Courses In Alonissos

Следдипломен Хомеопатичен Курс За Участници От Германия И Други Страни

Този следдипломен курс се състои от лекции по „Органон“ на д-р Самюел Ханеман и случаи на живо със снемане на случаи и анализ на случаи, оценка на патологията, сравнение на лекарствата, хомеопатична философия, стратегии при предписване и задълбочено вникване в трудностите, срещани в хомеопатичната практика.

Допълнителни обсъждания по теорията за „Нивата на здраве“ е също важна част от лекциите. Проф. Джордж Витулкас подчертава съществените сходства при разглеждането на Материя Медика и представя нови идеи, които повишават осведомеността и разбирането относно функцията на човешкото тяло, в здраве и болест. Повечето часове ще бъдат преподавани от проф. Джордж Витулкас, а той ще бъде подпомаган от д-р Атул Джаги.

Езикът на курса е на английски и има едновременни преводи на Немски, Руски и Български.

Език

Английски - Немски - Руски - Български

Лектор

Проф. Джордж Витулкас

График

27/6- 1/7

Лекциите започват в 9.30 ч. и продължават до 13.00 ч. След обедната почивка лекциите започват в 17.00 ч. и продължават до 20.30 ч. През уикенда няма да има лекции.

За Повече Информация

Г-жа Елина Ганиатсу, секретар на Международната академия по класическа хомеопатия, тел. +30 24240 65142, email: academy@vithoulkas.com