Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Testimonials of the Students for the "Course for Experts " – 2017

 

Kurs za eksperte - komentari

 

A.A., UK: Veoma dobro struktuiran, kroz  diferencijalne dijagnoze, naučila sam više uvida i dubokih patoloških slučajeva.

N.H.A., UK: Kurs je bio veoma dobar i veoma inspirativan. Nadam se da ću opet  doći.

L.T., Italy: Bio je veoma, veoma zanimljiv. Nisam stučnjak u homeopatiji, ali sam želela da prisustvujem naprednom kursu, kako bih videla koliko daleko mogu da odem, nakon što godinama istražujem druge metode, uključujući alopatsku medicinu. Za mene je  bilo veoma interesantno, pošto se veoma dobro uklapa u moje najnovije studije iz drugih oblasti, a takođe mi pokazuje da unapređenje znanja poboljšava nauku, i to da se konačno približavamo ujedinjenju naše holističke nauke.

N. M., Serbia-Romania: Odličan je. Ovo je za mene, kao početnika, veoma korisna stvar. Učili smo da razmišljamo o živoj homeopatiji. Profesor Vitulkas je jedna od najpoznatijih osoba u mom profesionalnom životu! Akademiji želim da nastavi da radi dugi niz godina!

G., Romania: Svake godine dolazim na ovaj izvanredni kurs. Profesor Dž.

Vitulkas ima toliko mnogo znanja i tako puno iskustva, uči nas tako bitnim stvarima da praktikujemo homeopatiju, ali takođe i stvarima za naše živote. Bog ga blagoslovio! Način na koji on predaje homeopatiju je jedinstven i za mene tako dragocen. Mislim da svako ko dođe na Alonisos, nebitno je koliko ima iskustva, svako ima mnoštvo stvari da nauči od profesora Vitulkasa.  Lekcije profesora Kavurasa su za mene uvek korisne. On je duže vreme posvećen homeopatiji, a slučajevi koje je prikazao, su uvek dobri za naše znanje. Svima vam mnogo hvala, pogotovo Mariji, Steli, Mahi, Dimitrisu! Ceo tim je posvećen homeopatiji, i svake godine čini, da ovaj divan kurs, bude stvarna mogućnost da se toliko mnogo nauči!

E. G., Romania: Samo da iskoristim priliku da kažem koliko mi je drago i koliko sam zahvalna što sam u mom uzrastu mogla prisustvovati ovoj Homeopatiju Vivi i krajnje specijalnom kursu, za kog nema dovoljno reči da se kaže: Hvala, dobri blagoslovi i Bog blagoslovi! Mnogo  vam hvala, profesore Vitulkas za pomoć mojoj porodici i meni, što ste bili neverovatno dobri, od pomoći i mudri. Znam da je možda bilo stotine, hiljade ili više ljudi, da kažu i razmišljaju poput mene ili bolje od mene.

Kurs je dobro organizovan, zahvaljujući prof. Vitulkasu, Mariji, prof. Kavurasu i celom timu teških radnika, strastvenih i posvećenih homeopatiji. Kursevi prof. Vitulkasa šire homeopatiju na ceo svet, i to je bila blagoslovena, neophodna i istorijska misao, kao direktno iz dobrog, naprednog života! Znamo da je bilo teško, ali ne odustati! Želeći prof. Vitulkasu, Zisuli, i celom timu Akademije, dobro zdravlje i snagu da ispune potrebe homeopatije.

C. B., UK: Ovo je moja peta ili šesta godina, i kao uvek ne mogu da pomislim da bih bilo gde drugde,  želela da nastavim svoje homeopatsko obrazovanje. Svake godine dopune mom znanju, dolaze kao potvrda da je ovo najbolje mesto, za učenje homeopatije. Ovde se osećam profesionalno podržanom i nemam sumnju, da ono što je Unija ovde stvorila, je sjajno za homeopatiju širom sveta. Izgleda da organizacija postaje sve više i više šik-elegantna i uvek dobrodošla! Hvala svima!

C. K., UK: Šta mogu reći, što pre nisam rekla, tokom mnogih godina dolazaka na ovo predivno mesto! Naročito volim uzimanje slučaja uživo i analizu slučaja, datu od strane prof. Vitulkasa. Svaki put me on inspriše i jasno objašnjava kako da kod slučajeva dalje napredujemo, uz izvrstan, logički i unutrašnji način.  Takođe mi se dopadaju predavanja prof. Kavurasa a njegovi slučajevi su mi veoma korisni.

S. B. A., UK: Dobro struktuiran, a slučajevi su veoma zanimljivi i dragoceni. Lekcije koje smo naučili iz diferencijacije su bili veoma upečatljivi. Osećam se inspirativino pošto sam bila svedok efikasnosti homeopatije u akciji.

Slučajevi uživo su takođe bili veoma zanimljivi i pružili su mi stvarni uvid u patnju i promenljive slučajeve, koji mogu biti uspešno lečeni homeopatijom. Doprinos iskusne grupe i tutora me ohrabruje da nastavim sa ovom Akademijom. Hvala vam što ste sve učinili mogućim.

L. M., Italy: Sviđa mi se i vratiću se uskoro!

N. K. K., Romania: Mislim da je kurs veoma visokog kvaliteta. Ovo je verovatno jedino mesto gde možemo videti slučajeve uživo. Volim kad nam prof. Vitulkas objašnjava-odgovara, na naša pitanja postavljena za slučajeve. Takođe mi se dopadaju prezentacije prof. Kavurasa. Za mene je najvažnija stvar da mogu postaviti svoja pitanja, i dobiti detaljna objašnjenja. Hvala vam za sve.

P. M., Italy: Stvarno mi se sviđa. Smatram korisnim gledanje slučajeva uživo i videti kako radi VKompas. Slučajevi su sve neverovatniji i neverovatniji procesi, kako su temeljno prikazani i istraženi, da bi se lek pronašao. To je bilo veoma korisno i mislim da ću nastaviti da pratim prof. Vitulkasa na mnogo različitih načina. Sjajno je dobiti ovo znanje i ovo profesionalno iskustvo. Hvala vam za priliku-mogućnost.

C. M., Romania: Mnogo mi se dopadaju učenja prof. Vitulkasa i učenja prof. Kavurasa. Ovde dolazim svake godine, i predavanja su očaravajuća, zbog čega osećam svoj napredak u homeopatiji. Džordže ti si najbolji.

M. A., Turkey: Pre svega, želim da vam se zahvalim što ste nam poželeli  dobrodošlicu, na tako savršen način. Toliko sam impresionirana načinom nastave, a takođe sam impresionirana i veoma dobrom organizacijom Akademije. Za mene je ovo bilo prvi put i bilo je tako korisno, od vas sam dobila puno znanja! Osećam da sam već toliko mnogo naučila, pa se želim pridružiti vašem ‘E-learning’ programu, prosto se nadam da ću sledeće godine moći doći ponovo!

M.M., France: Izvrstan kurs, uz veoma zanimljivo izučavanje slučajeva. Profesor Vitulkas je izvrstan. Hvala osoblju za veliki posao.

B. F., France: Veoma zanimljiv kurs sa pisanim prezentacijama i video kontrolama,  da bi se došlo do zaključaka. Dobro je predstavljen i lako razumljiv na engleskom jeziku. Hvala svim zaposlenima na vašoj dobrodošlici, ljudi su bili veoma fini, podstičem vas da napravite Uniju homeopatskih lekara, jedini način da imate težinu da razgovarate sa vladama!! Hvala vam!

L. V., France: Ovde sam prvi put, cenim ljubaznost svih ljudi, koji ovde najbolje rade, da bi ovu sedmicu učinili prijateljskom! Svi klinički slučajevi su veoma zanimljivi I istaknuti znanjem prof. Vitulkasa. Sa njim, homeopatija ima smisla. Takođe sam povećala svoje znanje sa Materijom Medikom, naročito u pogledu Nux-a. Svima puno hvala.

R. I., USA: Volela sam kurs. U potpunosti uživala u času i osećala u velikoj meri korist. Zasigurno ću se opet vratiti. Hvala vam na organizaciji, i hvala vama prof. Vitulkas za uvoz-unos nekih vaših neverovatnih znanja.

J. C., UK: Došla sam pre nekoliko godina i impresionirana sam i ovog puta, kao što sam bila i prvi put, raznolikošću slučajeva, analizom slučajeva i informacijom kroz učenja o tome kako pronaći ispravni lek, preko diferencijacije lekova i drugih tehnika. Teorija i kritične klase su uvek zanimljive. Toliko vam hvala, što ste uneli svoje znanje i iskustvo, u neiskusne homeopate, hvala vam za vašu energiju i vaše strpljenje.

E. M., Romania: Veoma zanimljivi slučajevi, kao što je uobičajeno! Svaki put kada dođem do Akademije, osećanje je da je moj mozak ’’nahranjen’’ sa veoma korisnim informacijama. Veoma je poučno slušati Džordžove komentare I njegov način razmišljanja kod svakog slučaja. Takođe Jorgosova predavanja I njegove dobre ideje kombinovanja  znanja MM I teorije kod svakog prikazanog slučaja. Endruovi slučajevi su takođe bili veoma zanimljivi. Još jednom vam zahvaljujem na vašem trudu, svakome! Želim vam sve najbolje i neka Bog blagoslovi Džordža da nas nastavi još da nas uči mnogo narednih godina!

S. K., Greece: Iznova je to veoma prijatno iskustvo, ne želim da ga propustim! Prof. Vitulkas je divan i tako mudar učitelj! Prvi put sam slušala prof. Kavurasa i zaista su mi se dopala njegova predavanja! Uvek mnogo učim na vašim kursevima!

M. L., Romania: Bio je to veoma dobar i poučan kurs. U svojim mislima uvek imam ovo ostrvo i osećam da skačem na novi nivo znanja! Prisutnost prof. Vitulkasa i njegova veoma duboka objašnjenja slučajeva, uvek su tako logična, pružaju mi nadu da mogu  da rastem i postanem bolji homeopata, kao i bolje ljudsko biće. Jorgos Kavuras je takođe napravio veoma poučne i interaktivne prezentacije i kontrole. Nadam se da mogu češće ovde da se vratim, da pohađam tako dobre, strukturirane časove i prikaze slučajeva, i da uživam u istom dobroj i pozitivnoj atmosferi.

M. P., Croatia: Veoma mnogo sam naučila od profesora, i takođe sam mnoga iskustva podelila sa svojim kolegama. Svake godine osećam da mi ovaj seminar pruža više od prethodne godine.

D. E., Serbia: Izvrsna energija, potpuna diferencijalna dijagnoza i super upravljanje slučajevima!

S. C., Serbia: Sve pohvale za prekrasno iskustvo i sticanje znanja. Predivni profesori i izvrsna organizacija.

M.D.P., Serbia: Dolazak na Alonisos je za mene jedna vrsta inicijacije sa pristupom, a uslovi me čine oduševljenom. Raditi sa slučajevima i pristupom homeopatiji, u svakom slučaju je vrhunski kvalitet. Hvala vam na svemu, počastvovana sam. Profesore Vitulkas, hvala vam.

G.P., UK:  Učenja su kao i uvek inspirišuća! Kad nas je Džordž obučio u Londonu, nije bilo tako organizovano, ali je ipak nadahnjujuće. Ovo je bolje nego ikad, savršeno je!

A.J., Jordan: Veoma informativan i zanimljiv. Bila sam tako zadubljena u predavanja, pa je  vreme prošlo tako brzo. Ne mogu da verujem da je već prošla jedna sedmica. Volela sam svaki minut. Osećam da sam puno naučila. Prof. Kavuras je sjajan, ali prof. Vitulkas je uvek izvanredan!

G.B., Turkey: Mislim da je dobro organizovan i dobro strukturiran detaljnim slučajevima. Veoma efikasan! Premda nisam našla da su sve rasprave tako korisne. Analiza svih slučajeva je uopšteno bila veoma poučna!! Hvala vam!

H. S.,UK: Kao i uvek, kurs je veoma organizovan i zanimljiv. Slučajevi su očaravajući, a prof. Vitulkas je pun mudrosti i uvida. Sveukupni zahvat-rad Akademije je veoma profesionalan. Uvek mi je zadovoljstvo osvežiti svoje znanje, na ovom divnom susretu. Veoma je korisno da sebe podsetimo na ispravan način lečenja slučajeva. Hvala svima za ovo predivno iskustvo učenja.

D.M., Croatia: Bio je veoma dobar. Slučajevi su bili veoma zanimljivi. Moja očekivanja su ispunjena, pa čak i više od toga! Bilo je veoma korisno i dosta sam uživala, učeći sa vama.

A.S., Croatia: I liked the lectures of Prof. Vithoulkas! The lectures were great, the simplicity, the humor, the communication with groups... all of the great virtues of Prof. Vithoulkas. Professor Vithoulkas generously transfer his knowledge to us… All the staff of the Academy was very kind and helpful and they welcomed us with great warmth. The atmosphere at the Academy is so positive, warm, pleasant… we will come back again for another course! Thank you for your hospitality, knowledge and inspiration!

G. P., Serbia: Kako je ovo moja četvrta godina da dolazim na Alonissos i na Akademiju, mogu reći da su moji utisci svake godine mnogo bolji. Volim način kako profesor Kavuras predaje, njegovi pristupi su izvrsni a on me malo podseća na mog dragog prof. Vitulkasa. Molim Boga, da dolazim na Akademiju dugi niz godina!

A. S., UK: Izvrstan!

Ο. Κ., Bosnia and Herzegovina: Mislim da je kurs jedinstven. Veoma dobra, gotovo savršena veza između praktičnog i hipotetičkog dela. Naročito mi se dopada opservacija-opažanje nivoa zdravlja. Organizacija i gostoprimstvo su na najvišem nivou, kao i svake godine!

M.P., Serbia: Izvrstan kurs! Toliko je važno, u kratkom vremenskom periodu, dobiti tako mnogo znanja! Nastavnici su fokusirani i vrlo harizmatični u načinu kako nas uče da razumemo diferencijalnu dijagnozu. Čast je biti student IACH.

D.H.S., Serbia:  Veoma dobro organizovan kurs. Ovo je povezanost lepote i znanja… Upečatljivi nastavnici!!! Kolege su veoma kooperativne!!! Molim vas, ništa ne menjate! Vidimo se sledećeg leta!!!

S. S., Germany: Ovaj kurs će imati veliki uticaj. Tako mi je drago što sam ovde mogla doći i slušati prof. Vitulkasa, i doživeti neke od njegovih konsultacija uživo sa pacijentima, kao i njegov način razmišljanja o lekovima i postavljanje pravih pitanja da se dođe do zaključka. Takođe sam uživala i u predavanjima drugih nastavnika, diskusijama među njima i pitanjima publike. Bilo je sjajno to što je održana demo sesija Vitulkas Kompasa i prezentacija E-learning učenja. Hvala vam!

S. R., USA: Izvrsno kao i obično! Promene nisu potrebne!

D. F., Romania: Kao i uvek, bilo je divno iskustvo, a istovremeno i privilegija! Hvala vam za sve!

S. R., USA: Izvrsno! Sve je bilo savršeno! Vidimo se iduće godine!

Z. S., Serbia:  Organizacija je veoma dobra. Početnica sam u homeopatiji, pa sam bila zaista uzbuđena! Nastavnici su čak i za mene, veoma dobri u objašnjavanju.  Mnogo sam naučila, i vratiću se ponovo!

J. M., Serbia: Kurs je bio od velike pomoći za razumevanje razlika među lekovima, čak i za mene koja u homeopatiji imam samo 3 godine iskustva, zbog diskusije oko slučajeva kojih smo videli uživo, uzetih od strane prof. Vitulkasa. Organizacija je veoma dobra i ovo je je moje najbolje vreme na Alonisosu! Fenomenalno iskustvo! Ovaj kurs mi je otvorio vidik i inspirisao me da više učim!

N. M., Israel: Bilo mi je veoma korisno da na ovaj način obradim slučajeve i da vidim kako profesor kroz njih razmišlja. Volela bih da mogu duže ostati i više naučiti. Verujem da sam mogla imati više koristi da sam došla na neki od drugih kurseva, jer  još uvek nisam ekspert-stručnjak. Ipak sam veoma sretna što sam došla, i unapred se radujem da naučim više u budućnosti.

 

 

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }