Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Testimonials of the Students for "Homeopathy from A to Z" Course - 2017

 

Homeopatia de la A la Z 2017

I. G. O., Spania:

  • Foarte limpede!
  • “Nivele de sănătate” a oferit un model foarte util la ceea ce ştiam până acum
  • Teoria a fost foarte utilă, întrebările colegilor studenţi m-au ajutat de asemenea mult
  • Cazurile live urmărite au fost magnifice

A. P., Regatul Unit: M-am bucurat foarte mult de acest curs. Nu era ceea ce aşteptam de la un curs de începători. Mă aşteptăm să ne concentrăm pe Materia Medica. Cu toate acestea numeroasele cazurile live au reprezentat o pregătire valoroasă. Deşi există o clinică pentru studenţi la Colegiul din Salisbury – Regatul Unit, nu există posibilitatea de a vedea o asemenea gamă largă de pacienţi. Cu 2 ani de pregătire în homeopatia clasică şi un interes de mai mulţi ani, m-am simţit destul de confortabil la prelegerea teoretică şi atenţia mea a fost menţinută pe tot parcursul. Trebuie să apreciez calitatea învăţământului. Cred că a fost valabil pentru fiecare (cu siguranţă pentru cei cu care am vorbit). De asemenea felul în care a fost împărţită ziua a fost un succes. Încântată să spun că programul Compass s-a dovedit a fi destul de uşor de folosit.

C.M., Australia: Cursul mi-a justificat dorinţa de a introduce homeopatia în practica mea medicală. Am apreciat filozofia homeopată şi dragostea profundă, umilă a Prof. George Vithoulkas şi a celorlalţi implicaţi în curs. Şi la fel minţile studenţilor sunt revigorante.

M. S. – India: Dragă Domnule, am avut parte de cea mai mare experienţă din lume venind să studiez la AIHC. Învăţăturile tale sunt uimitoare, lăsându-mă fermecat şi inspirat. Mă hrănesc, visez, respir homeopatie 24 de ore pe zi de când am venit în Alonissos. Energia pe care o emani în timpul prelegerilor tale, mi-a dat multă putere şi claritate a gândirii pentru a înţelege bazele homeopatiei, cum n-a făcut-o nimeni înainte. E ca şi cum aş fi fost în comă şi mi-ai fi administrat Opium 200. De asemenea îi mulţumesc dr. Jorgos care în prelegerile sale a explicat minunat Nivelele de sănătate printr-o mulţime de exemple şi umor. De asemenea apreciez cu adevărat pe Stella, Dimitra & Effie pentru efortul constant însoţit de un zâmbet. Şi mai presus de toate, multe mulţumiri şi îmbrăţişări d-nei Maria pentru susţinerea constantă a tuturor studenţilor şi în special pentru că mi-a oferit mult confort şi m-a făcut să mă simt special şi să mă simt ca într-o familie cu toţi cei de aici. Dragul meu Prof. George Vithoulkas şi Maria, însemnaţi mult pentru mine, nici măcar nu pot descrie în cuvinte cât de mult. Mă întorc cu hotărârea puternică de a deveni un discipol priceput al mentorului meu Prof. Vithoulkas şi să încurajez tot mai mulţi studenţi din India să ia îndrumări direct de la Prof. G. V. venind la AIHC şi luând parte la programul E –Learning. Mulţumesc foarte mult!

P.A., România: Un curs excelent, felicitări echipei! Am fost îngrijorat pentru timpul scurt pentru toată homeopatia, dar am găsit foarte inteligentă decizia ta de a prezenta teoria din homeopatie, regulile de urmat, pentru a înţelege tot. Prof. Jorgos Kavouras este foarte implicat şi devotat Prof. G. Vithoulkas şi ne oferă explicaţii complete asupra subiectului, până când înţelege toată clasa. Cazurile clinice sunt extrem de utile pentru a învăţa să prescriem tot mai bine, mulţumesc iubite Prof. G. Vithoulkas! Vă mulţumim dragă generale, Maria Chorianopoulou pentru organizarea excelentă şi pentru sprijinul pe care ni l-aţi oferit tuturor!

A.U., Austria: Cazurile cu George Vithoulkas sunt în fiecare an cele mai impresionante lecţii şi de un nivel înalt. Prin cazuri am putut învăţa mai mult şi mi-am îmbunătăţit cunoştinţele.

F.V., România: A fost o mare plăcere să particip din nou la acest curs. Am învăţat multe lucruri despre homeopatie şi mă simt mai încrezător acum în prescrierea remediului. Îmi place felul în care profesorii ne explică lecţiile.

A.F., România: Ca întotdeauna sunt uimit de cursurile de aici, din Alonissos. Atmosfera este grozavă şi apreciez comunitatea internaţională care s-a format aici. Acest an nu este atât de stresant, deşi este un curs complet. Predarea Prof. Vithoulkas şi Kavouras este excepţională. Vă doresc tuturor o viaţă lungă, sănătoasă, plină de momente fericite! Mă rog la D-zeu să menţină Academia plină de succese pentru totdeauna, aşa încât mulţi studenţi să poată realiza aici o înaltă educaţie a unei reale homeopatii.

B.L., România: Foarte bine. Îl cunosc pe prof. Kavouras şi întotdeauna îmi face o bună impresie prin cunoştinţele şi modul de a ne preda homeopatia. Dar pentru mine impactul lecţiilor lui G. V. este imens (sunt pentru prima dată aici în Alonissos). Înţeleg că înainte am făcut multe greşeli când mi-am tratat pacienţii pentru că nu am ştiut că era necesar să aştept.

A.S., Regatul Unit: Homeopatia de la A la Z este un curs foarte important nu numai pentru homeopaţii începători ci şi pentru toţi medicii şi practicanţii asociaţi.

P.Y.L., India: Am aflat informaţii foarte bune la acest curs. Este util în practica mea de fiecare zi, deoarece am mulţi pacienţi. Aşadar, este foarte necesar în practica mea să ofer rezultate bune. Am evoluat de când m-am alăturat Academiei. Continui să particip încă de anul trecut. Personalul de la Academie este foarte amabil, drăguţ şi serviabil, mai ales Maria şi echipa ei de la curs. Într-un cuvânt, sunt foarte norocos că vin în contact cu prof. G. Vithoulkas şi cu echipa lui. Este ceva foarte sensibil în viaţa mea. Mulţumesc!

C.O.N., România: Copleşită (în sensul bun al cuvântului) de cunoaşterea, înţelepciunea Prof. Vithoulkas şi mai ales de înalta sa conştiinţă deschisă către umanitate pe care o îmbrăţişează. Este ca şi o întoarcere în timp, în acei ani în care predominau puritatea, adevărul şi dorinţa de a şti, generozitatea şi absenţa interesului material. E ca o întoarcere “acasă” într-o ţară spirituală şi comună (cu sensul de “a tuturor”). Mulţumesc mult!

G.R., Franţa: Să studiez homeopatia în Alonissos şi să încep cu “Homeopatia de la A la Z” – ce şi-ar dori mai mult un începător? “Homeopatia este o binecuvântare” (G. Vithoulkas). Fiind acolo 2 săptămâni, am învăţat despre ştiinţă şi ştiinţific, despre abordarea bolnavului, despre umanitate, despre modestie şi dăruire, despre bucuria vieţii şi a muncii grele, creatoare. Mulţumesc Prof. Vithoulkas. Acest curs este de asemenea o lecţie de mare generozitate şi răbdare (din partea profesorilor noştri Jorgos Kavouras & Manfred Braig), în general deosebit de atenţi la toate întrebările noastre. Mulţumesc minunatei Maria şi celorlalţi responsabili prietenoşi (Stellei, lui Effie, Dimitrei şi întregii echipe). Ca să nu mai vorbim de minunatul loc care înseamnă Alonissos şi de minunaţii săi oameni. Multe mulţumiri TUTUROR. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

I. N., România: Sunt foarte fericit şi recunoscător că am venit la acest minunat curs, cred că este cel mai bun curs la care am participat în toată viaţa mea. Am intrat în contact cu homeopatia prin boala mea. Sunt foarte bucuros că s-a întâmplat asta şi simt că este aşa cum spune Jorgos Kavouras despre principiile homeopatiei că “te duci în locul de care aparţii.” Simt că acest curs îmi schimbă viaţa pe cel mai bun nivel, nu numai în înţelegerea mai profundă a nivelului de sănătate şi boală ci şi în abordarea diferită a pacientului faţă de alopatie, pe plan mental, emoţional şi fizic. Prof. Vithoulkas este nu numai un profesor excelent, este mai mult decât atât: înţelepciunea şi delicateţea lui m-au mişcat profund, este pentru mine un model în viaţă. Sunt foarte recunoscător întregii echipe, pentru excelenta organizare şi căldura pe care am primit-o, în special a Mariei, mulţumesc mult! Aştept deja să vă întâlnesc anul viitor.

E.C.Z.M., Brazilia: Mi-a plăcut atât de mult!

C.R.S.M., Brazilia: Mi-a plăcut prima impresie despre homeopatie şi metodele Prof. Vithoulkas!

M.M., România: Mi-au plăcut foarte mult toate cursurile de homeopatie predate de Prof. Vithoulkas aici la Academie şi video-urile de la Cluj-Napoca. Cursul este perfect pentru mine.

K.Z., Slovenia: Tocmai am terminat în ţara noastră cursul de homeopatie de 3 ani, dar cred că am cunoştinţe mai structurate aici, în 2 săptămâni. Sunt primul dintre colegii mei care au studiat homeopatia cu mine, care a venit la Academie, să le voi recomanda să participe şi ei la acest curs. Este realmente cea mai bună cale de a învăţa homeopatia.

H.P.M., Brazilia: Am participat la Cursul de la A la Z şi impresia mea de până acum este destul de pozitivă. Cursul este bine structurat şi pentru începători, aşa ca mine. Am avut doar câteva contacte cu homeopatia înainte de a veni aici şi de a avea posibilitatea să studiez cu Maestrul. Am simţit că majoritatea studenţilor din sală se aflau la un nivel foarte avansat, mulţi din ei chiar fac parte din grupul de experţi care se desfăşurase anterior. Vorbind în general sunt foarte mulţumit de curs şi sper să mă întorc anul viitor. Mulţumesc pentru toate aceste zile minunate. Şi în special mulţumiri Prof. Vithoulkas care a sădit seminţele homeopatiei în inima şi sufletul meu.

B.B., Italia: Am găsit cursul foarte interesant, foarte bine ţinut şi organizat. În 2 săptămâni am învăţat în sfârşit cum “să încep să învăţ în homeopatie.” Am terminat un curs de 3 ani – la începutul anilor ’90 şi mi s-au sugerat cărţile, scrierile Prof. Vithoulkas dar numai acum sunt capabil să încep serios. Cazurile live, prelegerile despre teoria homeopată, video-urile, fiecare moment a fost foarte preţios pentru mine. Voi începe cursul de E–Learning cât mai curând posibil! Mulţumesc pentru această experienţă perfectă. Ne vedem în curând!

B. K., Austria:

  • George îţi mulţumesc pentru lecţiile grozave!
  • Maria îţi mulţumesc pentru că ai avut grijă de oameni şi ai ţinut totul în echilibru!
  • Jorgos – pentru predarea bună!

 

D.M., România: Cazurile mă inspiră foarte mult şi îmi completează cunoştinţele. Profesorul a răspuns la toate întrebările mele pe care le-am avut despre follow-up-uri şi despre Nivelele de sănătate.

D.I.E., România: Sunt atât de bucuros să fiu aici, să mă întâlnesc cu acest mare om, Prof. Vithoulkas. Sunt student la medicină în anul 5 în România. Nu credeam în homeopatie până când nu am venit, ascultat şi vizionat cazurile live prezentate de Prof. Vithoulkas. Sper să practic în viitor această minunată ştiinţă. Dacă homeopatia nu ar exista, ar trebui inventată. Mulţumesc Prof. Vithoulkas pentru că ne-ai împărtăşit experienţa ta! Realmente apreciez! PS. Organizarea cursului a fost excelentă, oameni foarte prietenoşi!

S.M., România: Excelent! Minunat! Experienţă foarte valoroasă, m-a bucurat de fiecare minut al lecturilor. Ascultându-l pe distinsul Profesor de fiecare dată, totul mi s-a părut atât de uşor şi foarte logic. Simplitatea metodei, modul în care au fost prezentate cazuri foarte grave şi dificile, vorbesc despre priceperea lectorilor care ajută chiar şi pe cei începători, ca mine, să înţeleagă lucrurile. Acum pot urmări greşelile homeopatului care ne-a tratat în toţi aceşti ani şi pot găsi răspunsurile la multe incertitudini pe care le-am avut în toţi aceşti ani. Ne vedem din nou anul viitor!

D.M., România: Cred că prescrierile mele se vor îmbunătăţii după acest curs, deoarece analiza Materiei Medica prin cazurile live a fost foarte interesantă. Nivelele de sănătate sunt foarte uşor de înţeles atunci când prof. Kavouras prezintă cazuri şi le analizează pentru a evidenţia fiecare nivel. Cum să tratăm acutele a fost pentru mine foarte important de ştiut, pentru că am tratat mulţi copii la cabinetul meu; acum cred că înţeleg unde greşesc în tratamentul lor. Mulţumesc!

R. D., România: Mulţumesc mult lui D-zeu pentru ocazia de a fi aici la Academie şi de a-l cunoaşte pe excepţionalul Prof. Vithoulkas. Marea sa artă de a scrie, preda şi de a aplica clinic a făcut din homeopatie regina medicinii. Complimente acestei minunate femei, “generalul” Maria Chorianopoulou, pentru perfecta organizare a evenimentului şi susţinerea utilă pe care a făcut-o. Am apreciat din plin competenţa şi modalitatea de informare a lectorilor Jorgos Kavouras şi Manfred Braig. Toate acestea m-au determinat să învăţ homeopatia şi să mă întorc cu plăcere la Academie. Mulţumesc mult pentru tot.

B.A.M., Brazilia: Cursul a fost în general bun. Toată echipa a contribuit pentru a ne oferi maximum. Mulţumim lui Dumnezeu pentru acest loc special: ne poate VINDECA. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce împărtăşeşti cu noi Prof. Vithoulkas.

A. S., Statele Unite : Mi s-a părut inspirat şi dinamic. Am acoperit o mulţime de material pe care l-am avut la cursul de bază al homeopatiei la prima mea şcoală. Cazurile live cu Prof. Vithoulkas sunt incredibile şi Jorgos Kavouras a fost de asemenea un mare profesor. Un curs edificator pentru studenţii începători şi avansaţi!

S.C.G., România: A fost un curs foarte interesant. Am avut desigur informaţia de bază pe care am citit-o din cărţile prof. Vithoulkas. Dar aveam nevoie de câteva clarificări pe care le-am primit la acest curs! A doua săptămână a fost mai plină de informaţii. Aş vrea să învăţ mai multe legat de cancer şi să îl vindec/tratez. Per total, sunt mulţumită de prezentarea teoriei. Cazurile au fost explicate foarte bine şi “metoda” Prof. Vithoulkas de luare a cazului este un exemplu de învăţare pentru mine. Mulţumesc!

S. R., România: Aceste 2 săptămâni mi-au deschis ochii şi cred că m-au ajutat să îmi refac punctul de vedere referitor la acest domeniu şi voi lucra în acest sens. Totuşi, ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost de cât de deschisă şi de serviabilă a fost întreaga echipă, de la profesor la asistenţi. Atitudinea lor pozitivă şi altruismul lor, de aceea am scris, să le mulţumesc. Am fost foarte mulţumită de felul în care a fost structurat cursul şi de calitatea predării. Vreau să felicit AIHC pentru efortul de a face homeopatia accesibilă pentru atât de mulţi oameni, felicitări pentru instrumentele minunate pe care le-aţi creat, astfel încât toată lumea să poată avea o altă alternativă pentru a deveni şi a rămâne sănătoasă!

C. C., România: Pentru mine a reprezentat o mare ocazie să particip la cursul AIHC şi să pot să-l ascult pe Prof. George Vithoulkas.

C.B., Italia: Am fost foarte mulţumit. Mi-a plăcut că a fost o combinaţie între teorie, cazuri şi explicaţii.

M.C., România: Sunt foarte fericită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru cadoul de a participa la un alt curs al AIHC, să-l întâlnesc din nou pe Prof. Vithoulkas – PROFESORUL - şi mai mult de atât.

A.G.P., Grecia-SUA: Mi-a plăcut foarte mult cursul şi simt că am învăţat mult. În fiecare zi a existat o mică revelaţie şi deşi complet începător, am început să urmăresc şi să înţeleg analiza diferitelor cazuri. M-a ajutat într-adevăr să mă gândesc la simptomele prezentate ca la un sistem întreg şi până la sfârşitul celei de a doua săptămâni am fost capabil să văd legătura dintre ele. Cred că acest curs m-a ajutat să am o introducere foarte amplă şi va fi foarte util pentru educaţia mea viitoare în homeopatie.

F.K.Y., Turcia: În primul rând sunt foarte fericit să particip la acest curs. Aş vrea să mulţumesc dragului Profesor Vithoulkas, Mariei, lui Manfred, Lefteris, Stellei şi lui Effie. Cursul a fost foarte instructiv. Mulţumesc tuturor.

K.O.P., Turcia: Sunt fericit să fiu aici. Am învăţat mult, am încercat să urmăresc cazurile cât de mult am putut. Cursul este bogat şi util. Mulţumesc! Mulţumiri speciale Prof. George Vithoulkas!

S.P., Germania: Cursul a reprezentat o mare experienţă! Deşi am studiat cursul E-Learning în Germania, a fost perfect să se discute despre teorie atât de detaliat. Cazurile cu George Vithoulkas au fost de un nivel înalt. Să participi alături de el în timpul cazurilor, să-i urmăreşti analiza şi discuţiile legate de acesta, este într-adevăr ceva special!!! Per ansamblu sunt realmente satisfăcut de cele 2 săptămâni. Totul a fost grozav! Programul E-Learning este un instrument minunat, îmi place şi nu trebuie să lipsească, dar pe de altă parte – din punctul meu de vedere – nu poate înlocui explicaţiile şi comentariile unui profesor, aşa cum am avut în ultimele 2 săptămâni.

P. M., România: Sunt student la medicină şi nu am fost până acum prea mult în contact cu homeopatia. Nu regret că am venit aici; a fost poate cea mai bună experienţă ştiinţifică pe care am avut-o până acum. Aceasta este, cred, datorită faptului că nu a fost numai o experienţă pentru minte, prin care am câştigat informaţii, a fost de asemenea o experienţă pentru suflet. Şi aceasta este de fapt ceea ce îmi place în homeopatie şi aştept de la medicină în general: să văd organismul ca pe un întreg, să tratez fiinţa umană pe toate nivelele (mental, emoţional, fizic), nu numai să ameliorez durerea. Pentru mine acest curs a fost ca o fereastră, care odată deschisă, pas cu pas, am avut surpriza să descopăr o altă viziune, diferită de cea cu care am fost obişnuit sau de cea cu care am fost învăţat la şcoală (din nefericire). Despre Prof. Vithoulkas pot spune doar că mă simt atât de recunoscător şi de binecuvântat pentru că l-am întâlnit şi l-am ascultat şi sunt fericit să descopăr un om atât de complex în modestia lui, o asemenea minte şi suflet luminat şi pur. Îi mulţumesc de asemenea pentru că mi-a oferit speranţa că încă mai sunt doctori care nu îşi asumă doar lor vindecarea, şi astfel îmi dă credinţa că se poate face o muncă bună implicându-l pe Dumnezeu în munca ta şi lăsându-l să se manifeste prin tine. Mulţumesc organizatorilor şi tuturor persoanelor implicare pentru prietenia şi zâmbetul lor!

S. C., România: A fost o încântare profesională să particip timp de 3 săptămâni la AIHC. Partea de informare a demonstrat o calitate foarte înaltă a predării. Cazurile au fost prezentate şi analizate în profunzime şi foarte limpede de prof. Kavouras. Deşi am absolvit cursul complet, participând la Cursul de la A la Z mi-am reînnoit şi îmbunătăţit cunoştinţele mele. Partea teoretică a fost predată cu acelaşi profesionalism, în spiritul Prof. Vithoulkas şi cu familiaritate de prof. Kavouras cu care de asemenea suntem atât obişnuiţi. Aş vrea să mulţumesc tuturor pentru neobositul efort, pentru ca noi să ne bucurăm de învăţăturile celor mai buni oameni din domeniu. În special aş dori să mulţumesc Mariei C. pentru că ea este stânca care ţine totul laolaltă, pentru că sub conducerea ei unică, această Academie a înflorit.

R. T., Austria: Minunat. Deşi practic homeopatie de 15 ani, de fiecare dată când îl ascult pe George Vithoulkas este o nouă provocare! Per global este un curs minunat într-un cadru admirabil. 

 

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }