Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Testimonials of the Students for the Advanced Course - 2017

 

Comentarii cursul de avansaţi 2017

 

N.C., SUA: Îmi place cursul. După finalizarea platformei E-Learning este minunat să vin să învăţ în cunoştinţă de cauză. Nu există altă sursă de informaţie prin care să învăţăm teoria din homeopatia clasică aşa cum se întâmplă aici la Academie. Consider ocazia de a fi învăţat de către George Vithoulkas ca pe un dar de la Dumnezeu. Doar că doresc să pot veni mai des. Este un antidot pentru practica proastă care este atât de răspândită.

C.L., SUA: Dacă aş putea participa tot anul, aş face-o! Cred că Cursul pentru avansaţi este obligatoriu pentru educaţia continuă. Lecturile şi analiza cazurilor sunt de nepreţuit. În plus, posibilitatea de a colabora cu alţi homeopaţi familiarizaţi cu felul în care George Vithoulkas predă homeopatia clasică este o modalitate fantastică de a învăţa din experienţa altora. După părerea mea, cursul pentru avansaţi ar trebui să fie cerinţă pentru toţi homeopaţii practicanţi.

M.M., Italia: Nivelul educaţional este mereu înalt, suportul tehnic de asemenea. Am un sentiment de mândrie şi simpatie.

B.R., România: Profesorul Vithoulkas este cel mai bun homeopat pe care-l cunosc! Sunt mândră că particip la acest seminar, plin de cunoştinţe, cazuri bune de studiu şi entuziasmul profesorului este atât de mare, aşa încât intrăm rapid în rezonanţă cu toţii. Mulţumiri întregii echipe, dr. Manfred Braig, dr. Atul şi soţiei, Mariei, Silviei pentru traducere şi pentru eforturile întregii echipe. George are un loc în inima noastră.

S.B., Italia: Foarte bun. Prelegerile: nu am nici o nemulţumire.

P.M., Irlanda: Cursul pentru avansaţi reprezintă un prilej unic de a aborda cazurile dificile împreună cu practicienii experţi şi de a înţelege mai bine raţionamentul care stă la baza unei urmăriri excelente a cazului. Semnalele din sală sunt atât de stimulative şi de ajutor. Sunt recunoscător şi bucuros că am această posibilitate de a mă întâlni cu George Vithoulkas şi cu ceilalţi profesori.

M.V., India: Întotdeauna mă bucur să revin şi să fiu în preajma prof. Vithoulkas. Este ca un miracol să vin în Alonissos şi să primesc o energie şi o învăţătură nouă. Mulţumesc foarte mult pentru această oportunitate.

N.R., India: Mă aflu pentru prima dată la Academie şi deja mă simt iluminat!! Cazurile şi abordarea fiecărui caz şi prescrierile ulterioare ale maestrului Geoge Vithoulkas secondat de dr. Atul şi Manfred, sunt într-adevăr inspirate pentru un amator ca mine.

A.C., Italia: Foarte interesant , ca de fiecare dată când George explică ideile şi prescripţiile lui! Ar fi mai bine să cunoaştem istoricul pacienţilor în câteva cuvinte, mai ales când sunt mai multe follow-up-uri. George este într-adevăr cel mai bun profesor din lume!

S.K.C., India: Este într-adevăr un curs excelent. Deşi nu cunoşteam ABC-ul homeopatiei, după ce am întâlnit cursul de E-Learning şi cel pentru avansaţi am devenit mai încrezător în prescriere.

R.P., Nepal: Este un curs excelent şi prezenţa profesorului Vithoulkas cu învăţăturile lui admirabile şi incredibile, care mă inspiră şi impulsionează să studiez mai mult. Mă fac să fie mândru că sunt studentul lui. Este bine că dr. Atul Jaggi ne prezintă cazuri. Este cu adevărat impresionant.

L.W., Hong Kong: Orizontul ţi se deschide când îl vezi pe prof. Vithoulkas cum ia cazurile. Analiza cazului şi diagnosticul diferenţial sunt foarte bune. Totuşi, mi-ar place să am mai mult timp între luarea cazului şi analiza lui aşa încât să am timp să mă gândesc la un remediu. De asemenea, dacă informaţiile legate de caz ne-ar parveni mai devreme şi să putem urmări ce cazuri avem de văzut cu o zi înainte. Prezentarea de caz a dr. Atul a fost de asemenea excelentă. Este foarte sistematizat şi clar. Mulţumesc pentru că mi-aţi oferit acest curs minunat! Aş vrea să vin din nou!

S.S., România: Îmi place foarte mult ! Am apreciat calitatea informaţiilor. Am apreciat cazurile. Au fost extreme de utile. Mulţumesc George!

C.C., SUA: Mă simt atât de privilegiat să asist din nou la acest seminar minunat! După părerea mea, prof. Vithoulkas este cu siguranţă cel mai bun. Aceste seminarii împreună cu programul E-Learning sunt cele mai bune instrumente de care putem dispune. Caut deja seminariile pentru anul viitor şi pentru anii care urmează.

E.B.A., Mexic: De fiecare dată când particip la aceste seminarii primesc noi cunoştinţe şi imbolduri de a continua. Acest seminar reprezintă posibilitatea de a studia în mod corect cum să practic medicina homeopată. Vreau doar să mulţumesc celor care mi-au oferit această oportunitate, mai ales profesorului Vithoulkas cu entuziasmul său fără limite pentru predare.

H.D., Mexic: Participarea la curs, învăţăturile, cunoştinţele şi înţelepciunea prof. Vithoulkas, mă inspiră să devin un bun homeopat şi să fiu o persoană mai bună.

P.S., India: Acesta a fost un curs avansat. Nu am avut nici o problemă să urmăresc cursul. Am întâlnit câţiva homeopaţi buni dar am văzut doar aici cum se ia într-adevăr un caz. Predarea este atât de simplă şi de uşor de urmărit. Cazurile sunt atât de clare. Am învăţat aici o nouă posologie. Sunt gata să urmez cursul complet de E-Learning pentru a urma calea corectă. Audienţa este atât de minunată. Echipa este dornică să ajute. Am învăţat atât de multe cu acest curs şi doresc să continui să învăţ de la un caz la altul. Mulţumesc prof. Vithoulkas şi dr. Atul pentru că mi-au dezvăluit calea corectă către vindecare.

C.B., Suedia: Predarea lui Atul este de-a dreptul strălucită. Bine pregătit, foarte bine structurat, inspiraţie spre o nouă cunoaştere. Şi cursul profesorului Vithoulkas este întotdeauna o plăcere.

R.B., SUA: Aceasta a fost o mare oportunitate de a observa maestrul în acţiune. Accentul pus pe demonstrarea limpede a teoriei prin aplicarea ei în analiza cazului mi-a prilejuit cea mai importantă experienţă educativă. Am să revăd notiţele la caz. Multe mulţumiri dr. Vithoulkas şi salutări soţiei, ca şi întregii echipe.

H.A., România: Este un curs minunat. Îmi place totul dar mi-ar place să văd mai multe cazuri acute (în ultima zi Atul a prezentat un caz acut). Mulţumesc foarte mult!

S.I., Turcia: Studiul la caz ne ajută foarte mult. Maestrul maeştrilor, Vithoulkas m-a impresionat mult. Celalalt profesor, Atul este de asemenea o persoană foarte dedicată. Mi-ar place să-l mai ascult. Vreau să mulţumesc întregii echipe a Academiei care este întotdeauna amabilă şi gata să ajute. Locaţia este minunată. Să înveţi împreună cu diferite ţări este extrem de stimulativ. Mulţumesc. Întregii echipe a Academiei respect şi simpatie profundă!

R.A., SUA: Prezentări excelente cu istoricul luării cazului, diagnostic şi tratament. Mai ales dr. George şi Atul. O experienţă extrem de instructivă. Aceasta este prima mea călătorie. Participanţii din diferite sunt foarte plăcuţi şi plini de iniţiativă. Pauzele sunt binevenite. Întreaga echipă este extrem de amabilă cu toţi participanţii şi munceşte din greu pentru a ajuta. Sper să mă întorc curând. Multă dragoste şi cele mai bune urări tuturor !

N.K., Rusia: Profesorul Vithoulkas este maestrul meu. Am ascultat cu o deosebită plăcere cazurile lui Atul. Au fost foarte interesante cazurile prezentate de Manfred. S-a făcut o legătură frumoasă între cazuri şi Materia Medica de la E-Learning. Mulţumesc mult tuturor colaboratorilor care au organizat acest curs minunat .

J.P., Spania : Este a patra oară consecutiv când vin în Alonissos şi particip la seminar. Profesorul Vithoulkas predă în mod uimitor de clar şi logic. Este unic şi este un privilegiu pentru mine să fiu aproape de el. Dumnezeu să-l binecuvânteze ! Întregul seminar a fost bine organizat de Manfred, Atul şi Maria.

D.D., SUA: Cursul este fantastic. În acest an învăţ Materia Medica într-un mod foarte activ. Nivelele de sănătate le percep mai clar, pe baza discuţiilor în direct. Întregul curs este bine organizat şi prezentat cu căldură şi deschidere de către întreaga echipă şi participanţi creează o atmosferă minunată.

A.T., Australia: Să fiu aici la curs este pentru mine o ocazie minunată. Cazurile lui Atul au fost foarte bune. Deşi au existat discuţii pe marginea Materiei Medica ca şi teorie în timpul prezentării cazurilor, mi-ar place să fie mai multe comentarii sau prezentări de MM , teorie şi nivele de sănătate.

M.L.A., Portugalia: Mi-a plăcut foarte mult acest curs şi am un singur lucru de spus. Cel mai important lucru care se distinge în cursurile prof. Vithoulkas este cel legat de nivelele de sănătate pe care mulţi dintre noi – cred – avem dificultăţi în a situa pacienţii noştri pe un anume nivel şi cu ceea ce se întâmplă după prescrierea remediului. Aşa încât mi-ar place să se discute mai mult legat de asta în cazurile prezentate. Mulţumesc pentru oportunitatea de a-l cunoaşte pe profesorul Vithoulkas şi echipa sa ca şi pe colegii din întreaga lume. Sper ca D-zeu să vă binecuvânteze pe toţi.

V.C.T, Germania : Îmi place modul de prezentare şi rezolvare a cazurilor profesorului Vithoulkas. De asemenea prezentarea clară a cazurilor profesorului Jaggi reprezintă o modalitate foarte bună de a învăţa felul în care putem trata pacienţii la examinarea de control. Impresia mea este excelentă. Îmi plac dezbaterile cu întrebări ale studenţilor pe marginea a ceea ce s-a discutat.

W.G, SUA: Foarte mulţumit. De când am întâlnit şcoala de homeopatie în State este atât de plăcut să vezi cazuri cu rezultate curative. Este ceea ce mi-a lipsit după terminarea cursului de E-Learning. Nu există cuvinte care să exprime simpatia mea legat de homeopatie. Să-l ascult pe George cum ia cazurile îmi dă multă speranţă şi bucurie în ceea ce priveşte studiile mele. Până acum, acest curs s-a dovedit nepreţuit şi poate fi o experienţă anuală. Să fiu aici, îmi dă puterea şi curajul pentru homeopatia clasică. Mulţumesc pentru această oportunitate de a învăţa. Minunat!

N.M, România: Îmi place că aceste cazuri sunt bine explicate şi există şi prezentări video. Cazurile sunt interesante.

I.A., Israel: Minunate cazuri, am învăţat mult, mai mult decât m-aş fi aşteptat!

N.R., Rusia:Am găsit cursul foarte profund şi util. Îmi place modul în care a fost structurat cursul, cu cazurile studiate din trecutul pacienţilor şi legătura cu ceea ce este în prezentul pacienţilor este bună. M-au impresionat rezultatele pe care pacienţii le-au avut în urma tratamentului homeopat. Mă gândesc că vin anul următor să continui să acumulez mai multe cunoştinţe şi experienţă pe care acest curs mi-o oferă şi în prezent.

E.P.T., Costa Rica: Îmi place acest curs. Este foarte bine organizat. Îmi place maniera în care au fost prezentate cazurile.

A.P., Spania: De patru ani particip la aceste cursuri şi calitatea lor este excelentă. Profesorul Vithoulkas ne oferă înţelepciune şi cunoştinţe din plin. Cât timp voi putea să vin, voi continua să o fac. Mulţumesc foarte mult întregii echipe care a făcut acest lucru posibil!

F.G., Spania: Mă aflu pentru a zecea oară la aceste seminarii şi pot să confirm evoluţia bună în general. Cazurile pe care le văd sunt mai explicite, mai dificile şi consider că au o manieră de rezolvare excelentă. Înainte de a încheia vreau să spun că este excelent acest curs.

M.M., Spania: Mi-a plăcut foarte mult cursul. Cazurile dr. Atul au fost excelente şi am învăţat mult la fiecare etapă de caz. Mulţumesc mult profesorului Vithoulkas şi de asemenea întregii echipe.

M.S.G.N., Chile: Excelent ! Mulţumesc mult profesorului Vithoulkas pentru că ne-a împărtăşit din cunoştinţele lui. Mulţumesc tuturor care au făcut posibil acest seminar. 

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }