Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
COMENTARII CAZURI DIFICILE CU ANALIZĂ APROFUNDATĂ - CURS 2019

V.H., Belgia: Faptul că George nu numai că ne împărtăşeşte cunoştinţele sale, ci şi modul său de gândire, îndoielile sale, logica lui, este un mod minunat de a pătrunde în profunzime şi ne dă posibilitatea de selecţie şi de a ne pune întrebări ca homeopaţi şi ca fiinţe umane, chiar şi după 20 de ani de practică! Îi sunt recunoscător pentru asta!!!

Dr. S.S.Y., India: Simt că am avut o experienţă grozavă de studiu din curs. Am învăţat diferite aspecte pe care le puteam lega de învăţăturile dr. Hahnemann. Sunt foarte recunoscător Prof. Vithoulkas, discipolilor şi echipei sale cu care ne-am distrat foarte bine aici. Am avut o experienţă minunată învăţând aici.

Dr. P.Y.L., India: Am constatat că aceste cursuri care se desfăşoară sunt foarte utile pentru practica personală din clinica mea. După toate aceste cursuri, mi-am dat seama că atunci când tratezi cazul, îl poţi dezvolta în mod ştiinţific şi astfel este foarte uşor de înţeles. Chiar şi când mă confrunt cu un caz dificil, pot înţelege cum să merg mai departe. Acest lucru nu s-a întâmplat înainte de a mă înscrie la aceste cursuri. Aşadar, în general, am în vedere că aceste cunoştinţe sunt foarte utile pentru ca orice homeopat să îşi poată rezolva cazurile cu cel mai mare succes.

Dr. A.H., India: Împărtăşirea cunoştinţelor este excelentă. Mulţumim Prof. George Vithoulkas şi echipei sale. Desfăşurare optimă mulţumită Mariei. Personal atent.

Dr. M.P.A., India: Excelentă modalitatea de împărtăşire a cunoştinţelor. Desfăşurare excelentă a cursului, disciplină excelentă, pentru împărtăşirea cunoştinţelor, pentru a ajuta chiar şi începătorii cu homeopatia hahnemanniană clasică în stilul Prof. Vithoulkas. Fie ca Dumnezeu să dea mulţi ani pentru desăvârşirea acestei nobile lucrări pentru G.V. şi Academiei din Alonissos. În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, mulţumesc Mariei pentru tot.

Dr. R.D., India: Desluşirea nivelurilor de sănătate de către Dr. Dmitry a fost foarte clară şi de mare ajutor. Aş dori ca în viitorul apropiat să învăţ mai multe de la el. Ca de obicei, Prof. George Vithoulkas a fost uimitor.

Dr. O.C.K., India: Cursul este minunat. O mulţime de lucruri noi sunt predate de Maestru şi de ceilalţi lectori, dar dacă institutul poate adăuga o parte din Materia Medica, precum şi tablouri de remedii şi comparaţia dintre aceasta, ar fi util pentru înţelegerea imaginii de ansamblu a remediului. Ambianţa excelentă, precum şi personalul minunat şi profesorii plini de vervă.

N.G.K., România: Impresia generală despre curs este foarte bună, ca de obicei. Mă bucur foarte mult că Prof. Vithoulkas emană vitalitate, este încă acolo şi sper, de asemenea, că aceasta va dura mai mulţi ani. Acum sunt aproape bine în interior. Mulţumesc pentru asta. Până acum, mi-au plăcut foarte mult prezentările şi explicaţiile lui Chabanov pentru Miasme şi Nivelurile de Sănătate.

N.E.P., Bulgaria: Sunt întotdeauna fericit şi mulţumit de seminarii. Acest seminar a fost foarte util pentru mine. Prof. Vithoulkas ne arată arta homeopatiei şi sunt binecuvântat că am posibilitatea de a învăţa de la el, de a fi studentul său şi de a primi din înţelepciunea cunoştinţelor sale. Mulţumesc. Dumnezeu să binecuvânteze Academia şi pe Profesorul nostru Vithoulkas. Vă transmit toată dragostea mea!

Dr. S.P., India: Este o experienţă minunată să-l asculţi de Prof. Vithoulkas. Aşa că mă bucur să-l văd şi să primesc experienţă de la el. Cursul este extrem de bun, deoarece oferă multe idei. Dorim să ne întâlnim din nou şi să învăţăm mereu de la Profesor.

Dr. P.M.P., India: Pentru noi este un noroc să fim binecuvântaţi şi să primim cunoştinţe din partea Prof. George Vithoulkas. Cazurile sunt întotdeauna utile pentru practica zilnică a homeopatiei. Oferă modul în care trebuie să luăm cazurilor cronice aflate pe diferite niveluri de sănătate.

C.M., Thailanda: Am acumulat multe cunoştinţe. Foarte stimulativă prezentarea cazului şi discuţiile tuturor lectorilor, în special Prof. Vithoulkas. Experienţă excelentă de învăţare.

S.K., India: Unul dintre cele mai bune cursuri homeopate din lume, cele mai bune cunoştinţe pe care le-ar putea avea un homeopat.

Dr. S.K.C., India: Acesta este un curs foarte bun şi ne dă o idee despre cum să gândim în cazurile dificile, cum să abordăm diferite situaţii care apar în timpul tratamentului pe termen lung.

R.V.G., India: Am învăţat multe din acest curs. Oricare ar fi fost subiectul, odată explicat în clasă, m-a ajutat să-l înţeleg foarte bine. Cazurile luate de Prof. m-au ajutat să ştiu cum să iau un caz, să-l înţeleg perfect şi să-l repertorizez pe Vithoulkas Compass. Totul este bine documentat. Împrejurimile, oamenii pe care i-am cunoscut în timpul cursului, toată lumea ajută şi este prietenoasă. Un zâmbet pe faţă este cel mai bun lucru.

Dr. N.N.K., India: Pentru mine a fost o experienţă minunată să particip la seminarul de la AIHC, Alonissos, Grecia. Mulţumim Prof. George Vithoulkas şi echipei sale pentru că ne-au împărtăşit asemenea concepte precum Nivelurile de sănătate şi, de asemenea, pentru minunata experienţă dobândită prin cazurile live. Sunt extrem de recunoscător întregului personal de la AIHC pentru organizarea unui seminar fantastic, care ne inspiră să lucrăm mult mai mult în domeniul Homeopatiei.

Dr. W.M., India: O experienţă excelentă de învăţare să-l ascultăm pe dl. Prof. George Vithoulkas. Este o ocazie unică în viaţă pentru mine. Mă simt copleşită şi înarmată cu experienţă. Superbă predare a profesorului şi a întregii academii.

S.V.K., India: Experienţă excelentă. Acest curs ne-a oferit oportunitatea de a participa la diverse cazuri live şi prelegeri pe diverse teme. Cunoştinţele şi cuvintele înţelepte împărtăşite de către prof. Vithoulkas sunt extrem de preţioase.

S.V., Estonia: Mi-a plăcut foarte mult cursul şi formula de învăţare a Prof. Vithoulkas, un mare maestru. Este prima oară când particip la acest curs şi cred că a fost bine organizat. Să văd cazuri live a fost partea mea preferată alături de analiza cazului. Adăugarea altor lectori este, de asemenea, foarte valoroasă. Mulţumesc foarte mult pentru acest curs excelent!

Dr. S.J., India: Mărturisesc cu sinceritate că am primit mai mult decât cunoştinţe, am dobândit din nou încredere şi pozitivitate faţă de homeopatie, întrucât făcusem o pauză de 10 ani, din cauza rezidenţei în Bahrein. Acest curs este atât de intens, şi oamenii din toată lumea sunt atât de deosebiţi. Cea mai mare satisfacţie a mea este să-l întâlnesc pe Maestru care este atât de modest şi cu picioarele pe pământ şi nu este doar un homeopat, ci şi un suflet smerit care doreşte să ajute omenirea. Aştept cu nerăbdare să vin din nou pentru vibraţiile pozitive şi lucrurile spirituale pe care le-am acumulat. Recunoştinţa mea din suflet faţă de Maestrul nostru.

R.Y.K., India: A fost o expunere foarte bună pentru mine să văd diferite cazuri în direct şi subiectele preluate în curs. Experienţă excelentă. Mă va ajuta foarte mult când voi începe să exersez. Foarte mulţumit de curs. Cunoştinţele primite de la Prof. este preţioasă. Sunt fericit să particip la curs.

M.S.N., India: Să fii doar un începător şi să ai posibilitatea de a vedea o expunere şi o experienţă atât de grozave şi, desigur, o oportunitate de a întâlni o personalitate atât de mare. Să aud şi să învăţ din partea legendei vii a homeopatiei m-au făcut din nou să cred în spiritualitatea homeopatiei şi să capăt încredere în luarea cazurilor, studiul M. M., posologie. În afară de asta, am învăţat din smerenia Prof. Vithoulkas şi va trebui să revin anul viitor şi să înţeleg lucrurile mai în profunzime. Aceasta a fost pentru mine o experienţă unică în viaţă, sub toate aspectele.

S. A. W., India: A fost o experienţă minunată de învăţare. Cursul ne-a ajutat foarte mult să învăţăm concepte noi, care cu siguranţă vor fi utile pentru mine în timpul practicii. Sesiunile de luare a cazurilor au fost cu adevărat interesante şi au ajutat la îmbunătăţirea înţelegerii mele. Acest curs mă va ajuta cu siguranţă să practic mai bine homeopatia. Întâlnirea şi interacţiunea cu Prof. George a fost o experienţă unică.

S.S.P., India: Mă simt foarte norocos să particip la expunerea conceptelor dl. Prof. Vithoulkas. A fost o experienţă excelentă de învăţare a luării cazurilor, de înţelegere a cazului, analiza şi în sfârşit identificarea remediului. A învăţa aceste cazuri atât de sistematic a reprezentat o binefacere. Şi conceptul de Niveluri de sănătate a meritat învăţat, şi cred că mă va ajuta să găsesc o direcţie nouă în diverse cazuri.

Dr. S.G., India: Aş recomanda cu adevărat acest curs în special studenţilor începători în homeopatie şi, de asemenea, pentru practicienii care nu cunosc cu adevărat homeopatia. Particip pentru a treia oară la acest curs divin aici, împreună cu Prof. nostru George Vithoulkas live şi de fiecare dată mă simt reîncărcat şi asta mă ajută enorm în practica mea. Aş dori să mulţumesc Profesorului că a înfiinţat o astfel de comoară de cunoştinţe prin cărţile, cursurile şi cercetările sale. Îmi place foarte mult acest loc. Vă rog, păstraţi pentru totdeauna aceeaşi puritate care va continua să ajute viitorii homeopaţi.

Dr. R.K.D., India: Să învăţ în acest templu îmi măreşte universul şi cursul are puncte bune răspândite peste tot şi înţelepciunea Prof. Vithoulkas este doar o atenţionare pentru model. Vin aici doar ca să-l ascult pe Profesor în direct şi asta mi-a schimbat viaţa ceea ce a însemnat schimbarea vieţii pentru mine şi părinţii mei. Deşi cazurile live ale Prof. sunt foarte edificatoare, am nevoie de mai multă înţelepciune, iar cunoştinţele sale sunt transmise aşa cum trece un scafandru printre stânci. Am nevoie tot mai mult de prelegerile sale. Mulţumesc pentru tot.

Dr. A.U., India: Mulţumesc. Mulţumesc, domnului Profesor şi întregii echipe, pentru dăruirea şi săptămâna plină de suflet. Sunteţi salvator. Vă mulţumim că ne adunaţi pe toţi, Vă mulţumesc pentru că aţi făcut posibil acest lucru singular. Ne-a motivat, ne-a inspirat acest curs. Lucruri mici pe care nu le-am putut observa, însă acum de la acest curs am înţeles cât de importante sunt lucrurile mici. Mulţumesc mult pentru această oportunitate.

D.K., Franţa: Foarte important pentru a integra cunoştinţele oferite de eLearning şi pentru a obişnui un caz cu gândirea lui G. Vithoulkas.

R.E., Siria: A fost bine. Vă mulţumesc foarte mult pentru toate cunoştinţele şi informaţiile pe care le-aţi furnizat.

M.C., Liban: Sunt recunoscător şi bucuros că am participat la curs. Mulţumesc mult.

Z.S., Liban: Mulţumesc şi sunt recunoscător pentru că am participat la minunatul curs.

S.F., SUA: În primul rând, este foarte important ca tinerii practicieni să vadă cum se continuă tratamentul în cazurile dificile la care fie ar renunţa, fie şi-ar asuma riscul de a nu putea ajuta pacientul, dacă imaginea simptomelor s-ar schimba dramatic în timpul tratamentului. Acolo unde aş renunţa, am văzut că homeopatii experimentaţi continuă. Asta este important. În al doilea rând, mă simt atât de împlinit de toată filozofia care este împărtăşită aici şi de cât de aproape este de inima Naturopatiei americane. Sper să-mi aduc mai mulţi colegi aici cu mine când mă întorc. Bravo! Sper să ne vedem din nou cât de curând!

Dr. B.D., India: Am întâmpinat anumite dificultăţi de-a lungul practicii mele. Nivelurile de sănătate şi analiza detaliată a cazului făcută de Prof. George au fost foarte captivante şi foarte utile. Sesiunile de întrebări şi răspunsuri cu toţi profesorii au răspuns multor incertitudini pe care le-am avut după ce am citit cărţile Prof. În general, cursul a fost foarte util şi mi-a sporit curiozitatea. Vreau să vin din nou.

T.Y.S., Malaiezia: Foarte impresionant şi informativ, în special cazurile live. Clasa a fost minunată şi mi-a plăcut cu adevărat să vin la clasă şi să învăţ. Mulţumesc Prof. George Vithoulkas!

D.R., Bulgaria: Acesta este singurul loc în care studenţii pot învăţa Homeopatie reală. Aici avem posibilitatea de a vedea cazuri live pe o perioadă îndelungată. Toată lumea care doreşte să înveţe homeopatia clasică, acesta este cel mai bun loc.

P.G., Bulgaria: 10 din 10 domnului Vithoulkas! Dumnezeu să-l binecuvânteze! Sper să-l văd şi pe Atul data viitoare. Organizarea este excelentă. Mulţumesc Mariei şi Echipei!

A.D.J., India: Cursul “cazuri dificile” îmi îndeplineşte scopul principal de învăţare a homeopatiei hahnemanniene clasice de la (iubitul nostru) Prof. George. Cum întotdeauna învăţarea primită de la Profesorul nostru este un lucru grozav deoarece este un izvor de cunoştinţe, iar fiecare cuvânt al său este un fapt / adevăr, ghidând şi construind foarte mult cunoaşterea fiecărui homeopat inclusiv a mea, sunt foarte norocos să am ocazia să particip desigur şi să primesc cunoştinţe şi o mai bună înţelegere a acestei mari Ştiinţe. Deci, sunt teribil de recunoscător şi mă rog lui Dumnezeu să-mi acorde un astfel de timp din nou şi din nou. Prelegerile dr. Mahesh şi ale dr. Dmitry sunt reuşite, iar cazurile şi experienţa lor m-au ajutat să fiu mai bun. Managementul dragei Maria este foarte impresionant şi te motivează să mergi cu mai mult entuziasm pe calea homeopatiei clasice. Deci, în general, sunt foarte fericit şi mulţumit că particip la acest curs de nepreţuit. Mulţumesc, dragă domnule George şi echipei AIHC pentru tot. Vă iubesc pe toţi.

S.B.S., India: Sunt recunoscător că am avut ocazia să învăţ de la Prof. Vithoulkas. A fost o experienţă uimitoare şi ne-a învăţat importanţa luării corecte a cazurilor şi cum ar trebui să luăm un caz. Dr. Dmitry a explicat Nivelurile de sănătate, ceea ce a făcut ca înţelegerea mea să fie mai clară.

S.S.W., India: A fost bine şi am învăţat multe din curs. Am învăţat arta luării cazului din cele care au fost luate în direct. Am ajuns să învăţ Niveluri de sănătate şi alte concepte legate de acesta. Am aflat reacţia diferită a remediilor la pacient. Am învăţat aplicarea Nivelurilor de sănătate la pacient. A fost o experienţă grozavă.

Dr. M.N.P., India: reîntoarce

Latvia: Cursul m-a luminat pe Nivelurile de sănătate şi m-a ajutat să-mi dezvolt abilităţile privind luarea cazului şi înţelegerea unei persoane în ansamblu. Cursul mă motivează să urmez principiile practicii homeopate şi voi face tot ce pot pentru a contribui la această nobilă profesie.

M.I., Canada: Mă simt foarte norocos să pot participa la curs. Am găsit foarte bună prezentarea Nivelurilor de sănătate de către dr. Chabanov. Cazurile dr. Mallappa au fost prezentate foarte amănunţit şi am apreciat fineţea comentariilor cu privire la cauza principală în fiecare caz. Punctarea traseului pentru identificarea remediului corect şi urmărirea F.U. sunt excelente!

G.L.N., Malaiezia: Informativ, dincolo de cunoştinţele pe care le pot învăţa din alte părţi, am simţit că am câştigat mai multă înţelepciune şi sunt inspirat să fac mai mult pentru homeopatie. Cazurile live sunt utile pentru a mă orienta către o înţelegere foarte profundă a Materia Medica şi a conceptului de simillimum. Experienţă uimitoare! Prezentarea Miasmelor şi a Nivelurilor de sănătate sunt utile pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor mele în principiul învăţării homeopatiei şi teoriei pe care am învăţat-o prin cursul de eLearning, prezentarea a ajutat în lămurirea unora din îndoielile mele. Mulţumesc tuturor profesorilor mei. Mulţumesc tuturor colegilor mei. Cel puţin ştiu că există grupuri de oameni care muncesc din greu pentru rasa umană.

K.I., Rusia: Cursuri strălucite!!! George nu se compară cu niciun profesor din lume!!! Seminarii foarte bine organizate. Mulţumesc foarte mult!!!

M.N.B.T., Malaiezia: În general, a fost o experienţă grozavă, vă mulţumesc că ne-aţi oferit oportunitatea de a afla mai multe despre homeopatie. Totul este bine.

Dr. R.S.D., India: A fost un mare privilegiu să participe la un curs de “cazuri dificile, cu analiză aprofundată” la Academia Internaţională de Homeopatie Clasică. Multitudinea de cunoştinţe pe care am acumulat-o în aceste câteva zile, fie prin prezentări de cazuri în direct de către domnul Vithoulkas sau prin discuţii despre homeopatie cu medicii din toată lumea, îmi vor fi de folos toată viaţa pentru a deveni un homeopat mai bun. Aştept cu nerăbdare să particip din nou la curs anul viitor.

G.C., România: Ca de obicei, mă simt ca şi cum aş fi fost aici dintotdeauna.

A.S.B.B., Malaiezia: 1. Curs şi cunoştinţe bune. 2. Dar am nevoie de mai mult timp cu Prof. G.V.

A.V.R.V., Mexic: Cazuri foarte interesante. M-am bucurat mult şi m-am simţit mai bine. Recunoştinţa mea eternă pentru cei care au făcut acest lucru posibil. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Ne vedem în curând!

Dr. B.J.P., India: Clasa Prof. Vithoulkas reprezintă cel mai bun antrenament homeopat pe care îl poate obţine oricare homeopat de oriunde. Fiecare clasă este un amestec de informaţii noi, gândire analitică şi mai multă cunoaştere despre aplicarea homeopatiei în boli, înţelegerea psihologiei umane şi intuiţia profesorului, înţelepciunea dată de experienţa sa de 60 de ani. Bine organizate şi cea mai bună experienţă pe care o poate obţine orice iubitor de homeopatie. Prof. Vithoulkas mi-a schimbat viaţa, iar cursurile au fost platforma care m-a schimbat în bine.

M.U., Bulgaria: Prelegeri bune, foarte utile. Trebuie să vin în fiecare an pentru aceste cunoştinţe oferite de George Vithoulkas pentru a mă dezvolta în direcţia corectă şi a prescrie bine.

D.D., SUA: Prezentările au fost superbe. George este o comoară absolută! Sunt extreme de recunoscător pentru marea sa înţelepciune, experienţă şi smerenie. Am învăţat multe! Mulţumesc.

S.L., Suedia: Cazuri interesante. Este bine de urmărit şi să îţi faci propria repertorizare VC. Foarte inspirate lecturile lui George despre fizica cuantică. Mulţumesc mult!

C.M., România: Vithoulkas este uimitor ca întotdeauna. Şi alţi profesori sunt buni, dar George este unic. Fizică cuantică şi homeopatie!...

P.M., Peru: Acest curs este o oportunitate de a învăţa multe şi de a observa experienţele împărtăşite de profesori şi colegi. Prof. Vithoulkas oferă din ce în ce mai multă înţelepciune şi iubire în fiecare an. Este imposibil să nu iubeşti aflându-te în acest loc. Toţi au muncit atât de mult pentru a face toate acestea posibile. Constantis, Nilda şi familia ei, Dimitra, Alexandra, Lorraine, Maria, Zissoula, Prof. George Vithoulkas. Prietenilor mei şi confraţilor mei vă mulţumesc foarte mult!

Dr. R.S.A., India: 1) Predare: motivul de bază pentru care sunt aici este să învăţ cazuri live şi să văd cum ia cazul George şi cum îl evaluează în clasă şi acesta este cel mai bun mod de a învăţa. Homeopatia pe care o predă George este atât de clară, completă şi frumoasă. Prelegerile şi cazurile dr. Dmitry şi dr. Mahesh au reprezentat o experienţă excelentă de învăţare.

2) Management: este cel mai de top echipament electronic, cel mai de top din lume. Ceaiul este un management frumos.

3) Petrecerea: bună, a fost o decizie grozavă a AIHC să aibă loc cu o zi înainte. Mâncarea şi fructele au fost grozave.

Mulţumesc pentru tot.

Dr. Y. B., India: Personal mi-a plăcut foarte mult cursul. Conceptul devine mai clar mai ales pe drumul lui Hahnemann. Aş dori să interacţionez mai mult, să dezvolt şi să împărtăşesc cunoştinţe şi în viitor. Deci, îmi place foarte mult cursul.

C.G.E, România: De fiecare dată când am venit aici am găsit din ce în ce mai multă frumuseţe a vindecării prin homeopatie. Informaţiile sunt foarte interesante şi învăţ nu numai să tratez prin homeopatie, ci să devin zi de zi mai bună şi amabilă, umană cu empatie pentru oameni. Mă rog ca Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Vithoulkas! Sper să revin anul viitor!

R.C., România: Foarte drăguţ, foarte interesant şi Profesorul atât de amabil. Vă mulţumesc pentru aceste zile frumoase.

T.N.S., România: A fost un curs foarte interesant şi inspirator. Dumnezeu să-l binecuvânteze Vithoulkas. Aştept cu nerăbdare cursul de anul viitor.

C.T.S., Brazilia: A fost prima dată când am venit în septembrie, mi-a plăcut foarte mult cursul, analiza aprofundată a cazurilor şi prelegerile altor medici. Am învăţat alegerea rubricilor, în procesul de vindecare. A fost grozav.

V.W., Suedia: Vă mulţumesc pentru o săptămână minunată. Mulţumesc Prof. Vithoulkas şi întregii echipe a Academiei.

G.A., Suedia: Cazuri foarte impresionante, în video cât şi live. Mulţumesc Prof. Vithoulkas pentru că ne-a împărtăşit din înţelepciunea lui. Mai ales pentru felul în care a legat fizica cuantică cu descoperirea forţei vitale a lui Hahnemann. Ştiinţa se apropie tot mai mult de înţelegerea efectului homeopatiei. Sunt atât de recunoscător că sunt aici. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe Dvs. şi Academia ! Cu cea mai profundă afecţiune.

R. S., India: Mi-a plăcut foarte mult cursul. Îl apreciez mult pe George. Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai sacrificat viaţa din dragoste pentru HOMEOPATIE! Cu voia lui Dumnezeu, ne vedem anul viitor.

O.H., Emiratele Unite: Un mare Profesor! De obicei, George Vithoulkas ne împărtăşeşte multe cunoştinţe şi ne încarcă cu energie pozitivă. Cursul a fost perfect organizat. Dr. Mahesh a prezentat cazuri interesante. Dr. Dmitry a discutat în amănunt despre Miasme şi Niveluri de sănătate foarte profesional. Maria este un mare dirijor al Academiei! Ea a organizat totul la cel mai înalt nivel.

Dr. D.P., India: Este ca un vis devenit realitate să vin să studiez cu Prof. dr. George Vithoulkas. M-au bucurat toate orele Prof. Vithoulkas. Această clasă a fost atât de plină de informaţii şi cunoştinţe, fără îndoială că mă va ajuta mai mult în practica mea. Data viitoare aş dori mai multe ore predate de Prof. Vithoulkas.

Dr. S.S.K., India: Aceasta a fost cea mai bună experienţă, să învăţ chiar de la Profesor. Învăţăturile lui mi-au dat încrederea să urmez această cale a muncii dificile şi pasionante pentru a ajunge la vindecare. Cursul este bine organizat. Toţi cei care lucrează la birou, cofetărie şi bibliotecă sunt de mare ajutor. Maria este uimitoare!!! Nu am cuvinte prin care să o pot descrie. Toţi ceilalţi lectori de asemenea au susţinut prelegeri pline de informaţii. Per ansamblu am primit multe informaţii şi amintiri plăcute, care mă vor impulsiona să lucrez mai mult la cabinetul meu. Mulţumesc mult!

M.T., România: Seminar excelent, cursuri impresionante, în special cazurile dr. Mahesh. Prelegerile sale sunt din ce în ce mai bune. Dmitry Chabanov – mi-a plăcut prezentarea sa pe Niveluri de sănătate – informaţii foarte utile. De asemenea, Miasmele sunt foarte utile.
Prof. Vithoulkas: Nu găsesc cuvinte pentru extraordinarul Maestru, cel mai bun dintre cei mai buni. Înţelepciune pură, dragoste pură, creativitate pură, ştiinţă pură. Aşteptăm cu nerăbdare să ne vedem anul viitor.

B.Z., Slovenia: Este bine că parcurgeţi din nou Nivelurile de sănătate. Secvenţe de remedii, cazuri cronice / complicate. Este uşor să stricăm cazul cu remedii nepotrivite.

Dr. U.A., Anglia, Londra: Aş dori să vă mulţumesc foarte mult pentru această experienţă nepreţuită cu George Vithoulkas, Maria, Dimitra, Lorraine, Alexandra, pentru eforturile, timpul, grija şi ajutorul lor. Sunt recunoscător că sunt aici.

A.G., Franţa: Fiecare curs din Alonissos, de la Academie, este cea mai bună ocazie pentru a-mi evalua înţelegerea, perceperea procesului de învăţare a cazurilor şi strategia clară a vindecării homeopate şi este atât de PREŢIOS pentru mine. Analiza cazurilor este cu siguranţă cea mai bună metodă de învăţare. Mulţumesc mult lui Dmitry Chabanov pentru explicaţiile sale foarte clare, întotdeauna repetarea explicaţiilor ne îmbogăţeşte din ce în ce mai mult cunoştinţele şi ne ajută când ne aflăm în faţa pacienţilor.

Dr. M.R.K., UAE: Bineînţeles! Vreau întotdeauna mai multe cursuri cu Profesorul. În general, experienţă minunată şi plec profund inspirată de Prof. Vithoulkas şi de eforturile Mariei Chorianopoulou.

F.B.M.S., Malaiezia: Cursul a fost plin de informaţii de care aveam nevoie pentru pregătirea noastră pentru examen. Sunt foarte onorat să fiu aici şi să stau în această clasă pentru a-l putea privi pe Prof. George LIVE, în faţa ochilor mei!!! Să nu uităm de dr. Mahesh şi dr. Dmitry pentru prezentările lor valoroase, într-adevăr foarte informative. Mi-ar plăcea să revin pentru a asculta multe prezentări ale Prof. George Vithoulkas şi ale celorlalţi lectori. Şi sper, de asemenea, să împărtăşesc şi să ofer înţelepciunea şi cunoştinţele Profesorului viitorilor mei pacienţi şi să devin în cele din urmă un homeopat minunat!

Dr. C.N.K., India: Sunt foarte privilegiat să fac parte din acest curs. Profesorul Vithoulkas este un maestru minunat şi conceptele sale, întrebările sale sunt edificatoare şi logice pentru practică. Dr. Mahesh şi dr. Dmitry ne-au oferit cazuri şi au sporit cunoştinţele noastre. Cazurile live sunt de asemenea foarte utile şi semnificative pentru a învăţa modul corect de a le lua şi de a gândi logic. Acest curs, per total, este foarte util pentru noi, începători şi homeopaţi experimentaţi pentru mult timp. Dorim să profităm la maximum de aceste cunoştinţe.

M.E.R.F. Brazilia: Cazurile au fost analizate cu multă pricepere şi experienţă şi mi-au oferit mai multă încredere în homeopatie. Să urmăresc cursul eLearnig de acasă este ca şi cum aş fi transportat în această clasă, învăţând continuu. De fiecare dată când vin aici, simt mai puternic această vibraţie de iubire, cunoaştere şi bucurie. Sunt mulţumit că am făcut parte din această mare familie AIHC. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe dl. Vithoulkas şi pe tot personalul.

S.J., Danemarca: Posibilitate excelentă de a învăţa lucruri noi. Lucrurile sunt de mare ajutor. Vă mulţumesc foarte mult şi am să vă revăd pe toţi în curând.

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }