Newsletter 5.12.2016

Homeopathic Newsletter sent by G. Vithoulkas,

Este şansa vieţii!

Învăţaţi ce este mai bun de la cel mai bun!

Înscrieţi-vă acum pentru cursurile din Alonissos, sesiunea 2017!

Acum este şansa vieţii dumneavoastră de a învăţa cele mai bune practici de homeopatie de la homeopatul de renume internaţional, Profesorul George Vithoulkas.

Fiecare curs cuprinde o selecţie de diverse cazuri reale: gestionarea lor implică luarea cazului, analiza cazului, evaluarea patologiei, compararea remediilor, filozofia homeopatiei, strategii de prescriere şi câteva detalii despre unele dificultăţi întâlnite în practica homeopată.

Toate cursurile sunt ţinute de Prof. Vithoulkas care vă va împărtăşi din experienţa lui de 55 de ani.

Cursurile îşi propun să arate modul de gândire corect în timpul procesului de luare a cazului şi felul cum o analiză a modului corect de evaluare a simptomelor şi sinteza lor poate avea ca rezultat remediul homeopatic potrivit – similimum.

Suplimentar vor fi discuţii despre “Nivelele sănătăţii”, dozarea şi potenţa remediilor homeopate ţinând cont de câţiva parametri esenţiali.

Principiul “Nivelelor sănătăţii” este o noutate nu doar pentru homeopatie ci şi pentru medicină, în general. Acesta oferă un model care poate confirma dacă starea unui pacient se îmbunătăţeşte sau nu sub acţiunea unui tratament homeopat sau un alt fel de tratament – de fapt arată dacă starea de sănătate a unui pacient chiar se îmbunătăţeşte sau dacă tratamentul doar ameliorează simptomele.

Prof. George Vithoulkas scoate în evidenţă comparaţiile esenţiale la consultarea Materiei Medica, şi prezintă idei noi care asigură o mai bună înţelegere a felului în care funcţionează corpul uman atât în stare de sănătate cât şi de boală.

Pe scurt, la Academia Internaţională de Homeopatie Clasică studentul va putea să vadă aplicarea în practică a homeopatiei uniciste dar, cel mai important, va experimenta el însuşi eficienţa de necontestat a homeopatiei clasicei Hahnemanniene.

Scopul Academiei este să-i pregătească pe numeroşii noştri studenţi-medici din întreaga lume să devină homeopaţi profesionişti experţi în homeopatia clasică Hahnemanniană şi, cu timpul, membri respectaţi ai societăţii lor.

Este semnificativ faptul că principiile fundamentale pe care se bazează cursurile Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică au fost adoptate şi acreditate de numeroase universităţi de medicină din lumea întreagă.

Stay Connected

Like us on Facebook View our profile on LinkedIn Follow us on Twitter View our videos on YouTube View our videos on YouTube View our videos on YouTube Follow us on Pinterest Available iBooks on iTunes