Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Testimonials of the Students for Difficult Cases Course 2017 (ROM)

CAZURI DIFICILE

G.A., România: Acesta este al doilea an de când urmez acest curs minunat. Prof. Vithoulkas este un model pentru mine şi pentru mulţi oameni. Modul de a lua un caz, analiza şi prescrierea remediului corect, cunoştinţele sale excepţionale de homeopatie şi medicină, înţelepciunea sa sunt unice. Acest unic mod de a preda homeopatia m-a ajutat pe mine şi pe mulţi homeopaţi să cunoaştem mai bine homeopatia şi să fim capabili să vindecăm pacienţii într-un mod corect, nedăunător pentru pacienţi. Dumnezeu să-l binecuvânteze! Îi mulţumesc foarte mult dr. Atul şi tuturor homeopaţilor indieni pentru cazurile utile prezentate. Au fost foarte utile pentru mine. Mulţumesc în special Mariei pentru tot ajutorul şi munca ei grea. Mulţumesc de asemenea Nataşei, Stelei, lui Machi, Dimitris şi întregii echipe pentru ajutorul lor. Ne vedem anul următor!

L.M., Suedia: Vreau să spun pentru început că sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a participa săptămâna aceasta, chiar dacă nu studiez sau practic homeopatia – totuşi trebuie să spun! Am citit câteva din cărţile lui George şi cred că acest mod de a privi vindecarea şi modul de lucru este mult mai precis decât metoda alopată cu care lucrez ca medic pediatru şi mi-aş dori cu adevărat să fiu capabil să le-o ofer pacienţilor mei. Îmi plac cazurile, atât cele prezentate live, cât şi cele înregistrate. Cred că schimbarea pe care o puteţi vedea după remediu este foarte importantă. Seminariile lui George au fost fantastice. Admir felul în care abordează pacienţii şi concluziile sale, chiar dacă nu înţeleg totul – dar mi-am format o imagine bună despre ceea ce înseamnă homeopatia. Mulţumesc pentru o săptămână plină de satisfacţii!

V.W., Suedia: Mai întâi de toate mulţumesc lui George pentru răbdarea pe care o are cu noi, studenţii tăi. Întotdeauna ne oferi învăţături clare, pline de miez. Nu numai toate cunoştinţele şi experienţa dar şi tratarea impresionantă a fiecărui caz dificil. Dr. Atul Jaggi şi dl. Mahesh au cazuri interesante, bine pregătite şi bine prezentate. Foarte încântat de prelegerea d-nei. Seema Mahesh. Cercetarea este o arie foarte importantă şi să ai asemenea persoane care să adune date despre cazuri este de mare valoare. Este foarte precisă. Munca pe care o face Maria este inestimabilă, întotdeauna este atât de important să creezi legături între oameni şi să împingi lucrurile înainte. Toate aceste minunate secretare fac o treabă admirabilă, foarte plăcută şi utilă. Effie, Vasso, Dimitra şi Stella, vă mulţumesc. Crearea Uniunii este o veste pozitivă, o idee foarte bună. Academia a creat ceva foarte special, reuniunea atâtor naţionalităţi diferite în aceste împrejurări este genială.

Β.J.P., India: Este a cincia vizită la Academie. Fiecare vizită înseamnă noi cunoştinţe pentru mine. Fiecare caz, analiza lui şi felul cum profesorul Vithoulkas predă, gândeşte, oferă şi judecă materialul. Şi acesta este unul din motivele pentru care vin din India, să fac parte din această admirabilă Academie care are o perspectivă pozitivă asupra unei homeopatii corecte. Mi-a salvat tatăl şi salvează sute de mii de pacienţi prin studenţii Prof. Vithoulkas. Mulţumesc Mariei şi mulţumesc Prof. pentru oportunitatea de a lua cazul tatălui meu cu insuficienţă cardiacă. Mă rog lui D-zeu să pot veni în fiecare an, în anii care urmează. Prelegerile au fost uimitoare, pline de informaţii şi complete.

R.A., Liban: Cred că aceste 5 zile au fost foarte educative. Explicaţia amplă a moderatorilor în cadrul cursului Cazurile dificile a fost foarte amănunţită şi au ghidat în mod practic către diferenţierea a numeroase remedii. Îmi place de asemenea varietatea de subiecte şi timpul alocat. Întreaga zi a fost plină de experienţa învăţării din mai multe puncte de vedere. Mulţumesc întregii echipe care a făcut acest lucru atât de minunat. Mulţumesc încă o dată şi ne vedem în curând.

A.G., Grecia-Canada: Sunt pentru prima oară la AIHC dar cu siguranţă nu ultima, cu voia Domnului. Sunt foarte impresionată de toţi profesorii care şi-au prezentat cazurile. În special, sunt fascinată de geniul tehnic al Prof. Vithoulkas pe care-l consider cel mai mare homeopat al lumii în viaţă. A fost o onoare că am reuşit să particip şi să primesc toată abordarea sa magistrală. Aş vrea să pot sta luni de zile la curs… Până la anul continuaţi munca fantastică!

Y. M., Bulgaria: Îmi place într-adevăr. Anul următor mă voi întoarce aici. Sunt foarte impresionat de cazurile pe care le-am văzut pe durata acestui seminar şi de modul în care au fost prezentate. Îmi place modul de a gândi al profesorului Vithoulkas şi mi-am făcut o primă impresie foarte frumoasă despre el şi despre această primă întâlnire cu el aici, şi despre această plăcută insulă Alonissos. Voi împărtăşi impresiile mele grupului bulgar de E-Learning şi sper ca la anul să fim cu toţii aici împreună. În cele din urmă, aş dori să mulţumesc Prof. Vithoulkas pentru inspiraţia pe care mi--a dat-o şi întregii sale echipe care munceşte pentru un viitor mai bun al homeopatiei. Cu respect, Y.

D.R., Bulgaria: Cursul a fost foarte impresionant pentru mine. Profesorul Atul Jaggi a avut cazuri foarte interesante. Cazurile sale au fost foarte bine prezentate cu o analiză profundă în concordanţă cu homeopatia clasică şi învăţăturile Prof. Vithoulkas.

D. L., Europa: Minunat să ai atât de multe ore cu George, video-uri de ale lui şi cazuri din India (Atul, Mahesh...). Mulţumesc foarte mult pentru organizarea acestui curs minunat. Mi-a plăcut din nou atât de mult!

T. S., India: Am învăţat o mulţime de la Prof. Vithoulkas: modul lui de a analiza, dorinţa lui de a afla adevărata problemă dintr-un caz, rigurozitatea lui este cu adevărat inspirată. Smerenia lui este cu adevărat inspirată.

T.N., Grecia: Am crezut că a fost cursul de Cazuri dificile. Prof G.V., dr. Atul şi dr.Mahesh cu metodologia lor şi multele lor cunoştinţe fac cazurile să pară simple. Prof. G. V. are priceperea şi experienţa de a nu pierde nici un caz şi se pare că ei nu fac greşeli. Sunt de asemenea impresionat de prezentarea dr. Atul care aplică în analiza sa toate legile homeopatiei, toată teoria legată de progresul vindecării şi de asemenea teoria Nivelelor de sănătate

A.G., Grecia: Sunt foarte recunoscător că am reuşit să fiu încă o dată aici. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi reamintit că cheia fericirii şi chiar a succesului este umilinţa. Mulţumesc de asemenea dr. Atul Jaggi pentru prelegerile sale atât de interesante precum şi celorlalţi medici indieni pentru prezentările lor uimitoare. Aş vrea să putem face asemenea miracole şi în lumea occidentală. Transmit simpatia şi respectul meu tuturor.

D.D., Singapore: Mai întâi, aş vrea să mulţumesc tuturor (fiecărei persoane care este legată de munca Academiei) pentru că mi s-a oferit o asemenea oportunitate şi un mediu minunat pentru toţi cei aparţinând diferitelor ţări, să fim laolaltă şi să discutăm liber şi să învăţăm din plin. Mulţumesc. Vă iubesc pe toţi. Vin aici de mulţi ani şi particip la câteva cursuri diferite. Deci simt că am mai multe aşteptări de la cursul de Cazuri dificile. Prin urmare, simt că am de spus câte ceva. Din cazurile Prof. Vithoulkas din care am avut atât de mult de învăţat şi evoluat. Sper să mă întorc curând la George în 2018. Până atunci sănătate şi fericire tuturor.

M.G., India: Aceasta este prima dată când particip la curs deşi am participat la câteva seminarii ale dr. Vithoulkas în Mumbai. Este o experienţă atât de minunată să fiu aici – un vis devenit realitate. Mult de învăţat din cazuri. Am primit multe sfaturi de la Dr. Vithoulkas precum şi de la ceilalţi doctori. Vor fi de mare ajutor în practica mea. Minunată senzaţie.. mi-ar place să vin din nou!!!

P.T., Grecia: Este un loc bine organizat pentru a învăţa homeopatia. Îmi place foarte mult Prof. Vithoulkas şi felul în care “extrage” remediul. Îmi doresc să am şansa să-l văd din nou.

D.L., Franţa: Foarte bun seminar. Bună dispoziţie – am învăţat foarte mult din cazuri. Cazurile dr. Atul sunt foarte bune şi foarte didactice, uşor de înţeles. Prezentarea lor şi video-urile ajută. Mulţumesc pentru tot. Sper să mă întorc în iunie şi septembrie 2018.

K. Z., Slovenia: Mi-a plăcut predarea celor trei nivele a Prof. Vithoulkas (spiritual, emoţional, fizic). Cunoştinţele sale mi-au atins inima! Deşi sunt începător, am acumulat o mulţime de cunoştinţe utile. Am învăţat dec asemenea că dacă nu eşti sigur de remediu ar trebui să încerci în continuare, chiar şi câteva zile până la limita posibilităţilor tale – întotdeauna fă ce poţi mai bine. Nu am participat niciodată la asemenea lecţii!

A.P., Lituania-Olanda: Foarte mulţumit de calitatea predării şi fericit să particip.

S.M., India: Este necesar să-mi încarc bateriile pe toate nivelele. Mulţumesc Prof. Vithoulkas pentru tot.

J. M., Spania: Un seminar foarte interesant. Mi-ar place să am posibilitatea să urmăresc cazurile.

L.T., Serbia: Nici măcar nu îmi pot imagina cum mi-aş fi ratat viaţa dacă nu aş fi întâlnit printr-un noroc homeopatia acum 4 ani. Tot ceea ce a auzit la acest seminar îmi reamintesc de cât de norocos sunt. Mulţumesc pentru întreaga echipă strălucită a Academiei, în special Prof. Vithoulkas.

M.C.F., Brazilia: Cursul este foarte bun . Îmi plac ceilalţi doctori din sală. Mă voi întoarce cu o nouă perspectivă legată de aplicarea homeopatiei la pacienţi. Colegii noştri din Brazilia, Betania, sunt foarte prietenoşi, gata să ofere mai multe informaţii legate de curs. Perfect! Traducerea lui Lorraine a fost foarte bună. În acest moment mă consider un nou luptător pentru apărarea homeopatiei în Brazilia.

R.G., France: Fantastic seminar. Nivel foarte înalt şi cazuri bogate. Aceasta este cea mai bună abordare în înţelegerea cazurilor dificile printr-o prescriere strategică. Felicitări dr. Atul pentru prezentarea sa perfectă, clară, completă şi foarte didactică (pentru toate cazurile lui). Mulţumesc mult tuturor celorlalţi doctori, totul a fost atât de interesant, de stimulativ. Mulţumesc întregii echipe şi desigur Mariei pentru amabilitate şi eficienţă. Aştept cu nerăbdare să mă revin anul viitor.

M.S.Q.T, Bolivia: Mi-a plăcut foarte mult. Apreciez! A fost foarte bine organizat la un înalt nivel, profesori excelenţi şi organizarea echipei foarte eficientă. A fost perfect! Mulţumesc tuturor pentru tot!

I.B., Israel: Să fiu aici întotdeauna îmi îmbogăţeşte cunoştinţele. Lecţiile dr. Atul sunt realmente excelente. Munceşte din greu, îşi dedică viaţa pentru asta. Este minunat să vezi comunicarea dintre Latika şi Atul, lucrează minunat şi grozav împreună. Manesh a fost minunat. Ar fi mai bine să-i acordaţi mai mult timp să vorbească. Şi desigur avându-l mai mult pe profesorul George Vithoulkas este cel mai bine! Mintea lui clară şi ascuţită şi cunoştinţele lui merită să-mi petrec întreaga vară aici, dacă mi-aş putea permite.

C.L., SUA: Cazurile sunt minunate. Îmi place într-adevăr dr. Atul, apreciez talentul lui în prezentare. Mi-ar fi plăcut să văd chiar mai multe din cazurile lui. Chiar am simţit că prezentarea lui a fost detailată şi concisă. Am apreciat-o într-adevăr pe Seema, cercetările neîntrerupte şi eforturile ei. Ea are o contribuţie minunată la echipă. Manfred a fost de asemenea fantastic în cazul video ales. George a fost excelent ca întotdeauna! Profesorul meu strălucit! Maria a fost incredibil de serviabilă, evident că şi-a dedicat într-adevăr viaţa ca unul dintre luptătorii lui George şi munca ei ar trebui lăudată. Sensibilitatea şi drăgălăşenia şi munca grea a secretarelor a fost realmente admirabilă! Ele au fost realmente active! Machi a fost fenomenală, ea s-a asigurat să avem băuturile, totul a fost curat. Este amabilă şi atât de simpatică. Mulţumesc tuturor pentru cunoştinţele, bunătatea şi căldura pe care nu le voi uita niciodată.

V.H., Belgia: Cursul este la un nivel înalt: o analiză profundă a elementelor de bază şi nu numai a simptomelor cheie. Nu pot demonstra suficient cât ne-a stimulat această săptămână de lecţii excelente ca o cură de vitamine, chiar după 20 de ani de practică! Învăţ şi învăţ întotdeauna atât de mult! Numărul cazurilor a fost de asemenea foarte echilibrat. Prefer mai multă analiză decât mai multe cazuri. De asemenea, George, ideile sale despre viaţă şi strategiile lui sunt mult mai necesare decât doar vizionarea cazurilor. Suportul secretariatului este foarte bun. Există o atmosferă drăguţă, foarte utilă.

D.B., România: A fost un curs uimitor! Atâtea cazuri dificile care nu aveau speranţă din punct de vedere alopat, au putut fi rezolvate prin homeopatie. Acest curs ne-a dat speranţă şi încredere să tratăm tot mai mulţi oameni. Toată admiraţia şi respectul meu Academiei, Prof. Vithoulkas şi tuturor lectorilor cursului. Timpul pe care l-am petrecut aici este tot ceea ce aveam nevoie pentru a merge înainte. Mulţumesc Prof. Vithoulkas pentru tot ceea ce împărtăşiţi cu noi, pentru toată munca spirituală pe care o faceţi în folosul umanităţii! Sunt foarte recunoscătoare că am avut oportunitatea să vă întâlnesc şi să învăţ atât de multe lucruri profunde din inimă către inimă! Cu dragoste şi preţuire.

A. V. R. V., Mexic: Am avut ocazia să fiu cu 2 ani în urmă la cursul internaţional şi acum vin din nou la acest curs postuniversitar şi găsesc multe diferenţe! Acest curs mi se pare mult mai complet. Îmi place mai mult şi simt că primesc mai multe cunoştinţe, sfaturi, informaţii clinice şi practice. Trebuie să mulţumesc pentru participarea medicilor care au îmbogăţit cursul cu cazuri clinice frumoase. Sper ca în curând să fiu capabil să vă împărtăşesc cazuri dificile şi interesante, rezolvate uşor folosind învăţăturile Prof. Vithoulkas. Mulţumesc tuturor pentru efortul, dragostea şi dedicarea voastră. Cu multă afecţiune, simpatie şi recunoştinţă! 

T. A., Suedia/Finlanda: Organizarea seminarului este excelentă: lectori cu specialităţi din domenii diferite. Este şi a fost chiar şi anul trecut foarte impresionant să vezi vindecarea unei patologii severe din India, deşi în ţara noastră nu luăm niciodată pacienţi cu o patologie atât de profundă. Prof. G. Vithoulkas este întotdeauna cel mai bun dintre toţi şi mă încurajează pe calea homeopatiei. În general sunt foarte încântat să particip la acest seminar şi am învăţat foarte mult. Mulţumesc! Aşteptăm cu nerăbdare să vă revedem din nou anul următor, Prof. G. Vithoulkas!

M.R., Singapore: M-au bucurat foarte mult sesiunile în care însuşi Prof. Vithoulkas lua cazurile şi felul în care interacţiona cu clasa. Cazurile dr. Atul au fost bine prezentate!

I. L., Israel: De fiecare dată când vin aici, simt că ştiu din ce în ce mai puţin. Dar dacă nu aş veni, ar fi chiar mai puţin! Aşadar nu există nici o altă opţiune, trebuie să vin aici, este ca un încărcător de baterii pentru mine! Fiecare nou remediu mă stimulează să învăţ. Dacă ar fi mai mult timp pentru a-i pune întrebări lui George, ar fi chiar mai bine.

A.C., Regatul Unit: Am avut un puternic simţământ de familie homeopată în acest an. Mă simt împlinit pe toate nivelele: mental, emoţional şi fizic. Am învăţat atât de mult, învăţătura a fost uimitoare ca întotdeauna. Mă simt foarte recunoscător pentru întreaga experienţă prezentată de Prof. Vithoulkas. De asemenea, aş vrea să mulţumesc celorlalţi membrii ai echipei pentru profesionalismul lor şi atitudinea prietenoasă.

S.N., India:

Am avut un timp uimitor la cursul de Cazuri dificile; mi-am făcut o mulţime de prieteni buni. Ceea ce am învăţat:

 • Urmărirea evoluţiei cazului este foarte importantă.
 • Am înţeles adevărata semnificaţie a agravărilor şi ameliorărilor. Ameliorarea nivelului profund şi agravarea pe nivel superficial este un progres binevenit.
 • Acest curs mă va ajuta foarte mult să ştiu cum să procedez într-un caz în care se pare că ajungem de unde am plecat.
 • Două lecţii învăţate de la prof. George Vithoulkas:
  1. Niciodată să nu vă îndepărtaţi de principiile fundamentale ale homeopatiei
  2. Un homeopat bun trebuie să aibă inima plină de compasiune şi dragoste pentru pacient (fie că este un caz acut sau de cancer)

M. P., India: Aceasta a fost prima mea vizită la AIHC, am auzit de Academie în urmă cu câţiva ani. Am primit mesaje cu linkurile; am visat după aceea să vin la Academie, să ascult, să vizionez, să învăţ de la Prof. George Vithoulkas. Incredibil, sunt prezent şi particip la cursul de “Cazuri dificile.” Această vizită a mea la Academie m-a dezvoltat profund şi mi-a îmbogăţit cunoştinţele mele legate de luarea cazului, alegerea rubricilor, repertorizarea, analiza şi în final alegerea remediului corect pentru sănătatea mai bună a persoanei. Aşa cum Prof. G. Vithoulkas menţionează în mod repetat, practicarea homeopatiei este uşoară şi în acelaşi timp dificilă dacă nu i se acordă timp şi dedicaţie. Deci, cu informaţii numeroase şi cunoştinţe adăugate educaţiei mele ca homeopat, aş dori să vin din nou pentru a învăţa mai departe lucruri noi şi să practic mai bine la fel ca un bun homeopat.

J. M. C., Portugalia: A îndeplinit pe deplin aşteptările mele! Cursul a fost fantastic cu cazuri admirabile. Aceasta este homeopatia: lăsaţi organismul să-şi facă treaba, deoarece este o maşină fantastică şi inteligentă. Mulţumesc foarte mult Prof. Vithoulkas, Mariei, tuturor profesorilor şi echipei. Toţi sunteţi nişte oameni uimitori. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!

V. S., India: Profesorul Vithoulkas este excelent!!

R. S.B., India: Excelent sprijin al încrederii mele! Mai ales pentru cazurile dificile!

M. M., India: Nu există un alt loc să înveţi homeopatia clinică în această lume. Acesta este plusul!

A. C., Portugalia: Excelent curs: întregul conţinut, cazurile clinice, organizarea, toate informaţiile au fost foarte importante şi utile, îmbunătăţindu-mi practica. 2017 a fost cel de-al doilea an la acest curs. De fiecare dată mă simt mai recunoscător şi mai binecuvântat. Mulţumesc! Ne vedem anul următor!

Y. H., Germania: Toate cazurile au fost foarte interesante. Am fost în special interesat să ascult felul în care Prof. Vithoulkas ia cazul. Pentru mine este important să ascult diagnosticul diferenţial al remediilor. Mulţumesc pentru tot ceea ce pot învăţa aici.

A.H., Germania: Interesant ca de fiecare dată. 

 • Îmi plac cazurile şi explicaţiile, analiza
 • Atmosfera bună a Academiei
 • De fiecare dată când sunt aici mintea mea face progrese!
 • Grozav! Mulţumesc!

G. A., Regatul Unit: Un alt an în care asist la cursul Prof. George Vithoulkas! Am participat la seminarul internaţional din iunie în urmă cu 3 ani. Seminarul de Cazuri dificile a fost plin de informaţii mai ales cazurile prezentate de dr. Atul şi dr. Manesh din India. Există întotdeauna ceva nou de învăţat. Prelegerile au un caracter umil. Cazurile au fost prezentate foarte ştiinţific şi logic. Mulţumesc Prof. George Vithoulkas pentru că ne-a oferit ocazia de a învăţa!

S.B., India: Legat de curs:

 1. Cazurile practice
 2. Analiza, evaluarea, selectarea remediului şi reacţia remediului este acoperită
 3. Aplicarea Organonului este acoperită
 4. Remedii incorecte & boli acoperită
 5. Nici o speculaţie, numai adevărul

Legat de Prof. Vithoulkas: Este mai mult decât un tată pentru mine!

C. B., Thailanda: Am acumulat multe cunoştinţe de la curs. Sper să am din nou o asemenea oportunitate în viitor. Mulţumesc foarte mult pentru toată bunătatea şi sprijinul pe care ni l-aţi oferit nouă, celor din Asia de sud-est. Nu am cuvinte. Cu respect şi recunoştinţă.

A. M. A. G., Egipt: Mi-a plăcut foarte mult cursul. Este uimitor să întâlneşti homeopaţi din întreaga lume adunaţi la un loc având acelaşi vis. Cursurile sunt foarte bine organizate, planificate ca timp şi foarte profesioniste. Mulţumesc pentru organizarea unui asemenea curs!

S.S., Grecia: Am fost destul de emoţionat, pentru că sunt prima dată la curs în Alonissos. Am fost impresionat de unitatea tuturor de a contribui la bunăstarea omenirii. Mă simt atât de recunoscător că l-am întâlnit personal pe Prof. George Vithoulkas pentru prima oară şi sper să-l mai întâlnesc vara următoare împreună cu toţi aceşti oameni minunaţi. Toate cunoştinţele şi toată experienţa pe care am câştigat-o la acest curs le voi oferi pentru a contribui cât pot de bine în societatea în care trăiesc, oricui îmi va cere ajutorul în viitor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi cei care aţi ajutat la construirea unui asemenea loc liniştit şi a unui adevărat centru pentru homeopatie. 

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }