Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Cursul pentru experţi 2017 - Comentarii

A.A., Ucraina: Foarte bine structurat, am învăţat mai amănunţit şi mai în profunzime despre patologia cazurilor cu ajutorul diagnosticelor diferenţiale.

N.H.A., Ucraina: Cursul a fost foarte bun şi foarte inspirat. Sper să revin în viitor.

L.T., Italia: A fost extrem de interesant. Nu sunt expert în homeopatie, dar am vrut să particip la acest curs avansat pentru a vedea cât de departe pot merge, după ce am studiat ani de zile alte metode, inclusiv medicina alopată. Am găsit că este foarte interesantă pentru că se potriveşte bine cu ultimele mele studii în alte domenii şi îmi demonstrează că cunoştinţele moderne îmbogăţesc ştiinţa, pentru ca în cele din urmă să ajungem la contopirea disciplinelor holistice.

N. M., Serbia-România: Este excelent. Îmi este extrem de util mie, ca începător. Am învăţat să gândesc homeopatia în direct. Prof. Vithoulkas este una din cele mai importante persoane din viaţa mea profesională. Urez Academiei să îşi continue munca mulţi ani de aici înainte.

A. G., România: Vin în fiecare an la acest curs extraordinar. Prof. G. Vithoulkas are atât de multe cunoştinţe şi atât de multă experienţă, ne învaţă lucruri atât de importante legat de homeopatie şi de viaţa noastră. D-zeu să-l binecuvânteze! Modul în care predă homeopatia este unic şi atât de preţios pentru mine. Cred că oricine vine în Alonissos, indiferent de câtă experienţă are de împărtăşit de la profesorul Vithoulkas. Lecţiile prof. Kavouras îmi sunt de asemenea întotdeauna utile. S-a dedicat de mult timp homeopatiei şi cazurile prezentate de el sunt întotdeauna utile pentru cunoştinţele noastre. Mulţumesc foarte mult, mai ales Mariei, Stelei, lui Machi, Dimitris! Întreaga echipă este devotată homeopatiei şi face ca în fiecare an acest curs minunat să devină o oportunitate reală de a învăţa atât de mult !

E. G., România: Vreau doar să profit de ocazie să spun cât de bucuroasă şi mulţumită că la vârsta mea am întâlnit această homeopatie adevărată şi acest curs absolut special şi nu găsesc suficiente cuvinte să le mulţumesc şi să spun D-zeu să vă binecuvânteze! Mulţumesc mult, prof. Vithoulkas pentru că a ajutat familiei mele şi pe mine însămi. Ştiu că au existat poate sute, chiar mii de persoane care au spus şi gândit ca mine sau mai bine. Cursul este bine organizat datorită prof. Vithoulkas, Mariei, prof. Kavouras şi întregii echipe care munceşte din greu fiind pasionată şi dedicată homeopatiei. Cursurile prof. Vithoulkas sunt răspândite în întreaga lume şi reprezintă o binefacere pentru ca viaţa să meargă înainte. Ştim că a fost greu, dar nu a renunţat. Doresc prof. Vithoulkas, Zissoulei şi întregii echipe a Academiei multă sănătate şi putere pentru a îndeplini cerinţele homeopatiei.

C. B., Ucraina: Este al cincilea sau al şaselea an şi nu mă pot gândi decât că aş dori să-mi continui pregătirea în homeopatie. În fiecare an adaug noi cunoştinţe care îmi confirmă faptul că acesta că este cel mai bun loc pentru a învăţa homeopatie. Aici mă simt susţinut şi nu am nici o îndoială că unitatea creată aici este excelentă pentru homeopatia din întreaga lume. Se pare că organizarea devine din ce în ce mai sofisticată şi mereu binevenită. Mulţumesc tuturor !

C. K., Ucraina: Ceea ce pot să spun este la fel ca în mulţi ani de până acum despre acest loc minunat. Îmi plac îndeosebi cazurile în direct şi analiza dată de profesorul Vithoulkas. Mă inspiră de fiecare dată şi demonstraţiile clare legate de examinarea de control sunt excelente şi metoda logică şi intuitivă. Îmi plac de asemenea lecţiile prof. Kavouras şi cazurile lui mă ajută foarte mult.

S. B. A., Ucraina: Bine structurat şi cazurile sunt extrem de interesante şi actuale. Felul în care învăţăm cum să facem diagnosticul diferenţial este extrem de impresionant. Mă simt inspirat, fiind martora eficacităţii acţiunii homeopatiei. Cazurile în direct au fost foarte interesante şi au oferit o imagine reală a suferinţelor şi a variabilităţii cazurilor care pot fi tratate cu succes prin homeopatie. Contribuţia experimentatei echipe şi a tuturor mă încurajează să continui această Academie. Mulţumesc pentru tot.

L. M., Italia: Îmi place şi mă voi întoarce curând!

N. K. K., România: Cred că este un curs de înaltă calitate. Probabil că este singurul loc unde se pot vedea cazuri în direct. Îmi place felul în care profesorul Vithoulkas ne explică întrebările legate de caz. Îmi plac de asemenea prezentările prof. Kavouras. Cel mai important lucru pentru mine este că pot pune întrebări şi să primesc explicaţii în amănunt. Mulţumesc pentru tot!

P. M., Italia: Îmi place într-adevăr. Găsesc util să vizionăm cazuri în direct şi să vedem cum lucrează Vithoulkas Compas. Cazurile au o metodologie din ce în ce mai uimitoare prin care este prezentat şi investigat felul în care se poate găsi remediul. Este extrem de util şi cred că voi continua să urmez pe prof. Vithoulkas pe mai multe căi. Este minunat să obţii această cunoaştere şi această experienţă profesională. Mulţumesc pentru această oportunitate.

C. M., România: Îmi plac foarte mult prelegerile prof. Vithoulkas şi de asemenea ale prof. Kavouras. Vin aici în fiecare an şi de fiecare dată şi prelegerile sunt fascinante făcându-mă să simt că evoluez în homeopatie. George este cel mai bun.

M. A., Turcia: Mai întâi aş vrea să mulţumesc pentru că ne-aţi primit într-un mod atât de desăvârşit. Sunt atât de impresionat de modul de predare şi de asemenea de foarte buna organizare a Academiei. Mă aflu aici pentru prima oară şi am primit atât de multe cunoştinţe de la tine! Simt că am învăţat cu adevărat şi sunt dornic să mă alătur programului de E-Learning, sper să mai vin anul următor. Mulţumesc încă o dată pentru tot !

M.M., Franţa: Excelent curs şi cazuri foarte interesante de studiu. Mulţumesc întregii echipe pentru munca susţinută.

B. F., Franţa: Un curs foarte interesant cu prezentări pe hârtie şi prezentări video înaintea concluziilor. Este bine prezentat şi engleza este uşor de înţeles. Mulţumesc pentru primirea voastră, întregii echipe, colegilor au fost foarte drăguţi şi sprijin iniţiativa de a se face Uniunea Homeopaţilor Practicieni , fiind unicul mod de a te adresa guvernanţilor. Mulţumesc!

L. V., Franţa: Sunt pentru prima dată aici şi apreciez bunăvoinţa tuturor acestor oameni care fac ca totul să fie bine în această săptămână. Toate cazurile clinice sunt foarte interesante şi de o înaltă ţinută datorită cunoştinţelor prof. Vithoulkas. Prin el, homeopatia capătă sens. Mi-am îmbogăţit de asemenea cunoştinţele în Materia Medica mai ales în ceea ce priveşte Nux. Multe mulţumiri tuturor.

R. I., SUA: Îmi place acest curs. Îmi place clasa şi simt că am multe de câştigat. Cu siguranţă că mă voi întoarce din nou. Mulţumesc pentru organizare şi mulţumesc prof. Vithoulkas pentru că ne-a împărtăşit cunoştinţele lui uimitoare

J. C., Ucraina: Vin de câţiva ani şi de data asta sunt impresionată de varietatea cazurilor, analiza şi informaţiile oferite prin intermediul prelegerilor şi de felul în care identifică remediul corect pe baza diferenţierii dintre remedii şi a altor modalităţi. Teoria şi observaţiile clasei sunt întotdeauna interesante. Mulţumesc foarte mult pentru că ne-aţi împărtăşit cunoştinţele şi experienţa d-voastră nouă, ca homeopaţi neexperimentaţi, mulţumesc pentru energia şi răbdarea d-voastră.

S. R. N., Ucraina: Am venit la Academie crezând că ştiu homeopatie. Acum realizez că educaţia mea abia începe. Am găsit lecturile interesante şi bine pregătite. Toţi profesorii au fost antrenanţi şi au implicat auditoriul. A fost o onoare pentru mine să îl întâlnesc pe prof. Vithoulkas şi pe alţi homeopaţi din întreaga lume. Mulţumesc prof. Vithulkas pentru că ne împărtăşeşte cu din cunoştinţele şi pasiunea lui şi ne găzduieşte. A fost prima mea vizită, dar nu va fi ultima. Am luat de asemenea hotărârea să fac anul următor cursul de E-Learning. Am nevoie de o bază bună. Mulţumesc Mariei şi întregii echipe pentru munca voastră susţinută!

F. D. F., Ucraina: Foarte bun. George şi Jorgos au reuşit să ne ţină ocupaţi şi să fim interesaţi în ciuda caniculei. Apreciez îndeosebi felul în care ni s-a predat diagnosticul diferenţial. Mulţumesc lui George care ca întotdeauna şi mai ales în acest an ne împărtăşeşte gândurile şi ne ajută să ne ferim de greşeli. Jorgos, te rog, vorbeşti prea încet, cei din spate se luptă se te înţeleagă.

E. M., România: Ca de obicei, cazurile sunt foarte interesante. De fiecare dată când vin la Academie am sentimental că creierul meu este bine nutrit cu informaţii extrem de utile. Este foarte instructiv să asculţi comentariile lui George şi felul în care gândeşte fiecare caz. De asemenea prelegerile lui Jorgos şi ideea lui de a combina cunoştinţele de MM cu teoria la fiecare caz prezentat. Cazul lui Andrew a fost foarte interesant. Mulţumesc tuturor din nou pentru eforturile voastre ! Vă doresc toate cele bune şi D-zeu să te binecuvânteze George să continui să predai mulţi ani de acum înainte!

S. K., Grecia: Din nou este o experienţă foarte plăcută şi nu vreau să o pierd! Prof. Vithoulkas este un profesor minunat şi atât de înţelept! A fost pentru prima oară când l-am ascultat pe prof. Kavouras şi mi-au plăcut într-adevăr prelegerile lui! Întotdeauna învăţ foarte mult din cursurile voastre !

M. L., România: A fost un curs foarte bun şi instructiv. Întotdeauna am această insulă în mintea mea şi simt că ajung la un nou nivel de cunoaştere. Prezenţa prof. Vithoulkas şi explicaţiile amănunţite ale cazurilor , întotdeauna atât de logice îmi dau speranţa că aş putea să devin un homeopat mai bun şi un om mai bun. Jorgos Kavouras de asemenea a făcut prezentări interactive foarte instructive şi follow-up-uri. Sper să pot reveni aici mai des pentru a participa la astfel de cursuri bine structurate şi prezentări de caz şi în acelaşi timp să mă bucur de atmosfera pozitivă.

M. P., Croaţia: Am învăţat foarte mult de la profesor şi de asemenea am împărtăşit din experienţa mea colegilor mei. În fiecare an simt că aceste seminar mi-a oferit mai mult decât anul trecut.

D. E., Serbia: Energie excelentă, diagnostic diferenţial complet şi conducerea cazului la superlativ!

S. C., Serbia: Toată lauda pentru minunata experienţă şi cunoştinţele acumulate. Profesori minunaţi şi o organizare excelentă.

M.D.P., Serbia: Venirea în Alonissos este pentru mine un fel de iniţiere şi abordarea şi metodele mă încântă. Lucrul cu cazurile şi abordarea homeopatiei în acest fel este de cea mai bună calitate. Mulţumesc pentru tot, mă simt onorat. Mulţumesc prof. Vithoulkas.

G.P., Ucraina: Profesorii sunt ca întotdeauna inspiraţi. Când George a ţinut cursuri la Londra,deşi inspirat nu a fost la fel de organizat. Aici este mai mult decât atât, este perfect !

A.J., Iordania : Foarte instructiv şi interesant. Am fost atât de absorbit de prelegeri şi timpul a trecut atât de repede. Nu pot să cred că a trecut deja o săptămână. Mi-a plăcut fiecare minut. Simt că am învăţat o mulţime. Profesorul Kavouras este deosebit, dar prof. Vithoulkas este ca întotdeauna remarcabil!

G.B., Turcia: Cred că este bine structurat şi bine organizat cu cazuri amănunţite. Extrem de eficient! Analiza tuturor cazurilor a fost în general extrem de instructivă! Mulţumesc.

H. S.,Ucraina: Ca întotdeauna, cursul a fost bine organizat şi instructiv. Cazurile sunt fascinante şi prof. Vithoulkas este plin de înţelepciune şi intuiţie. Întreaga activitate de la Academie este extrem de profesionistă. Este întotdeauna o plăcere să îmi reîmprospătez cunoştinţele la această minunată întâlnire. Este de mare ajutor să ne fixăm modalitatea corectă de a trata cazul. Mulţumesc tuturor pentru această experienţă minunată de studiu!

D.M., Croaţia: A fost foarte bine. Cazurile au fost foarte interesante. Aşteptările mele au fost îndeplinite şi chiar mai mult! A fost extrem de util şi m-am bucurat să învăţ o mulţime de lucruri de la tine. Ne vedem anul următor! 

A.S., Croaţia: Mi-au plăcut lecţiile prof. Vithoulkas! Prelegerile au fost minunate, simplitatea, umorul, comunicarea cu auditoriul.. Toate datorită marilor calităţi ale prof. Vithoulkas. Prof. Vithoulkas ne împărtăşeşte cu generozitate cunoştinţele lui. Întreaga echipă a Academiei a fost atât de pozitivă, caldă, plăcută.. Ne vom întoarce pentru un alt curs! Mulţumesc pentru ospitalitate, cunoştinţe şi inspiraţie!

G. P., Serbia: Vin pentru a patra oară în Alonissos şi la Academie , şi pot spune că în fiecare an impresiile mele mult mai bune. Îmi place felul în care predă prof. Kavouras, abordarea lui este excelentă şi îmi aminteşte puţin de dragul meu prof. Vithoulkas. Mă rog lui D-zeu să pot veni la Academie mulţi ani de acum înainte!

A. S., Ucraina: Excelent!

Ο. Κ., Bosnia şi Herţegovina: Cred că cursul este unic. Foarte bun, îmbinarea aproape perfectă între practică şi partea teoretică. Mi-au plăcut mai ales observaţiile legate de nivelele de sănătate. Organizarea şi ospitalitatea sunt la cel mai înalt nivel ca în fiecare an !

M.P., Serbia: Excelent curs! Este atât de important să se obţină cât mai multe cunoştinţe într-un interval scurt de timp ! Profesorii sunt extrem de carismatici şi sistematizaţi prin felul în care ne ajută să înţelegem diagnosticul diferenţial. Este o onoare să fii student la Academie.

D.H.S., Serbia: Un curs foarte bine organizat. Reprezintă o îmbinare între frumuseţe şi cunoaştere. Profesori impresionanţi. Colegi extremi de cooperanţi! Vă rog, nu schimbaţi nimic! Ne vedem în vara următoare!

S. S., Germania: Acest curs va avea un mare impact. Sunt atât de bucuros că am putut veni să îl ascult pe prof. Vithoulkas şi să asist la câteva consultaţii cu pacienţi la cazuri în direct, şi de asemenea de modul în care gândeşte remediile şi pune întrebările corecte pentru a ajunge la concluzii. De asemenea m-au bucurat prelegerile celorlalţi profesori, discuţiile pe marginea lor şi întrebările din sală. A fost minunată sesiunea demo a programului Vithoulkas Compas şi prezentarea platformei E-Learning. Mulţumesc!

S. R., SUA: Excelent ca de obicei! Nu s-a schimbat nimic!

D. F., România: A fost o experienţă minunată, ca întotdeauna şi în acelaşi timp un privilegiu. Mulţumesc pentru tot!

S. R., USA: Superb! Totul a fost perfect! Ne vedem în anul următor!

Z. S., Serbia: Organizarea a fost foarte bună. Sunt începător în homeopatie şi am fost într-adevăr impresionat. Profesorii explică foarte pe înţeles, chiar şi pentru mine. Am învăţat mult şi voi reveni.

J. M., Serbia: Cursul a fost foarte util pentru înţelegerea diferenţelor dintre remedii, chiar şi pentru mine care am o experienţă de trei ani în homeopatie, datorită discuţiilor legate de cazul în direct de către prof. Vithoulkas. Organizarea este foarte bună şi acesta este cel mai bun moment al meu în Alonissos! O experienţă fabuloasă! Acest curs mi-a deschis orizontul şi m-a stimulat să studiez mai mult!

N. M., Israel: A fost util să procesez cazurile în acest fel şi să văd maniera în care gândeşte profesorul. Aş vrea să pot sta mai mult şi să aflu mai multe. Cred că aş putea profita mai mult dacă aş mai veni la unul din celelalte cursuri deoarece nu sunt încă un expert. Totuşi sunt foarte fericit şi aştept cu nerăbdare să aflu mai multe în viitor. 

 

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }