Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Testimonials of the Students for Difficult Cases Course 2015 (ROM)

Η.Μ. Brazilia: Cursul a fost excelent dar mi-ar fi plăcut mai multă teorie. Reluarea ei ai fi fost foarte importantă. Mulţumesc.

O.C. România: Nu practic homeopatia dar sunt plăcut impresionată. Cred că homeopatia reprezintă viitorul într-o lume mai bună. Mulţumesc lui Dumnezeu că am fost aici! Tot respectul şi afecţiunea mea pentru Profesorul Vithoulkas.

V.M. România: Sunt aici pentru prima oară. Este cel mai bun lucru pe care l-am auzit până acum. Pentru mine acum este foarte important să revin şi să învăţ din cursurile dvs. Atmosfera cursului şi informaţiile sunt minunate şi totodată uşor de înţeles. Îmi doresc să revin curând. Mulţumesc!

E.M. USA: Excelent! Anterior am luat on-line “Nivelele de sănătate,” totuşi aici informaţia a fost dusă la nivelul următor.

T.Z., Slovenia: Trebuie să învăţ mult. Este o mare onoare pentru mine să fiu aici la şcoala Profesorului Vithoulkas.

T.S., România: Foarte interesant, educativ. Sper să vin şi anul viitor!

H.V. Belgia: Combinaţia dintre Carlos şi George este una bună şi foarte profesională. Urmăresc de obicei cursul internaţional dar acest grup pare să cuprindă homeopaţi bine calificaţi... Încă învăţ atât de multe lucruri şi nu numai că mă bucur de idei noi dar şi de analiza aprofundată a cazurilor. Am urmat cursul de 5 ani cu Henri Heudens şi cursurile profesorului Vithoulkas îmi cristalizează cunoştinţele. Mulţumesc din inimă pentru asta! Felul în care predă Carlos este foarte clar şi cu referiri la zi legate de teorie. Mulţumesc pentru că ne-ai împărtăşit cunoştinţele, Carlos! De altfel, tot personalul este atât de prietenos şi se ocupă de fiecare persoană. Mulţumesc încă o dată!

J.V. Pakistan: Oricine este legat de homeopatie trebuie să urmeze acest curs. Merită să faceţi asta! Am urmat cursul E-Learning care m-a ajutat cu adevărat în practica zilnică.

G.B. România: Cursul a fost foarte intens, cu multă energie pozitivă din partea Profesorului Vithoulkas şi a dr. Carlos Barbosa, o mulţime de cunoştinţe. Cazuri bune şi discuţiile live, fiecare cuvânt a Profesorului Vithoulkas au fost “aur curat! pentru mine. Sunt mândră că particip la acest curs şi încerc să învăţ mai mult despre homeopatie. Mulţumesc întregii echipe care a organizat cursul.

G.F. România: Acest curs mi-a dat toate răspunsurile pentru a-mi continua drumul în homeopatie. Trebuie să muncesc foarte mult, cunosc calea şi sunt mai puţin confuză. Am primit informaţii de la cel mai bun homeopat din lume, Profesorul Vithoulkas, care este perfect şi m-a ajutat mult. Sper să revin pentru că este foarte important. Mulţumesc foarte mult pentru toate cunoştinţele!

L.T. Croaţia: Îmi place cursul mai mult decât m-am aşteptat. Este foarte dinamic, provocator şi interesant. Înainte de asta am avut îndoieli dacă să mă dedic homeopatiei dar acum vreau să-mi însuşesc toate cunoştinţele care există. Desigur că cel mai interesant a fost luarea cazului, dar trebuie avut un înalt nivel de cunoştinţe al Materiei Medica.

M.J. India: Ideea de cazuri live este fantastică. Cazurile au nivele de sănătate diferite şi direcţia lor de vindecarea este în sus sau în jos. Scala trebuie explicată clar la fiecare caz. Mi-ar place să văd/discut despre cazurile în care noi ca homeopaţi am eşuat şi cum putem recupera aceste cazuri dacă este posibil.

A.G. Croaţia: Cred că audienţa nu este la fel de bună ca în seminarul din iunie. Jose Barbosa este bun, foarte bun prin felul specific în care transmite informaţiile, într-un mod foarte interesant. În ceea ce-l priveşte Profesorul Vithoulkas, sunt doar un receptor în faţa unui mare maestru, care mă surprinde în fiecare clipă şi mă inspiră tot timpul. Mulţumesc dragă Maestre.

O.L. România: Am ajuns la cursul de cazuri dificile pentru că de mic mi-au plăcut lucrurile complicate şi grele, mai mult decât cele uşoare. Urmărirea adevărului este un drum măreţ şi greu dar cu ajutorul lui Dumnezeu, prin mesagerii lui pe acest pământ, aşa cum este Prof. Vithoulkas noi putem începe să învăţăm de timpuriu şi să înţelegem cu adevărat suferinţa şi cum modesta dar dificila practică homeopată poate ajuta cu adevărat procesul vindecării. Dorinţa mea este că toţi homeopaţii buni să fie modeşti. Transmit afecţiunea şi aprecierea mea lui George şi întregii echipe a Academiei! Mulţumesc lui Jorgos Kavouras pentru că ne-a adus aici. Îmi place dr. Carlos Barbosa. Este extraordinar!

M.S. India: Cursul este cu totul excelent. Dragostea mea pentru Academie, pentru homeopatie şi Prof. G. Vithoulkas m-a adus din India. Mă voi întoarce în India cu o mulţime de cunoştinţe homeopate pe care le-am primit de la Academie. Mulţumesc!

L.G. Grecia: Cursul reprezintă o mare şansă pentru toţi homeopaţii şi medicii de a vedea şi a experimenta profunzimea fiecărui caz şi importanţa de a continua studiul homeopatiei. Sunt recunoscător şi aş dori să mulţumesc Profesorului Vithoulkas pentru deschiderea Academiei şi pentru practicanţi. Aceasta reprezintă o mare deschidere pentru umanitate în general, pe mai multe nivele. Doresc din suflet ca asocierea medicinii clasice cu homeopatia clasică să se producă frumos, cu grijă şi rapid!

T.T. România: Aş dori să mulţumesc colaboratorilor Prof. Vithoulkas care au făcut posibil ca desfăşurarea cursului să aibă loc în cele mai bune condiţii. Doresc profesorului Vithoulkas şi întregii echipe a Academiei viaţă lungă.

C.L. Spania: Cazurile live au fost excelente; am găsit câte ceva interesant în fiecare din acestea. Dr. C. J. Barbosa a făcut un lucru excelent explicând teoria şi câteva cazuri. La drept vorbind, mai am mult de învăţat pentru a putea fi capabil să urmăresc aşa cum trebuie luarea cazului de G. Vithoulkas. A fost plăcut să-l ascult, dar mi-aş fi dorit să explice unele lucruri pe care le-a lăsat pentru “o altă zi.” Per ansamblu am învăţat foarte mult, mai ales în ceea ce priveşte metodologia care trebuie folosită pe durata analizei. Aş fi dorit să aflu mai multe despre teoria miasmatică. Este un curs cu adevărat fantastic!

L.C. România: Sunt aici pentru prima dată şi sunt foarte impresionat de locaţie, clădire şi întreaga organizare a cursului. Cursul m-a ajutat să-mi clarific multe în legătură cu nivelele de sănătate şi potenţa remediilor. Mi-au plăcut într-adevăr cazurile şi felul în care întreaga clasă este impulsionată să participe la caz. M-a ajutat să-mi structurez mai bine gândirea homeopată. Întreaga energie a cursului este extrem de pozitivă. Mulţumesc!

A.N. USA: Cursul a fost fenomenal. Prezentarea şi analiza sunt extrem de edificatoare şi mi-aş dori ca ei să fi predat asta la şcoala mea medicală. Sper ca pe viitor să aduc mai multe din cunoştinţele mele naturopate la acest curs. Mulţumesc foarte mult!

A.Z. România: Totul a fost foarte bine organizat, am învăţat mult din cazurile practice, pentru toţi este o mare experienţă din toate punctele de vedere. Ne-am făcut mulţi prieteni. Mulţumesc pentru tot ce ne-aţi oferit! Vă doresc sănătate şi putere pentru a lupta pentru homeopatie şi pentru omenire. Respect şi iubire!

M.G. Franţa/Brazilia: Ne-am fi dorit mai multă teorie înainte de cazurile zilnice. Aceste cursuri ar putea fi ţinute de Jorse Carlos sau Manfred şi urmate de cazurile lui Vithoulkas. Diagnosticul diferenţial trebuie să fie foarte bine conturat când se discută cazurile pentru a arăta de ce a fost ales remediul anterior şi nu celelalte. Cazurile clinice trebuie explicate în lumina teoriei “nivelelor de sănătate” în vederea stabilirii potenţei remediului.

A.G. Grecia: Acest curs a fost un cadou deosebit pentru mine pentru că mi-a dat posibilitatea să-mi exprim dragostea faţă de ceea ce faceţi dar şi modul ştiinţific şi riguros în care abordezi cazul. Vreau să-mi exprim recunoştinţa, aprecierea şi afecţiunea faţă de prof. Vithoulkas, care este un adevărat maestru şi întregii echipe a Academiei şi studenţilor pentru suportul şi pasiunea lor deosebită.

P.L. România: Aşa cum un tablou nu este dinainte pregătit de artist, tot aşa se întâmplă cu prelegerile Prof. Vithoulkas. Întotdeauna ai ceva de învăţat, de construit, piatră cu piatră, pe baza unui standard ridicat şi sigur al homeopatiei şi aceasta nu se poate întâmpla peste noapte şi fără un angajament. Cazurile dificile au fost foarte instructive pentru modul în care a fost abordată patologia profundă şi evaluată pe termen lung.

H.S. Croaţia: J. C. Barbosa este un foarte bun lector. Este atât de bine să discutăm cazurile prin prezentarea modului de laure a cazului de către Prof. Vithoulkas. El are o metodă foarte bună de învăţare. G.V. este excelent şi perfect ca întotdeauna. Aş dori să ţină cursurile 10 zile pentru că drumul către Alonissos este lung. Dacă este posibil, vă rog să îmbunătăţiri conexiunea la internet. Restul este mai mult decât perfect. O echipă excelentă şi o experienţă minunată.

A.C. România: Sunt atât de mişcat de tot ce s-a întâmplat aici în toate aceste zile. Toată informaţia a fost mai mult decât utilă, dar nu am fost niciodată motivat în acest fel de vreo şcoală medicală. Seamănă cu felul meu de a gândi. Întotdeauna am crezut că a fi doctor este o misiune şi nu o afacere şi sunt atât de bucuros să aud toate acestea aici. Homeopatia poate fi practicată şi cu inima, nu numai cu mintea. Am înţeles încă o dată asta, pe parcursul acestor zile. Mulţumesc tuturor pentru că existaţi!

T.S. Republica Moldova: Simt că visul meu s-a împlinit şi sunt bucuros că am avut posibilitatea să vin în Alonissos, la AIHC să-l ascult pe Prof. Vithoulkas. Aceste cursuri mi-au readus încrederea în alegerea mea, de a-mi urma calea, ceea ce nu este uşor deloc, dar cu o satisfacţie imensă. Am fost fascinat de înţelepciunea şi calmul Prof. Vithoulkas şi de energia pe care o împarte cu toţi cei care îl ascultă. Părăsesc insula cu o bogăţie imensă, cu o nouă experienţă şi cu dorinţa de a veni aici din nou. Mulţumesc mult.

P.K. Austria: Cazuri foarte interesante! Mulţumesc lui George care ne-a vorbit mai mult despre verigile şi conexiunile dintre modul în care trăim în societatea noastră şi impactul avut asupra vieţilor şi sănătăţii noastre.

F.C. România: Foarte bine, ca de obicei, foarte util pentru practica noastră. Cazurile live, însoţite de explicaţiile ulterioare ale Prof. George Vithoulkas reprezintă cea mai bună metodă. Sunt impresionat de modul în care s-a organizat cursul, sunt foarte mulţumit de tot.

K.G. Elveţia: Foarte mulţumit de tot. Am participat doar la prelegerile lui George dar îmi place ideea de a urmări cazurile video ale lui având ca moderatori pe unii dintre ceilalţi profesori. Ar fi bine de văzut cazurile de la prima anamneză până la ultimul F.U.

F.A. Turcia: Sunt foarte fericit să particip la acest curs. Sper să revin la Academie. Mulţumesc!

T.A. Turcia: Vreau mai întâi să mulţumesc tuturor pentru acest curs şi în mod special Prof. Vithoulkas care ne-a împărtăşit experienţa lui. Sunt atât de fericit că sunt în Alonissos la Academie.

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }