Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
Testimonials of the Students for the Advanced Course - 2019 (RO)

L.A.F AUSTRALIA: Cursul a fost minunat. Toate prelegerile au fost incredibile şi am învăţat multe. Aş dori să spun cât de evident a fost faptul că fiecare dintre lectori nu avut nicio problemă să schimbe remediul şi a răspuns la fiecare întrebare. Nu pot să închei fără să spun cât de palpitant a fost cursul de eLearning al Prof. Vithoulkas. Un curs de nepreţuit pe care mi-ar plăcea să îl repet.

 

A.S. AUSTRALIA: Am învăţat foarte multe din acest curs, cum se ia un caz, cum să prescriu remediile, cum fac diferenţa între reacţiile la un remediu similar şi similimum, când să prescriem şi când să dăm placebo. Mă ajută să-mi continui studiul şi să înţeleg mai bine ceea ce citesc. Mă simt extrem de fericit! Aş vrea să mai vin să văd cum să iau cazurile şi să folosesc experienţa experţilor pentru a înţelege mai bine prelegerile lui George. Am învăţat cum să aplic Nivelurile de sănătate în mod practic. Aş dori să mulţumesc tuturor celor care au organizat acest curs într-un mod frumos şi cu profesionalism.

 

V.M INDIA: Cursul mi s-a părut foarte bun, dar m-am simţit aşa pentru că l-am avut după eLearning. Deci, aş spune că învăţarea electronică este ceva ce mi-a oferit mai multă claritate în practica mea, precizie şi o abordare ştiinţifică, lucrul pe care pe care l-am căutat întotdeauna. Am urmat întotdeauna homeopatia clasică şi am fost la multe şcoli, dar au fost prezentări incomplete şi ipotetice.

 

A.S. SUA: Minunat, inspirator, stimulant! Ador cazurile doctorului Atul cu F.U. şi completarea teoriei. Profesorul Vithoulkas continuă să fie lumina călăuzitoare pentru lume şi pentru studenţii săi. Sunt atât de recunoscător pentru această predare şi pentru timpul petrecut în Alonissos.

 

P.M.E.S. AUSTRALIA: Plin de informaţii şi interesant! Lectorii sunt minunaţi şi explică foarte bine. Se poate răspunde uşor la toate întrebările. Acest curs m-a făcut să mă gândesc la întreaga mea practică şi m-am înscris la Vithoulkas Compass şi aştept cu nerăbdare să îl folosesc. Mi-ar place să mă pot întoarce.

 

P.B. SUEDIA: A fost un curs fantastic anul acesta. Atâtea cazuri frumoase, atât de multe de învăţat pentru mine, atâta inspiraţie. Fiecare performanţă a fost atât de bine explicată. Abia aştept să mă întorc acasă şi să continui practicarea homeopatiei şi lectura – să învăţ mai multă Materia Medica.

 

M.B. SINGAPORE: Este extrem de util pentru practicieni să afle alte puncte de vedere din prezentări. Şi, desigur, studiul cu Prof. Vithoulkas este cea mai important şi util pentru a ne menţine pe drumul cel bun al diagnosticului. Cazurile live reprezintă un studiu minunat pentru noi.

 

D.K. AUSTRALIA: Mult studiu. O înţelegere mai clară a principiilor. Mi-a dat o mare încredere. Experienţă minunată în fiecare zi!

 

V.W. SUEDIA: Mulţumesc. A fost un curs foarte bun. Învăţ mereu lucruri noi şi asta este, desigur, pentru că avem cei mai buni profesori. Apreciez atât de mult că George împărtăşeşte gândurile sale cele mai intime chiar şi atunci când se află într-o situaţie dificilă, cum ar fi analizarea unui caz în faţa clasei şi a pacientului. Acest lucru îmi oferă atât de multe informaţii pe mai multe niveluri. Mulţumesc! Toţi profesorii au prezentat prelegeri foarte bune. Le apreciez pe toate, foarte mult. Atul are cazuri interesante, iar felul în care le prezintă în conformitate cu teoria şi Materia Medica îl fac atât de valoros. Prelegerea lui Dimitry despre miasme a fost de asemenea foarte interesantă. De asemenea, aş vrea să menţionez toată munca pe care o face Maria. Sper că ştie că o apreciem mult. Îmi place şi muzica clasică care a fost dată în timpul pauzelor. Mă simt ca o persoană foarte norocoasă, care are posibilitatea să vină aici. Mulţumesc!

 

R.M.C., MEXIC: Mi-a plăcut, m-am bucurat că am avut şansa de a face schimb de idei cu oameni din alte ţări. Mi-au plăcut foarte mult lectorii, în special Atul şi bineînţeles Prof. Vithoulkas. De 3 ani doresc să asist, a fost foarte stimulativ să-l cunosc personal pe Prof. Vithoulkas. Cazurile live ne permit să învăţăm teoria şi practica. Preluarea cazurilor live este foarte interesantă şi am luat notiţe pe care să le aplic în practica mea. Doresc să mă întorc anul viitor şi să mă înscriu la cursul eLearning. Şi o voi face!

 

K.H., COSTA RICA: Sunt foarte recunoscător că am asistat la un curs foarte interesant! Cazurile pe care le vedem cu Prof. Vithoulkas ne ajută foarte mult, în special analiza detaliată pe care o face. Observaţiile „filosofice” şi teoretice pe care le face sunt foarte plăcute. Dr. Atul şi dr. Latika au o abordare pedagogică înaltă, şi explicarea cazurilor lor este o modalitate care ne ajută să trecem din nou peste teorie. Vă mulţumesc foarte mult şi sper să putem avea multe cursuri cu Prof. Vithoulkas şi cu colegii săi.

 

J.P. SPANIA/OLANDA: Ce privilegiu să înveţi din cazuri live sau cazuri video, atât de minuţios pregătite! Dr. Vithoulkas este dincolo de cuvinte! Cu o minte strălucitoare, „disecă” cele mai dificile cazuri cu precizia unui chirurg genial! Dr. Atul Jaggi este un mare maestru, cu un demers pedagogic excelent al cazurilor sale interesante, împreună cu Dr. Latika, indispensabile pentru computer! Dr. Chabanov ne-a prezentat un caz foarte dificil şi miasmele! Explicaţia lui a fost foarte interesantă! Aş dori, de asemenea, să mulţumesc membrilor personalului pentru organizarea lor perfectă. Sper să revin anul viitor (a 7-a oară).

 

B.G. GERMANIA/ELVEŢIA: Cursuri grozave cu profesorul George Vithoulkas! Vă mulţumim pentru toate aceste învăţături minunate şi pentru împărtăşirea gândurilor (cum ar fi cele de vineri seara). Aş dori să văd mai multe cazuri care au „greşit” mai întâi, cum ar fi cel prezentat de Dimitry – deoarece acest lucru are şi un efect de învăţare deosebit. Ador modul în care sunt prezentate cazurile de Atul, separate în secţiuni mici şi arătând modalitatea de a alege remediul + Nivelurile de sănătate. Mi-a plăcut şi modul de predare al lui Latika, din suflet, şi mi-ar place să ţină mai multe cursuri.

 

V.N. SINGAPORE: Cazurile doctorului Atul au fost foarte interesante, în special F.U. au fost foarte bune! Şi, din acest motiv prezentarea cazurilor în continuare, a fost foarte uşor de înţeles şi de urmărit. Engleza lui este de asemenea uşor de înţeles. Urmărirea F.U. este o metodă de învăţare foarte bună.

 

M.A.M. SPANIA: Fantastic!! Atul, Vithoulkas, etc. De asemenea, toate persoanele care ajută la pregătirea cursului. Mulţumesc!!! Voi veni anul viitor să vă văd pe toţi!

 

A.S. IRLANDA: Prelegeri de 90 de minute. Conţinutul este variat şi interesant, cu posibilitatea de a pune întrebări. Încadrarea în timp este foarte bună. În corespondenţă puteţi menţiona că Vithoulkas Compass va fi disponibil pentru o perioadă de probă, deoarece nu folosesc un sistem online şi mi-am adus toate cărţile pe insulă. Suport excelent cu informaţii şi cazări. Mulţumesc. Experienţă grozavă şi o echipă grozavă.

 

S.E.F SPANIA: Un nivel înalt al prelegerilor. Dimitry a fost foarte bun. Atul a fost minunat. Latika şi Atul fac ca atmosfera cursului să fie plăcută, şi te incită uşor să participi. Totul a fost foarte bine. Sper să revin anul viitor. Mulţumesc foarte mult!

 

S.H. SUEDIA: A fost foarte plăcut, cu sentimentul de seninătate în clasă. Au fost multe cazuri interesante, iar prezentarea lor a fost foarte bună. Mi-a plăcut prezentarea teoriei realizată de diferiţi profesori. Şi, ca întotdeauna, mi-a plăcut mult filozofia lui Vithoulkas. Mulţumesc.

 

W.B.G. SUA:Mulţumesc! Pentru Atul şi Latika. Ca şi altor profesori minunaţi ai Profesorului nostru Vithoulkas, este o încântare grozavă care îţi dă energie. Învăţ atât de multe din această metodă de predare. Dimitry a prezentat o prelegere foarte bună, minunată! Satisfacţie mare în tot.

 

M.R. SINGAPORE: Sunt pentru a doua oară aici şi sunt din nou foarte impresionat de tot. Mulţumesc tuturor. Sper să revin curând!

 

A.A. SUA: Cursul a fost plin de informaţii. Continui să mă lupt să introduc rubrici în Compass. Mi-au plăcut prezentările lui Atul şi, de asemenea, homeopatii ruşi (cu ajutorul lui Latika). Seminarul a fost foarte bine structurat. Indicaţiile legate de alegerea de rubrici este foarte utilă (deoarece introducerea simptomelor este partea cea mai dificilă).

 

J.C. AUSTRALIA: Am căutat o înţelegere a homeopatiei, deoarece n-a existat niciun homeopat în toţi aceşti ani, care să descrie această metodă în felul acesta. Acum, mi-am găsit răspunsul. E minunat. Am studiat în India, dar nu avea sens atunci. Înţeleg mai bine acum şi sper că pot face diferenţa, cât pot de bine. Cum mănânci un elefant: vino şi muşcă la timp sau, cum se spune, 1 + 1 = 2. Nimic şi nimic nu fac nimic. Îmi iubesc semenii şi mă dedic complet homeopatiei. Vă mulţumesc din suflet dvs. şi întregii echipe care au oferit ajutor.

 

M.M. SPANIA: Mi-a plăcut foarte mult cursul şi am învăţat multe. Modalitatea de a învăţa a lui Atul este excelentă, am învăţat mult din întrebările şi cazurile lui. Prezentarea lui Dimitry a fost, de asemenea, foarte interesantă şi instructivă. Este un privilegiu să fii aici şi să poţi învăţa.

 

S.I.M. MACEDONIA de NORD: Întotdeauna este o plăcere să vin la Academie. M-am bucurat de toate prelegerile. Şi, să învăţ de la cei mai buni, de la Prof. Vithoulkas live este o adevărată binecuvântare. Mulţumesc pentru tot!

 

D.H. USA: Foarte bună experienţă de studiu! Un curs minunat!

 

J.M.C. PORTUGALIA: Întotdeauna cu cazuri foarte interesante şi cu prelegeri ale Prof. Vithoulkas. Atât de real şi de adevărat! Mă bucur foarte, foarte mult.

 

C.G. ROMÂNIA: Ca întotdeauna, un nivel înalt de studiu, nu numai din partea apreciatului Profesor dar şi al Nadezhdei Kubasheva, al Latikăi şi a lui Atul Jaggi şi Dimitry Chabanov. Recunoştinţa mea faţă de echipa AIHC, care a muncit atât de mult pentru a face posibile toate acestea la un loc. Vă mulţumesc tuturor pentru oportunitatea de a veni în Alonissos şi de a afla atât de multe despre Homeopatia clasică.

 

A.K. RUSIA: Mi-a plăcut cursul. Mi-aş dori să existe mai multe ore de studiu. Dar mi-a plăcut cum aţi gestionat programul nostru. Mi-a plăcut analiza cazurilor şi prelegerile. Sunt pline de informaţii noi.

 

J.F.V. SPANIA: Foarte bun. Mulţumesc.

 

T.T. SUA: Aceasta este a doua oară pentru mine aici şi sper să pot veni să învăţ mai multe în fiecare an! Îmi place aici şi sunt fascinat de toate informaţiile homeopate. Îmi place să întâlnesc alţi studenţi şi homeopaţi calificaţi etc. Sunt foarte impresionat de prelegeri şi sper să fiu foarte bun în tratarea prin homeopatie. Sper şi că băieţii mei (de 3 ani şi cel de 4 ani are autism) se vor ameliora simţitor!

 

N.K. UCRAINA: Sunt foarte fericit să fiu din nou aici şi să mă bucur de ideile divine! Ambele subiecte (cazuri şi subiecte teoretice) au fost foarte importante şi voi împărtăşi aceste informaţii elevilor mei pentru a arăta posibilităţile reale de vindecare prin homeopatie.

 

T.K. UCRAINA:Prof. Vithoulkas ne-a arătat cum să abordăm cazuri foarte dificile. Cei mai mulţi dintre pacienţi au fost trataţi înainte cu multe remedii homeopate, iar simptomele lor erau foarte confuze. Asistenţii săi, profesorii de la AIHC, în special dr. Atul Jaggi. Dr. Chabanov au prezentat cazuri, precum şi dr. Nadezhda Kubasheva. Per total, am primit o mulţime de informaţii unice şi mult entuziasm pentru a studia şi preda homeopatia. Întreaga echipă a Academiei este foarte bine pregătită şi organizată la cel mai înalt nivel.

 

D.D. SUA: Cursul este spectaculos. Calitatea predării se îmbunătăţeşte în fiecare an, în special Atul şi Dimitry. Cazurile sunt bine alese, iar materialul prelegerilor a fost de mare ajutor. Programul de curs funcţionează foarte bine pentru mine, la fel şi timpul de pauză. Dacă ceva s-ar putea îmbunătăţi, ar fi conexiunea la internet. Vă mulţumesc pentru toată munca grea pe care o faceţi cu aceste cursuri. Sunt foarte recunoscător.

 

C.N. ROMÂNIA: Nivel foarte bun (ridicat) al lectorilor şi cursurilor. Cazuri foarte interesante – o predare foarte bună, practică. Atmosfera excelenta. Apreciez foarte mult cazurile clinice cu elemente din Materia Medica şi teorie. Felicitări organizatorilor care, încă o dată, au oferit ţinută acestei întâlniri. Mulţumesc. Am uitat: ciocolată excelentă.

 

M. RUSIA: Frumuseţea cursului pentru avansaţi constă în faptul că am învăţat şi discutăm probleme foarte complicate, modalităţi de luare a cazurilor, detalii subtile ale gestionării cazurilor, în special urmărirea pe termen lung a cazurilor cronice. Şi, în acelaşi timp, am reîmprospătat teoria, observând modul în care Prof. Vithoulkas a aplicat-o în practică în timpul cazurilor video şi analiza sa ulterioară aprofundată în clasă. Repetarea cunoştinţelor de bază, împreună cu studiile avansate oferă cunoştinţe solide şi calităţi suplimentare.

 

L.O, RUSIA: Mi-a plăcut totul. A fost frumos organizat. Prezentări splendide făcute de Dimitri Chabanov, Nadezhda Kubasheva, Atul Jaggi. Sunt recunoscător profesorului George Vithoulkas pentru analiza aprofundată a cazurilor!

 

D.E., RUSIA: Am atât de multe cunoştinţe utile, am rezolvat multe probleme, am acumulat o experienţă excelentă! Vreau să particip din nou la seminar. Mulţumesc foarte mult! Acum îmi dau seama şi văd că homeopatia ar putea fi înţeleasă şi există rezultate frumoase în urma unei vindecări reale.

 

R.A., FEDERAŢIA RUSĂ: Vă mulţumesc foarte mult pentru acest curs excelent! Am primit răspunsuri la multe din întrebările mele. Foarte utilă şi analiza didactică a cazurilor! Este prima mea vizită la Academie. O experienţă de neuitat!

 

A.A.A., MEXIC: Curs excelent. Ajută la clarificarea ideilor mele, la înţelegerea mai bună a nivelurilor de sănătate, să înţeleg cât de important este să aştepţi şi să observi reacţiile la remediu, luarea cazului, observarea amănunţită a detaliilor care ne pot conduce la o prescriere. Felicitări!

 

V.G.R., MEXIC: În general, mi-a plăcut cursul. Prestaţia lui George Vithoulkas a fost excelentă. Întreaga echipă şi personalul auxiliar au fost foarte atenţi şi de ajutor. Mulţumesc tuturor pentru tot.

 

M.M.R.P., SPANIA: Pentru mine este o plăcere să mă pot întâlni aici la Academie cu toţi colegii mei cu acelaşi obiectiv: HOMEOPATIA, pe lângă faptul că am audiat primit prelegerile Prof. Vithoulkas, Dr. Atul, Dr. Latika şi a medicilor ruşi. Sunt foarte recunoscător din toată inima.

 

M.S.G.N., CHILE: Vă mulţumesc foarte mult pentru că mi-aţi oferit posibilitatea să primesc atât de multe cunoştinţe şi să îmi îmbunătăţesc practica homeopată. Mulţumesc Prof. Vithoulkas şi Mariei! Mi-a plăcut şi am primit cu bucurie cunoştinţele oferite cu generozitate de Dr. Atul şi Dr. Chabanov. Aş sugera ca dr. Latika să prezinte şi cazuri. Mulţumesc mult tuturor!

 

D.G.C., MEXIC: Cursul este foarte bun. Prof. Vithoulkas = Excelent, îmi place pentru că el explică pas cu pas şi vorbeşte rar şi face pauze, pentru a putea fi înţeles. Foarte clar. Omagiile mele!

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }