul şi foarte apreciatul nostru Profesor, precum şi de alegerea sa înţeleaptă a unor lectori calificaţi şi experimentaţi, care în acelaşi timp sunt persoane minunate şi cu un mod sănătos de gândire. M-am simţit foarte fericit în acest loc luminat şi armonios unde am întâlnit atât de mulţi oameni cărora le-am putut împărtăşi acest angajament comun de sănătate –homeopatia– fiind tot timpul atât de bine asistat de echipa academiei, întotdeauna prietenoasă şi pregătită să ajute. Mulţumesc foarte mult, a fost prima mea vizită la academie. Sper că voi veni aici de mai multe ori.

R.A., India:Tot cursul a fost foarte util, informativ şi plin de viaţă. Cazurile live luate de către Profesorul George Vithoulkas au fost excelente, iar discuţia legată de prescripţie a fost superbă. Dr. Atul Jaggi, Dr. Mahesh şi Dr. Seema au contribuit, de asemenea, la calitatea bună a discuţiilor de caz şi a materialelor de studiu. A fost o vreme frumoasă în Alonissos, Grecia. Bună. Mult noroc Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică şi tuturor membrilor săi. Fie ca Dumnezeu să dea viaţă lungă, sănătoasă şi fericită Prof. George Vithoulkas!

G. S. C., Brazilia: Am participat la Cursul A-Z din iulie: Cursul a fost foarte bun şi am planificat să mă întorc din nou în septembrie pentru a afla mai multe de la Profesorul Vithoulkas, am fost impresionat de experienţa şi dedicarea sa în domeniul homeopatiei. Prelegerile Profesorului arată cu claritate şi obiectivitate cum să gestionăm corect urmărirea cazurilor, înţelegând nivelurile de sănătate. Acum este importantă sedimentarea învăţăturilor prin studierea e-Learning, pe care intenţionez să-l încep în luna octombrie.

P.D., Thailanda: Am foarte puţine cunLoştinţe despre homeopatie / M.M. Tocmai am învăţat doar două module din programul e-Learning. Dar acest curs este foarte impresionant. Am câştigat experienţă în privinţa observaţiei în timp ce Prof. Vithoulkas a luat cazurile. Motivele pentru care el alege sau nu alege simptome / remedii. Acest lucru mă face să-mi dau seama cât de importantă este cunoaşterea M.M. şi cunoştinţele de bază privind nivelul de sănătate şi toate teoriile.

D.H., Canada: Mi-a plăcut tot cursul şi bineînţeles că plec cu multe cunoştinţe suplimentare, pe care le apreciez mult. Mulţumesc tuturor cadrelor didactice şi personalului care au fost geniale şi de ajutor, ca o familie. Nu am cuvinte să-mi exprim recunoştinţa faţă de Prof. Vithoulkas pentru tot ceea ce el continuă să facă pentru omenire.

E., Rusia: Minunat ca întotdeauna.

Y.H., Germania: Sunt foarte impresionat de modalitatea clară în care toţi profesorii îţi explică alegerea remediului corect. Este un amestec bun de teorie, cazuri practice, precum şi diagnostic diferenţial. Caracteristicile remediilor sunt foarte bine explicate. Sunt foarte bucuros că mă aflu aici.

A.V.S., India (Puna): Acest curs este foarte benefic pentru mine. Profesori de calitate. Mi-aş dori să particip la tot mai multe seminarii.

M.F., Grecia: Excelent.

S.S.P., India: Este un curs bun, eu fiind homeopat. Mi-au plăcut cel mai mult cazurile live. Ele sunt într-adevăr fantastice, studiul practicii, al observaţiei cu domnul Prof. George V., domnule, este o mare onoare.
Mulţumesc foarte mult.

S.M.G., India: În primul rând aş vrea să mărturisesc că acesta este singurul curs la care am primit cunoştinţe reale şi adevărate. Am ajuns să cunoaştem în fiecare minut aspecte ale luării cazurilor şi ale alegerii corecte a remediului. Mulţumesc foarte mult.

S.M., India: Cred că acesta este cel mai util curs. Trebuie să-mi continui drumul.

M.M., India: Singurul loc în care se poate învăţa homeopatia.

D.L., Serbia: Sunt aici pentru prima oară şi mă simt impresionată. Sper să vin din nou anul viitor! Vă doresc toate cele bune!

M.C., Palestina/ echipa din Liban: A fost foarte reuşit şi util şi m-a făcut să-mi evaluez nivelul şi să abordez pacientul din toate punctele de vedere şi nu să mă ghidez strict din cărţi sau din rezultatele din Vithoulkas Compass... şi am învăţat din ce în ce mai mult despre programul VC, cum să îţi fie de ajutor şi nu o piedică. Mulţumiri speciale Profesorului George Vithoulkas şi întregii echipe. M-au ajutat mult şi sunt cu toţii uimitori. Profesorilor, secretarelor, bibliotecarei, doamnei Barista. Mulţumesc.

T.J., India: Este pur ştiinţifică. Nu teoretizare pe imaginaţie – doar fapte. Vithoulkas prezintă informaţii şi dă o adevărată valoare homeopatiei pentru a merge mai departe. Cazurile mă ajută să înţeleg mai bine nivele de sănătate şi semnificaţia lor practică.

P.Y., Thailanda: Îmi plac foarte mult cazurile prezentate; modul în care lectorii explică cazurile în detaliu şi, de asemenea, subliniază cum să privim cazurile. Precum sfaturile şi strategia de abordare şi gestionare a cazurilor. ECHIPA AIHC, foarte impresionantă.

H.S.G., India: Cursul a fost foarte inspirațional şi plin de informaţii. Modalitatea D-lui de evaluare a diagnosticului şi alegere a remediilor a fost foarte interesant. Aştept cu nerăbdare să revăd Academia.

S.L., Suedia: Interesant, inspirațional. Un loc fantastic. Repertoarul Compass este bun. Dr. Mahesh este foarte bun!

A.C., Anglia: Seminar foarte impresionant, constructiv şi provocator. Cunoştinţele noastre de homeopatie au fost într-adevăr testate. Mi-a plăcut fiecare minut. Sunt fericit întotdeauna când sunt în Alonissos. Seminar excelent!!!

K.O.P., Turcia: Este complet, bogat si fructuos. Acest curs mi-a dat cu siguranţă motivaţia. Mulţumesc foarte mult.

N.O., India: Consider cursul foarte informativ şi clarifică îndoielile legate de cazurile din practică. Fiecare homeopat ar trebui să profite de această ocazie o dată în viaţă. Îmi place Prof. George. Eşti un profesor aşa de minunat! Aş fi vrut să vedem mai multe F.U.-uri ale cazurilor Dvs. George, cum va acţiona remediul şi cum îl va face mai puternic.

A.D., India: Este o experienţă de viaţă să înveţi homeopatia de la Profesorul George Vithoulkas şi ilustrarea acesteia prin cazurile prezentate de dr. Atul & dr. Mahesh.

A., Rusia: A fost foarte interesant pentru mine. Mai mult decât perfect!

S.H., Suedia: Discuţiile filozofice ale lui Vithoulkas îmi plac foarte mult, mai mult decât mi-aş dori. Şi cazurile indiene urmărite sunt foarte interesante. Un echilibru bun al clasei, ca de obicei. Energie bună. Mulţumesc.

D.S.B., Brazilia: A fost foarte plăcut şi util. M-a determinat să termin cursul de e-Learning. M-a ajutat să îmi îmbunătăţesc gândirea clinică şi capacitatea de a gestiona cazurile. Aş dori să le mulţumesc profesorului şi organizatorilor (personalului), foarte atent şi grijulii.

A.G.S.C., Brazilia: Excelent! Mulţumesc.

S.Y., Bulgaria: Perfect. Mă voi întoarce anul următor.

M.G., Bulgaria: Acesta este primul meu curs la Academia Internaţională de Homeopatie Clasică. Este o experienţă foarte bună pentru mine. Mulţumesc!

M.M., Bulgaria: Prezentări foarte profesioniste. Mă bucur că homeopatia abordează cercetarea şi prezintă cazuri în revistele medicale. Multe mulţumiri colegilor indieni! Multe mulţumiri lui George pentru că ne învaţă cu răbdare şi dragoste.

S.S., Kenya (provenit din India): * Posibilitatea de a vedea diferite cazuri live care se în petrec în lumea homeopatiei * Completarea cunoştinţelor şi cu siguranţă utile în practică. * Reîmprospătează cunoştinţele din cărţile citite. Platformă pentru întâlniri şi a asculta diverse persoane * Posibilitatea de a vedea, întâlni, trăi legenda homeopatiei prin Prof. George Vithoulkas. * Impresie ...> Depăşeşte limitele legate de religie, sex, vârstă care sunt pe glob. Homeopatia este o metodă de a trata suferinţa şi a le îmbunătăţi viaţa până la sfârşit.

K.G., Slovenia: Prezentare strălucită a doctorului Atul. PROFESOR STRĂLUCIT, STUDENŢI! EXCELENT. FELICITĂRI ECHIPEI. Sunteţi pe cale să schimbaţi lumea. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Profesorul Academiei!

N.P., Slovenia: De necrezut! A fost prima mea dată, cu siguranţă nu ultima.

O.K., Emiratele Arabe Unite: Foarte educativ. Prezentatorii sunt excelenţi. Cazurile sunt interesante. Organizarea este perfectă.

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }