Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Testimonials of the Students for Difficult Cases Course 2016

S. K. N. India: A fost într-adevăr un vis pentru mine acest curs, cu atât mai mult cu cât mulţi prieteni l-au făcut în ultimii ani. Este un curs minunat şi am învăţat din cazurile Prof. Vithoulkas, care este o legendă a homeopatiei. M-a ajutat să câştig mai multă încredere şi să studiez mai mult. Mulţumesc.

S. R. India: Cursul a fost minunat. Au participat medici din 31 de ţări cu translatorii lor şi aceasta demonstrează recunoaşterea mondială a cursului. Pentru mine a reprezentat un vis devenit realitate. L-am urmărit pe prof. Vithoulkas încă din 1993. Cursul profesorului: “Nivele de sănătate” m-a fascinat atât de mult încât am dedicat zilnic un timp pentru a-l studia. Vă mulţumesc tuturor.

B.J.P. India: Cursul reprezintă o platformă excelentă de a învăţa homeopatia în cel mai complet şi perfect mod. Profesorul Vithoulkas a schimbat conceptul de abordare a bolii cu conceptele pe care le-a prezentat în clasă. Luarea cazurilor live şi analiza acestora întotdeauna reprezintă porţi deschise către înţelegerea Organonului, Materiei Medica şi a homeopatiei. Prof. Vithoulkas prin conceptele sale asupra bolii expuse în cărţile sale “Un nou model de sănătate şi boală” şi “Nivele de sănătate” a schimbat întregul scenariu prin care este percepută boala în prezent. Cursul a reprezentat o modalitate excelentă de a ne apropia de Profesor şi de învăţăturile lui. Cred din tot sufletul că învăţăturile profesorului Vithoulkas sunt cele mai mari daruri pentru noi, homeopaţi ai acestui secol şi va continua să transforme bolile omenirii în cea mai bună stare de sănătate prin aplicarea corectă a homeopatiei.

S. K. C. India: Regula de bază în homeopatie este: “Tratează omul bolnav şi nu boala din om.” Aşa că mai întâi încerc să înţeleg omul. Profesorul Vithoulkas înţelege omul foarte bine şi asta face să fie uşor pentru student. Cred să această parte a fost foarte puţin explicată înainte, ceea ce a făcut dificil de înţeles homeopatia. Acesta este un curs excelent şi nu pot spune mai mult de atât.

S. K. C. India: Sunt medic, şi practic de 8 ani medicina prin metoda alopată. Am auzit de homeopatie şi încerc să o înţeleg. Când am văzut prezentarea Profesorului Vithoulkas pe YouTube am realizat că el este geniul care înţelege homeopatia cu inima şi care trăieşte prin homeopatie. Apoi m-am înscris la cursul E-learning şi am început să am rezultate după 2 luni. Este un curs excelent de homeopatie. Toţi şi toate guvernele ar trebui să aplice homeopatia în viaţa lor şi în ţările lor. Este o mare contribuţie pentru omenire. Mulţumiri profesorului Vithoulkas care face ca homeopatia să fie uşor de înţeles.

G. A. România: Sunt pentru prima oară la acest seminar. A fost atât de minunat, am învăţat atât de multe, mai mult decât mi-aş fi putut imagina. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că există Profesorul Vithoulkas. Modalitatea de luare a cazului şi analiza acestuia sunt unice. Ne oferă multe cunoştinţe şi lucruri practice în înţelegerea şi urmărirea cazurilor dificile. Homeopatia poate ajuta fiecare caz. Dr. Atul este un homeopat foarte bine pregătit. Îi transmit multe mulţumiri. Sunt recunoscătoare Mariei, lui Penny, Stella, Mahi şi Dimitris care sunt foarte dedicaţi homeopatiei şi au muncit din greu pentru noi.

C. P. Brazilia: Cursul este un vis. Mi-a plăcut totul. Profesorul Vithoulkas este un mare vizionar care mi-a schimbat modul de a gândi. Pentru un brazilian înseamnă un efort financiar extraordinar să ajungă pe insulă. Ar fi interesant să fie un curs de 20 de zile, pentru aprofundare.

I. S. Germania – Grecia: Mi-a făcut o impresie foarte bună.

S.T. Japonia: Minunat, măreţ, echilibrat.

V. M. Slovenia: Pe scurt, profesional şi excelent.

B. D. K. India: Acest curs reprezintă pentru viaţa mea o piatră de hotar pentru că niciodată nu m-am gândit să particip la un curs atât de minunat. Şi asta din mai multe motive. Cursul mi-a oferit o abordare mai realistă a îngrijirii bolnavului. M-a învăţat să nu mă bazez doar pe Materia Medica, ci să simt esenţa remediului pe care s-o potrivesc cu simptomele pacientului. Înainte nu aveam răbdare să aştept rezultatele remediului administrat dar acum pe baza conceptelor clare date de Profesor pot avea o imagine a cazului. În timpul cursului am înţeles profunzimea homeopatiei – cum să citeşti mintea pacientului – ceea ce este foarte important. În momentul de faţă îmi este mult mai evident că homeopatia este cât se poate de valabilă şi mai puternică decât oricare altă medicină modernă. Mulţumiri şi complimente.

P. Y. L. India: Am străbătut lumea pentru a vedea acest tip de educaţie. Mulţumesc lui Dumnezeu care m-a trimis din India pentru o pregătire ştiinţifică la un asemenea curs de homeopatie. Calitatea educaţiei este extrem de bună. Fiecare doctor ar trebui să studieze toată viaţa. Am câştigat calificările necesare pentru practica mea şi aceasta este o realizare. Medicii care vin la Academia clasică de homeopatie se autoperfecţionează. Chiar nu am cuvinte. Am participat la numeroase conferinţe în India, lectorii şi-au prezentat cazurile, ne-au arătat video-urile cu pacienţii lor şi în final ne-au vorbit despre remediul administrat. Cred că modul lor de a gândi este greşit. Îmi voi aminti întotdeauna de acest curs şi de Profesorul Vithoulkas. Este o persoană cu har care prezintă cazurile într-un mod subtil. Prin compararea remediilor, cunoştinţele noastre se îmbunătăţesc. În concluzie, în lumea homeopatiei este o legendă. El ne arată cu adevărat ce este homeopatia. Sunt într-adevăr impresionat şi sunt un mare admirator de-al lui. Voi participa la toate cursurile sale de E-Learning pentru a mă perfecţiona. Mulţumesc.

A. K. India: Cazurile prezintă într-adevăr o formă diferită de învăţare şi sunt recunoscător că particip la acest curs. Mulţumesc.

T. B. UK – Egipt: A fost un curs remarcabil şi întotdeauna voi dori să particip. Mă ajută să-mi extind orizontul şi modul meu de a gândi. Acest curs m-a făcut mai perceptiv şi cred că mi-a schimbat modul de gândire. Mulţumesc pentru că am fost acceptat la acest curs.

D. T. India: Totul la acest curs este bine gândit. Profesorul Vithoulkas prezintă cazurile într-un mod fantastic. Pentru cazuri, precum cele de ovare poli-chistice şi fibroame uterine, mulţi pacienţi din India se adresează homeopatiei pentru a evita intervenţia chirurgicală. Aşadar, îndrumarea profesorului la acest tip de cazuri este extrem de valoroasă.

G. C. România: Sunt extrem de recunoscătoare pentru ocazia de a întâlni, auzi şi a mă afla în preajma Profesorului George Vithoulkas. Multe cazuri interesante cu analiza aprofundată şi comparaţii. Cursul m-a ajutat să simt că lucrurile merg de la bine spre mai bine şi devin mai limpezi în mintea mea. Mulţumesc mult. Ne vedem anul viitor.

T. S. India: Învăţătura profesorului Vithoulkas este pilula magică de care avem nevoie pentru a ne păstra entuziasmul în cea mai dificilă alegere (homeopatia) şi (alegerea remediului). Cazurile dr. Atul Jaggi au fost bine documentate. Cursurile sale au fost foarte conduse. Alegerea cazurilor lui Manfred a fost foarte bună. Fiecare caz a avut o mare valoare educaţională. Chiar şi video-urile sale au fost reuşite. Mulţumesc pentru acest curs minunat.

 

A. W. Germania: Mă aflu pentru prima dată în Alonissos şi sunt foarte impresionată de atmosfera Academiei. Urmărirea tuturor acestor cazuri şi discuţiile referitoare la alegerea remediului potrivit m-au îmbogăţit foarte mult. Profesorul Vithoulkas este foarte direct şi deschis şi este un mare cadou pentru mine să învăţ din bogatele sale cunoştinţele. Sunt dornic să revin anul următor. Mulţumesc foarte mult.

C. A. Regatul Unit: Ca întotdeauna, mă bucur enorm de prezenţa şi analiza cazurilor date de Profesorul George Vithoulkas, mai ales când avem un caz complex cu patologie profundă. Unul din cele mai importante lucruri a fost să văd un caz luat de Profesorul Vithoulkas şi apoi să văd logica din spatele întrebărilor sale. Îmi place modul în care explică acest lucru în detaliu – ne dă o nouă perspectivă asupra cazului prin intermediul analizei şi a măiestriei observaţiei. Cazul prezentat de Atul a fost excelent, clar şi foarte logic, mi-a plăcut maniera de prezentare a cazurilor lui. Singura mea observaţie ar fi legată de ritmul alert de prezentare. Îmi place să văd cazuri care ne permit să vedem efectul complet al remediului cu rezultatele acestuia, adesea în comunitatea homeopată imaginea completă nu este prezentată cu adevărat – şi vedem doar idei şi teorii. Aceasta face ca venirea la Academie să merite, deoarece din 2010 am putut observa întregul proces prin gândirea în direct a cazurilor. Încă o dată mulţumesc.

I. C. Germania: În cazul 1013 a fost pentru prima dată când istoricul medical a fost întrerupt pentru a se oferi explicaţii legate de diagnosticul diferenţial. Mulţumesc pentru asta, mi-a plăcut foarte mult. A fost un moment de împlinire. Procesul continuă.

M. A. B. România: Mi-ar fi plăcut mai multe precizări în cazul RCMH, ce s-a întâmplat după ce GV a prescris remediul şi pacientul a plecat acasă. Mulţumesc. Apreciez foarte mult felul în care dr. Atul şi-a prezentat cazurile, foarte didactic.

M. I. România: Este impresionant să vezi, să asculţi şi să înveţi modul în care profesorul George Vithoulkas gândeşte şi rezolvă cazurile dificile. Bucuria şi încântarea mi-au inundat mintea pe durata unei scurte dar intense şederi în Alonissos. Cu siguranţă, cunoştinţele dobândite se vor îmbunătăţi în ceea ce priveşte cazurile pacienţilor mei. Mulţumesc, domnule profesor George, pentru tot ceea ce aţi făcut pentru a învăţa şi a răspândi homeopatia hahnemanniană.

A. G. Grecia: Mi-a plăcut foarte mult cursul. Profesorul Vithoulkas este desigur un maestru cu o înţelegere profundă a naturii umane pe care o abordează cu umilinţă şi o dragoste autentică. Timpul petrecut cu el este întotdeauna preţios. Dr. Atul Jaggi, a fost de asemenea excelent, foarte precis şi dotat cu o înţelegere profundă a teoriei, fiind capabil să demonstreze aplicarea ei în practică. Am apreciat de asemenea foarte mult cazurile selectate de Manfred Braig şi mi-a plăcut îndeosebi cazul prin care însuşi profesorul Vithoulkas a analizat modul în care a luat cazul, prezentat pe video. Acesta a fost extrem de instructiv şi poate că acest mod de predare ar putea fi inclus în lecţiile viitoare ale profesorului Vithoulkas. Vă mulţumesc foarte mult tuturor.

C. M. P. Malaiezia: Mă aflu pentru a doua oară la acest curs, am câştigat mult la acest curs după ce am înţeles teoria din cursul E-Learning. Prelegerile dr. Atul Jaggi sunt impresionante şi utile în înţelegerea în profunzime a teoriei profesorului George Vithoulkas. Sunt profund impresionat şi inspirat de Profesor. Nu numai că doreşte să ajute pacienţii, să înveţe studenţii, dar, în acelaşi timp, prin marea sa compasiune şi înţelepciune se preocupă mereu de umanitate şi caută să găsească cele mai ştiinţifice metode în beneficul studenţilor şi homeopatiei.

S. A. Emiratele Arabe Unite: Mi-a plăcut într-adevăr analiza cazului 1013 pe care George Vithoulkas o expune şi face analiza pas cu pas. Te face să urmăreşti totul mai uşor şi cred că va permite mult timp de acum încolo să ne punem întrebări referitoare la acest caz (mă refer la cazul original şi follow-up-ul la 1013 prezentat de Manfred). Ar fi utilă o prezentare a sistemului Compas pentru studenţii interesaţi încă din prima zi pentru a le da timpul necesar pentru a se înscrie şi a avea acces la cazurile luate la curs. La toate seminariale ar trebui să existe o sesiune deschisă de întrebări şi discuţii generale deoarece din cauza timpului limitat nu au fost soluţionate toate întrebările la caz.

S. K. C. India: Excelent!

S. K. India: Este foarte instructiv. Am înţeles din acest curs cum se selectează remediul, pe ce anume trebuie să ne concentrăm în timpul luării cazului. Cum să confirmăm simptomele cheie şi cum să aranjăm totalitatea simptomelor. Mi-am îmbunătăţit cunoştinţele în homeopatie şi sunt recunoscător Dr. George Vithoulkas pentru că ne-a oferit asemenea cunoştinţe. Mulţumesc din suflet Domnule.

S. F. Regatul Unit: Un curs foarte interesant. Analiză excelentă a cazurilor care a fost foarte instructivă şi plăcută. Mulţumesc.

I. B. Israel: Lecţiile cu Atul au fost excelente şi luarea cazurilor în concordanţă cu strategiile acestora a fost foarte bună. Este bine că suntem aici şi suntem în legătură cu această infinită cunoaştere.

R. S. India: Excelent! Ca de obicei am învăţat atât de mult de la George în ceea ce priveşte Materia Medica. Dr. Jaggi a fost foarte bun.

A. N. România: Deşi acest curs a fost mult mai avansat decât cunoştinţele mele de homeopatie, mi-a schimbat complet opinia în ceea ce priveşte felul în care ar trebui tratat şi investigat pacientul. A fost ca o lecţie de viaţă.

C. S. Suedia: Dr. Atul Jaggi a fost foarte bun. Cazurile clare şi bine structurate. A existat o bună conexiune cu teoria în descrierea cazurilor. Mi-ar place să-l mai ascult când vin data viitoare. Per ansamblu multe cazuri interesante. Întotdeauna este o bucurie să-l asculţi pe profesorul Vithoulkas.

T. A. Suedia: Acest curs a fost unul din cele mai bune la care le-am asistat la Academie. Am avut cazuri live foarte interesante cu Profesorul George Vithoulkas, prin care ne-a arătat cum se ia cazul şi cum găsim remediul corect. Am apreciat de asemenea foarte mult noul profesor indian Atul. Ne-a arătat cazuri foarte bune. Am învăţat mult. Mulţumesc foarte mult. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Cu afecţiune.

T. Z. P. Slovenia: Sunt foarte fericit că am avut oportunitatea să fiu aici, în Alonissos la Academia de Homeopatie clasică şi să-l întâlnesc pe profesorul Vithoulkas. Prelegerile Profesorului sunt un dar de la Dumnezeu. El ascultă cu atenţie pacientul, ascultă cu inima, lucrează din inimă. Vă mulţumesc tuturor pentru energia plăcută pe care ne-o transmiteţi.

P. C. Mexic – Canada: Mi-a plăcut. A fost atât de diferit pentru mine. Profesorul Vithoulkas ne oferă o abordare mai mult decât spirituală. Priveşte simptomele de la un nivel mult mai profund.

B. L. Australia: Modul de prezentare a cazurilor este cel mai impresionant. Când am studiat în altă parte, am făcut diferenţierea dintre remedii, dar niciodată atât de profund şi de clar.

R. S. S. India: Credinţa este necesară pentru a simţi binecuvântarea lui Dumnezeu. Acelaşi principiu se aplică în homeopatie. Sincere mulţumiri Profesorului Vithoulkas pentru organizarea acestui curs care oferă o înţelegere înaltă cu o analiză profundă a cazurilor dificile. Îţi luminează sufletul de entuziasm – homeopatia pe de o parte – şi pe de altă parte îndrumarea, învăţarea şi sfaturile date de un homeopat respectat. Profesorul George Vithoulkas a ajutat mult la această schimbare. “Maestru” este doar o altă trăsătură a personalităţii Profesorului George Vithoulkas. Este un mare om care serveşte umanitatea de la nivelul dascălului. Nu este doar o relaţie student-profesor, este ca o familie. Vă mulţumesc foarte mult tuturor.

P. B. P. India: Este cea mai bună educaţie din lumea homeopatiei. Aş vrea să fiu aici în fiecare an. Să fii cu Profesorul Vithoulkas este ca şi cum ai avea o sesiune în direct cu Hahnemann. Mă consider norocos de a fi aici la AIHC.

J. M. C. Portugalia: A fost nevoie de 50 de ani pentru a mă decide ceea ce ar fi trebuit să o fac demult: să fiu un practician al sănătăţii. Şi apoi am descoperit homeopatia, această frumoasă lume necunoscută cu rezultate şi dovezi uimitoare. A fost nevoie de 56 de ani pentru a descoperi AIHC şi pe profesorul Vithoulkas şi toată echipa sa. Sunt atât de fericit şi recunoscător şi cu certitudine iubesc să fiu aici. Cursul a fost fantastic şi mi-a deschis ochii şi mintea. Cu siguranţă sunt mai stăpân pe mine. aşa încât să îi pot ajuta pe alţii mai mult şi într-un mod mai eficient. Vă mulţumesc tuturor. Mă voi întoarce curând să încep programul E-Learning. Cu dragoste.

A. H. Germania: Un curs mare şi cu adevărat avansat, cu profesori buni lângă George. Cazurile au fost de un real interes şi bine organizate, într-o atmosferă bună. Mi-a plăcut foarte mult, de la primul caz al zilei, întreaga zi! Sunt fericit că sunt aici. Vă mulţumesc pentru tot.

T. P. Letonia: Cursul a fost minunat. Multe informaţii suplimentare de la un nou profesor, Atul Jaggi. Pentru prima dată, în ultimii 10 ani văd un tânăr profesor înţelept în Academie, care are propria experienţă şi urmează strict legile homeopatiei. Este foarte onest. Manfred a fost un bun moderator al cazurilor lui GV. Cazurile Profesorului Vithoulkas au fost atât de dificile dar atât de frumoase şi cu explicaţii excelente. Sunt într-adevăr mulţumit de acest curs. Multe mulţumiri Mariei, Penny, Stella.

M. P. India: Cursul este excelent, plăcut şi informat. Este o cale de lumină în acest întuneric al homeopaţilor care cunosc subiectul, abordarea clinică şi Materia Medica. Ne-am simţit trişti pentru că nu am fost capabili să găsim profesorul adevărat şi persoana capabilă să ne orienteze. Am învăţat atât de multe lucruri importante de la acest curs, felul în care se selectează un remediu prin adunarea simptomelor cheie. Am descoperit adevărata homeopatie în Alonissos, sub îndrumarea profesorului Vithoulkas.

S. S. Singapore: Cazurile dificile au fost susţinute prin învăţare şi ne-au orientat mintea către o gândire corectă. Lecţiile lui Atul Jaggi au fost foarte bune şi eficiente. Răbdarea lui la predare a fost atât de bună. Manfred ne-a împărtăşit câteva cazuri video minunate şi relevante. Mulţumesc mult pentru asta. Vă mulţumesc mult tuturor.

S. S. România: Extraordinar şi instructiv!

A. B. Cehia: Mi-a plăcut cu adevărat acest curs. Am fost onorat să urmăresc în direct cazurile luate de George Vithoulkas. A fost într-adevăr o mare experienţă! Mi-au plăcut foarte mult şi cazurile dl. Kavouras. Ambii profesori m-au îmbogăţit mult, fiecare în felul lui şi le mulţumesc foarte mult pentru asta. Îmi este ruşine că engleza mea nu este atât de bună pentru că aş fi avut mai mult de câştigat. Mă bucur să revin anul viitor şi mă gândesc foarte intens să încep cursul de E-Learning.

C. B. Franţa: Foarte bun, 10/10. Singura mea sugestie este de a arăta video-ul de la prima consultaţie atunci când există un follow-up, aşa încât să putem observa schimbările.

O. C. Turcia: Sunt novice în domeniul homeopatiei, am terminat doar cursul de competenţă de 3 ani de homeopatie de la Universitatea de Medicină. Încă nu am proprii pacienţi şi nici experienţă, acest curs mi-a fost foarte utile. Am învăţat atât de multe lucruri de care voi avea nevoie. Totul a fost bine.

A. M. Canada: Întotdeauna mă bucur de prelegerile lui George. Felul său de a explica, precizia şi analiza, sunt într-adevăr un cadou preţios. Mulţumesc George.

G. A. România: Vin de mulţi ani în Alonissos pentru acest curs. Profesorul Vithoulkas şi-a dedicat întreaga viaţă şi energie homeopatiei şi acest curs este o dovadă vie. Mulţumită acestui curs am primit cunoştinţe nepreţuite care mă vor ajuta pe mine şi pe pacienţii mei. Nu pot mulţumi suficient profesorului Vithoulkas pentru acest curs. Mulţumiri speciale în primul rând Mariei, Penny, Stella şi întregii echipe pentru întreaga lor muncă. Mulţumesc mult profesorului Kavouras pentru toate cazurile interesante şi explicaţiile lui.

A. G. România: Extraordinar curs. Nivel înalt educaţional al homeopatiei. Profesorul Vithoulkas ne-a oferit adevărate lecţii, nu numai de homeopatie, dar şi de medicină şi viaţă. Este o adevărată inspiraţie. Mulţumesc mult profesorului Vithoulkas şi întregii lui echipe.

G. P. B. Serbia: De departe, cel mai bun curs la care am participat. Mi-a plăcut analiza tuturor cazurilor. M-au ajutat să dobândesc o înţelegere mai înaltă şi experienţă. Cursul a fost foarte instructiv.

M. E. România: Ca de obicei, cazurile au fost foarte interesante. Unele au fost dificile şi foarte instructive. Am apreciat foarte mult felul în care George a analizat fiecare caz şi modul în care ne orientează spre următorul pas chiar şi în cele mai dificile cazuri. Profesorul Kavouras a avut de asemenea cazuri foarte instructive. Şi el a făcut diagnosticul diferenţial între remedii, prezentând cele mai caracteristice trăsături ale remediilor, în concordanţă cu patologia discutată. Ca întotdeauna, mulţumesc pentru întreaga informaţie. Cunoştinţele mele s-au îmbunătăţit după seminarii şi au ajutat într-adevăr în înţelegerea cazurilor mele. Aş dori să mulţumesc întregii echipe a Academiei care a făcut ca acest curs să fie un succes.

N. K. K. România: Mi-a plăcut! Am fost copleşit de informaţii, de cazuri dificile care pot fi depăşite printr-o gândire clară. O mulţime de întrebări au primit răspuns şi bineînţeles că pe parcurs au apărut noi întrebări. Din această experienţă am luat o decizie: aceea de a studia mai mult homeopatia. Insula Alonissos este frumoasă, Academia este de asemenea un loc minunat care are o energie unică. Toţi cei care lucrează acolo sunt mai mult decât drăguţi şi prietenoşi. Profesorul Kavouras este un profesor foarte bun, explică clar şi ne îndrumă logic la fiecare caz. Profesorul Vithoulkas, dacă se poate spune aşa, a fost mai excepţional decât mă aşteptam. Este un profesor fantastic şi un om cu o mare înţelepciune. Mulţumesc pentru această oportunitate. Mulţumesc lui Dumnezeu care mă conduce aici.

A. A. Norvegia: A fost într-adevăr foarte bun. Cazuri bine combinate şi în general o bună prelegere. Notiţe bune pe mai multe subiecte. Energia lui George şi a lui Kavouras a fost antrenantă: cea mai bună experienţă pe care am avut-o până acum. Informaţii medicale valoroase.

L. Dr. Cehia: Am fost foarte mulţumit, mai presus de aşteptările mele. Atât Profesorul Vithoulkas cât şi Kavouras au fost foarte instructivi şi cazurile au fost foarte interesante. Sunt foarte fericit că am avut oportunitatea să particip şi sper să revin în viitor. Mulţumesc!

O. K. Bosnia şi Herţegovina: Am ajuns la acest curs avansat, deşi sunt începător în practica homeopatiei. Motivul pentru care am venit este să învăţ din experienţa homeopaţilor cu o lungă experienţă practică, aşa încât să pot vedea care ar fi viitorul meu ca homeopat. Cursul a fost excelent şi mi-a oferit exact de ceea ce aveam nevoie şi ceea ce speram.

A. V. Serbia: Experienţa mea de curs a fost extrem de satisfăcătoare. Partea pe care am găsit-o cea mai utilă pentru mine personal a fost abordarea practică şi activă a cazurilor deoarece aceasta este ceva care, de obicei, este cel mai greu de dobândit numai din teorie.

G. A. Regatul Unit: Particip la acest curs pentru a treia oară la rând. Mă bucur că mă întorc acasă cu o mai bună cunoaştere a homeopatiei. De asemenea, am început cursul de E-Learning a Profesorului Vithoulkas deşi obţinusem o diplomă în homeopatie la Londra. La acest curs au fost explicate sistematic legile, filozofia, teoria, nivelurile de sănătate şi Materia Medica. Mă bucur că am descoperit Academia care mă ajută să devin şi mai eficientă în prescriere.

N. C. Serbia: Sunt foarte fericit şi mulţumit. Cursul a fost, cred, excelent şi foarte încurajator pentru mine. Am învăţat atât de multe!

A. C. B. Italia: Sunt foarte fericit că în acest an sunt multe cazuri de copii. Am învăţat mult. A fost frumos să observ mai ales comportamentul copiilor în timpul consultaţiei şi felul în care putem traduce acest comportament în simptomele Repertoarului. Toate cazurile sunt foarte interesante şi întotdeauna am considerat că este important pentru mine să vin aici în fiecare an. Mulţumesc.

T. F. Germania: Foarte bun , intensiv şi deloc rigid. Am râs mult.

A. M. C. A. Portugalia: Acest curs mi-a deschis ochii. A fost foarte important pentru mine să înţeleg cum acţionează cu adevărat homeopatia. Am învăţat mult. Academia a făcut un lucru foarte bun!

A. N. Serbia: Tocmai am început studiile mele în homeopatie. Acesta este primul meu curs şi trebuie să spun că sunt foarte mulţumit de felul în care se desfăşoară. Cu siguranţă că am să revin.

S. A. Letonia: Mi-a plăcut mult cursul. Deşi lucrez ca homeopat de mai bine de 5 ani, nu am experienţă în abordarea Nivelelor de sănătate. De aceea, pentru mine ar fi fost utilă o scurtă trecere în revistă a Nivelelor de sănătate la începutul cursului după care să urmeze discuţiile. Deşi înţeleg că acest curs este pentru avansaţi. De asemenea, o scurtă recapitulare video a consultaţiei iniţiale ar fi extreme de utilă pentru a vedea progresul din follow-up. Curs foarte valoros, profesor pasionat, subiect minunat. Mulţumesc foarte mult. Acum înţeleg de ce oamenii vin aici de mai mulţi ani, devin dependenţi. Sper să ne vedem din nou.

K. M. Grecia: A fost un curs inspirat şi instructiv. În ceea ce priveşte cazurile live ar fi fost mai util să fi existat un scurt rezumat al simptomelor principale pentru a putea urmări mai bine follow-up-urile.

R. H. Regatul Unit: Învăţând despre ierarhia din sănătate, m-a ajutat să “citesc” pacientul de la prima vedere şi chiar să mă ghideze cazul însuşi. A fost ca o aventură lucrul la cazul live. Vizionarea cazului şi a problemelor lui şi apoi găsirea soluţiei a fost cea mai interesantă parte. Trecerea prin rubrici şi cu remediile potrivite, în rezonanţă cu cunoştinţele Materiei Medica a fost interesant, instructiv şi important. Lucrul cu cazurile vechi este o altă modalitate excelentă de a aprofunda înţelegerea luării cazului şi a-l rezolva. Să asculţi un mare maestru precum George Vithoulkas este un privilegiu. În general cursul cred că este foarte bine structurat, multe mulţumiri tuturor!

S. O. Olanda: Îmi plac cursurile şi la fel mi-au plăcut şi cele 3 anterioare. Combinaţia de predare a Profesorului Vithoulkas cu cea a Kavouras a fost grozavă. Sper să pot veni aici încă mulţi ani, dacă se poate. Alonissos este locul perfect pentru a aduna familia homeopată. Mulţumesc.

F. C. F. Regatul Unit: Este un curs foarte bun cu cazuri foarte interesante şi teorie. Sper ca Profesorul George Vithoulkas să continue să predea în acest fel Materia Medica, discutând despre diferitele remedii posibile la caz. În ce priveşte învăţătura lui Jorgos, este bine structurată şi utilă când ne întoarcem la propriile cazuri. Teoria a fost de asemenea foarte utilă în cazurile dificile.

A. G. Franţa: Fiecare curs reprezintă o nouă oportunitate de a scoate în evidenţă faptul că homeopatia este un bun instrument în înţelegerea evoluţiei ştiinţei medicale şi o analiză fină a tehnicii homeopate de tratament a bolilor. Mulţumesc Profesorului Vithoulkas şi profesorului Kavouras care în toţi aceşti ani ne-au împărtăşit într-un mod simplu şi clar din experienţa lor profesională. În final, sunt din ce în ce mai convins că homeopatia este o medicină şi un instrument preţios pentru fiecare individ în dezvoltarea lui şi întăreşte potenţialul oferind fiecăruia un punct de vedere şi o abordare diferită a vieţii.

H. K. B. Regatul Unit: Absolut fabulos! Mi-a plăcut fiecare minut. Am învăţat atât de mult. Sper să revin anul viitor! Cazurile sunt fascinante, atât de multă cunoaştere şi profunzime. Sunt atât de mulţumit că am venit şi sper să vin din nou. Mulţumesc!

A. C. Anglia: Vin aici după 2 ani de curs video susţinut de Andrew Ward. Pregătirea mea de bază a fost clasică, dar nu am practicat. Acest curs, pe lângă cel video, oferă reguli şi sfaturi practice, aşa încât mă simt mai pregătit să practic. Mi-a plăcut disciplina la acest curs care a permis tuturora să fie capabili să înveţe. Îmi place felul în care cei doi profesori încurajează participarea şi ne face să ne simţim suficient de puternici şi experimentaţi ca să participăm. Programul Compass este de un real folos. Studiul este stimulativ.

H. G. Norvegia: Mi-a plăcut foarte mult acest curs. Sunt pentru prima dată în Alonissos şi observaţia mea este legată de modul foarte profesional de învăţare. Îmi aminteşte de cât de important este să fii răbdător şi să înţelegi întru totul felul în care decurge vindecarea. A fost un curs inspirator şi extrem de necesar atât pentru cunoaşterea homeopată, cât şi pentru înţelegerea fiecărui pacient dintr-o perspectivă mai amplă. Mulţumesc!

S. T. Turcia: Aş vrea să vă mulţumesc pentru prezentările realmente frumoase. A fost atât de util să învăţ cum se alege remediul corect în cale mai multe cazuri. Dar referitor la follow-up ar fi mai bine dacă s-ar prezenta un scurt video legat de examinările anterioare. Mulţumesc.

E. R. C. V. Peru: Am avut plăcerea să-l întâlnesc pe profesorul Vithoulkas şi metoda lui de vindecare. Apreciez mult interviurile luate pacienţilor şi întreaga organizare.

L. J. Regatul Unit: A fost un privilegiu de a studia încă o dată cu Profesorul Vithoulkas. Gândirea şi cunoştinţele sale sunt dincolo de orice comparaţie şi există întotdeauna mai mult de învăţat. Te învaţă cu umor şi modestie. Seminarul a fost bine organizat, cu multe informaţii primite în prealabil. Ca o sugestie, informaţiile legate de pacient ne-ar putea fi primise după seminar prin e-mail? Apoi când revenim şi vedem follow up-ul am putea avea notările iniţiale. Mulţumesc tuturor!

M. S. Regatul Unit: Există multă diversitate. Cazurile în direct reprezintă o modalitate fantastică de învăţare. Poate că ne-aţi putea oferi mai multă încurajare pentru ca studenţilor să nu le fie teamă să vorbească. Cursul a fost bine structurat cu un echilibru bun. În ansamblu mi-a amintit de ce am vrut să devin homeopat şi mi-a oferit direcţia şi scopul pentru viitor. Deci, mulţumesc.

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }