Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
ОТЗИВИ НА СТУДЕНТИТЕ ЗА КУРС "ТРУДНИ СЛУЧАИ" 2019

V.H., Belgium: Фактът, че Джордж не само споделя своето знание, но и своя начин на мислене, своите съмнения и логика е чудесен начин да ни разтърси дълбоко и да събуди в нас способността ни като хомеопати и като хора да търсим и да си задаваме въпроси, дори след 20 години практика! Благодарен/на съм за това!

Dr. S.S.Y., India: Чувствам, че научих много от курса. Запознах се с различни нови идеи, които са продължение на Ханемановите принципи. Благодарен съм на проф. Витулкас, на неговите ученици и неговия екип за прекрасното прекарване тук.

Dr. P.Y.L, India: Курсовете бяха много полезни за моята практика. Научих се да лекувам като разглеждам случая научно и така е много лесно да вникна в него. Вече знам как да подходя към труден случай. Преди курсовете не можех да се справя. Смятам, че тези знания ще помогнат на всеки хомеопат да постигне голям успех.

Dr. A.H., India: Най-добрият начин да споделиш своите знания. Благодаря на проф. Витулкас и целия му екип. Прецизен мениджмънт, благодарение на Мария. Лично внимание към всеки участник.

Dr. M.P.A., India: Отличен подбор на теми. Отлично провеждане на курса. Проф. Витулкас сподели своите знания умело и достъпно дори за учениците, правещи първи стъпки в класическата хомеопатия. Дано Бог даде дълги години на проф. Витулкас и на Академията да продължат това благородно дело. Не на последно място бих изказал благодарности на Мария за всичко.

Dr. R.D., India: Дмитри ни представи Нива на здраве по много разбираем начин. Бих искал да ни преподава отново в бъдеще. Проф. Витулкас беше невероятен както винаги.

Dr. O.C.K., India: Курсът беше невероятен. Много нови неща бяха преподадени от Учителя и останалите лектори. Ако се добави Материя медика със сравнително разглеждане на лекарства, ще ни помогне много да разберем картините на лекарствата. Прекрасна обстановка, чудесен екип, вдъхновяващи учители.

N.G.K., Romania: Както винаги общото ми впечатление за курса е много добро. Много съм щастлив/а, че проф. Витулкас все така има младежко излъчване и се надявам това да продължи още дълги години. Тук се чувствам се толкова добре. Благодаря за това. Досега ми харесаха лекциите и тълкуването на Шабанов за миазмите и Нива на здраве.

N.E.P., Bulgaria: Винаги съм щастлива и удовлетворена от семинарите. Този семинар е много полезен за мен. Проф. Витулкас ни разкри изкуството на хомеопатията и съм благословена да ми преподава, да съм негов ученик, да поемам от неговите знания и мъдрост. Бог да благослови Академията и нашия проф. Витулкас. Имате цялата ми обич!

Dr. S.P., India: Прекрасно преживяване е да слушаш проф. Витулкас. Толкова съм радостен, че мога да се срещна и да се уча от него. Курсът е добър и ни дава много идеи. Искаме да дойдем отново и да се учим от Професора.

Dr. P.M.P., India: За нас е щастие, че можем да се докоснем до знанията на проф. Витулкас в неговите лекции. Случаите на живо винаги ни помагат в ежедневната практика. Научихме как да се справяме с хроничните случаи в различни нива на здраве.

C.M., Thailand: Научихме много. Много ни мотивира представянето на случаите и дискусиите с всички лектори, особено проф. Витулкас. Предостави ни се чудесна възможност за обучение.

S.K., India: Един от най-добрите хомеопатични курсове в света, най-доброто знание, което един хомеопат може да получи.

Dr. S.K.C., India: Много добър курс, който ни учи как да разсъждаваме в трудни случаи, как да се справяме с различни ситуации по време на дълго лечение.

R.V.G., India: Научих много от този курс. Разбрах чудесно всяка тема, която бе разгледана в залата. Случаите, които проф. Витулкас представи ми помогнаха да разбера как се снема случай, да вникна правилно и да го реперторизирам с Vithoulkas Compass. Обстановката, хората, които срещнах по време на курса, всички са толкова приятелски настроени и готови да помогнат. Най-доброто нещо е усмивката на лицето.

Dr. N.N.K., India: Беше чудесно преживяване да бъдем на семинар в МАКХ на Алонисос, Гърция. Благодарни сме на проф. Витулкас и неговия екип, че ни допуснаха да се докоснем до такива сложни идеи като Нива на здраве и за чудесната възможност да се учим по време на случаите на живо. Изключително съм благодарен/на на целия екип на МАКХ, че направиха фантастичен семинар и че ни вдъхновиха да работим още по-усърдно на полето на хомеопатията.

Dr. W.M., India: Да слушаш и да се учиш от професор Витулкас е възможност, която се дава веднъж в живота. Аз съм поразен и онемял от преживяното. Великолепно преподаване на проф. Витулкас и цялата Академия.

S.V.K., India: Изключително преживяване. По време на този курс имахме възможност да присъстваме на случаи на живо и лекции на различни теми. Знанието и мъдрите слова на проф. Витулкас са изключително ценни за нас.

S.V., Estonia: Насладих се докарй на курса и на преподаването на великия майстор проф. Витулкас. За първи път го посещавам и мисля, че е отлично организиран. Любима част са случаите на живо, както и анализът на случаите. От голяма полза е включването на други лектори. Благодаря Ви толкова много за този отличен курс!

Dr. S.J., India: Честно казано, да посетя този курс ми даде знание, но повече от това отново увереност и положителна нагласа към хомеопатията след 10-годишна пауза откакто съм в Бахрейн. Курсът е толкова зареждащ. Има толкова умни хора по света. Най-голямото ми удовлетворение е да срещна Учителя, който е толкова искрен и земен. Не просто хомеопат, а една смирена душа, която иска да помогне на света. С нетърпение очаквам да дойда отново за положителните вибрации и нематериалните блага, които получих. Сърдечно благодаря на нашия Учител.

R.Y.K., India: За мен беше много добра възможност да видя различни случаи на живо и да слушам темите на курса. Отлично преживяване. Ще ми помогне много когато започна да практикувам. Много съм доволен от курса. Знанието, което ни предаде проф. Витулкас е толкова ценно. Щастлив съм да участвам в този курс.

M.S.N., India: Като начинаещ имах такова невероятно преживяване и, разбира се, възможност да срещна такава велика личност. Да слушам и да се уча от жива легенда в хомеопатията отново ме накара да повярвам в духа на хомеопатията и да добия увереност в теми като снемане на случаите, Материя медика, позология. Освен това разбрах, че трябва да си земен като проф. Витулкас. Определено ще дойда отново следващата година за да навляза по-дълбоко в материята. Това беше преживяване, което се случва веднъж в живота.

S. A. W., India: Беше изключително преживяване. Курсът ни помогна много да научим нови идеи, които определено ще бъдат от полза в практиката. Сесиите със снемане на случаи бяха наистина интересни и ни помогнаха да развием нашето разбиране. Този курс определено ще ни помогне да работим правилно хомеопатия. Да се срещнеш и общуваш с проф. Витулкас е преживяване, което се случва веднъж в живота.

S.S.P., India: Щастлив съм, че се докоснах до идеите на проф. Витулкас. Беше чудесна възможност да се научим как да снемаме случай, да го анализираме и да намерим правилното лекарство. Теорията за Нива на здраве заслужава да се учи и чувствам, че ще ми помогне да намеря нова посока в много случаи.

Dr. S.G., India: Наистина ще препоръчам този курс, особено за нови студенти по хомеопатия, също така и за практикуващи, които наистина не познават истинската хомеопатия. Идвам за трети път на този божествен курс с нашия проф. Джордж Витулкас. Всеки път се чувствам зареден. Курсът ми помага неимоверно много в практиката. Искам да благодаря на проф. Витулкас, че е създал такава съкровищница от знание със своите книги, курсове и проучвания. Наистина обичам това място. Умолявам Ви да поддържате винаги това високо ниво, което ще е от полза за бъдещите хомеопати.

Dr. R.K.D., India: Да бъдеш в този храм на знанието е сякаш да преминеш в друга вселена. Целият курс бе изпълнен с добри идеи и с мъдростта на проф. Витулкас. Идвам тук да слушам на живо професора. Това, което отнасям със себе си променя моя живот и живота на моето поколение. Въпреки че случаите на живо са много вдъхновяващи, аз се нуждая повече от неговата мъдрост и знание, които падат върху нас както гмуркач се спуска надолу по скалите. Все по-нужни са ми неговите лекции. Благодаря за всичко.

Dr. A.U., India: Благодаря Ви. Благодаря Ви, сър, на Вас и на целия Ви екип за тяхната отдаденост и за изпълнената с емоции седмица. Вие спасявате човешкия живот. Благодаря, че ни събрахте тук от цял свят. Благодаря, че го направихте. Ние сме вдъхновени и окрилени от курса. Не можехме да видим малките неща, но този курс ни научи колко важни са те. Големи благодарности за тази възможност.

D.K., France: Много важно е да се съчетаем знанието, получено в онлайн курса и начина, по който проф. Витулкас снема случай.

R.E., Syria: Беше добре. Благодаря Ви толкова много за полученото знание.

M.C., Lebanon: Изпълнен съм с щастие и съм благодарен за курса. Благодаря Ви толкова много.

Z.S., Lebanon: Благодарен съм и признателен за възможността да присъствам на този чудесен курс.

S.F., USA: На първо място е важно младите хомеопати да научат как да продължат лечението в трудни случаи, в които могат да се откажат или да решат, че не могат да помогнат на пациента, ако има драматична промяна на симптомите при лечението. Там, където аз бих се отказал, видях как опитни хомеопати преминават без затруднения. Това е важно. На второ място, споделените философски мисли ме правят толкова щастлив и осъзнавам колко близки са тези идеи до американската школа по натуропатия. Надявам се да доведа още мои колеги. Браво! До скоро виждане!

Dr. B.D., India: В своята дълга практика срещам определени затруднения. Нива на здраве и детайлният анализ на случаите от проф. Витулкас са много увличащи и полезни. Сесията с въпроси и отговори от всички лектори стопи много съмнения, които имах след като прочетох неговите книги. Курсът като цяло беше много полезен и увеличи моята любознателност. Искам да дойда отново.

T.Y.S., Malaysia: Впечатляващ и информативен, особено случаите на живо. Курсът беше страхотен и наистина се радвам, че дойдох да се уча. Благодаря Ви, проф. Витулкас!

D.R., Bulgaria: Това е единственото място, където учениците могат да учат истинска хомеопатия. Тук имаме възможност да виждаме случаи на живо с продължаващи дълго време проследявания. Това е най-доброто място за всеки, който иска да учи класическа хомеопатия.

P.G., Bulgaria: Десетка за проф. Витулкас! Бог да го благослови! Надявам се Атул да участва следващия път. Организацията беше чудесна. Благодаря на Мария и на екипа!

A.D.J., India: Курсът за трудни случаи изпълни моята основна цел да уча класическа Ханеманова хомеопатия с моя (нашия) обичан учител проф. Джордж Витулкас. Както винаги да учиш от нашия Професор е голямо нещо, защото той твори знание и всяка негова дума е факт и истина, която дава насока и изгражда познанията на всеки хомеопат, включитeлно и мен. Щастлив съм, че имах възможността да присъствам на този курс, да разбера и науча още повече за тази велика наука. Благодаря на Всевишния и се моля на Господ да идвам отново и отново. Лекциите на Махеш и Дмитри са чудесни, а техните случаи и опит ни обогатиха нашите знания. Впечатлен съм как Мария ръководи и това ме мотивира да вървя напред с повече ентусиазъм по пътя на класическата хомеопатия. Като цяло съм много щастлив и доволен, че посетих този безценен курс. Благодаря за всичко на Вас, скъпи Джордж и на целия екип на МАКХ. Обичам ви.

S.B.S., India: Благодарен съм, че имах възможността да се уча от проф. Витулкас. Беше невероятно преживяване. Разбрахме колко е важно правилното снемане на случая и как трябва да го правим. Моите схващания за Нива на здраве се изясниха след лекцията на Д-р Дмитри.

S.S.W., India: Научихме много от курса. Научих се на изкуството на снемане от случаите на живо. Научих Нива на здраве и свързаните с нея идеи. Научих различните реакции след прием на лекарствата. Научих как да прилагам Нива на здраве при пациентите. Беше велико преживяване.

Dr. M.N.P., India: Курсът изясни моите знания за Нива на здраве и ми помогна да развия моите умения в снемането на случая и холистичното разбиране на пациента. Курсът ме мотивира да следвам принципите на хомеопатията и ще се старая усилено да дам своя принос в тази благородна професия.

M.I., Canada: Щастлив съм, че можах да посетя курса. Намирам за много полезна дискусията след лекцията за Нива на здраве. Д-р Малапа описа много подробно своите случаи и предизвика дискусия относно основната причина в случаите. Отлично бяха представени фините детайли, които ни насочват към правилното лекарство и лабораторните проследявания като доказателство за действието на лекарството

G.L.N., Malaysia: Курсът ни предостави знание, което не мога да получа никъде другаде. Чувствам как станах по-мъдра и вдъхновена да работя повече за хомеопатията. Случаите на живо ми помогнаха да разбера по-добре Материя медика и идеята за Подобието. Страхотно преживяване! Лекцията за Миазми и Нива на здраве ми помогна да подредя моите знания, които придобих по време на електронното обучение и да разсее някои съмнения. Благодаря на всички лектори. Благодаря на всички колеги. Най-малкото знам, че има хора, които работя усърдно за човечеството.

K.I., Russia: Брилянтен курс! Джордж е несравним! Много добра организация на семинарите! Много Ви Благодаря!

M.N.B.T., Malaysia: Беше чудесно преживяване. Благодаря Ви за възможността да научим повече за хомеопатията. Всичко беше прекрасно.

Dr. R.S.D., India: Беше огромна привилегия да участвам в курса „Трудни случаи със задълбочен анализ” в МАКХ. Знанията, които придобих през тези няколко дни от представянето на случаи на живо с проф. Витулкас или дискусията за хомеопатията с лекари от целия свят ще ми помагат да бъда по-добър хомеопат през целия ми живот. Надявам се отново да посетя курса догодина.

G.C., Romania: Както винаги имам усещането, че съм била тук цяла вечност.

A.S.B.B., Malaysia: 1. Добър курс и полезни знания. 2. Трябва да има повече време с проф. Витулкас.

A.V.R.V., Mexico: Много интересни случаи. Много ми хареса и се чувствам по-спокоен/на. Вечна признателност за този, който прави всичко това възможно. Бог да Ви благослови! До скоро виждане!

Dr. B.J.P., India: Курсът на проф. Витулкас е най-доброто хомеопатично обучение, което може да получи един хомеопат. Всеки курс е смесица от нова информация, аналитично мислене и знание как да прилагаме хомеопатията в съвременните болести, разбиране за човешката психология, мирогледа на проф. Витулкас и мъдростта на неговия 60-годишен опит. Много добре проведен семинар и най-доброто, което отдаден на хомеопатията човек може да получи. На този курс проф. Витулкас промени към по-добро живота и съдбата ми.

M.U., Bulgaria: Много полезни и добре представени лекции. Имам нужда да идвам всяка година и да се уча от проф. Витулкас за да се развивам в правилна посока и да правя успешни предписания.

D.D., USA: Лекциите бяха чудесни. Джордж е истинско съкровище! Признателен съм за неговата огромна мъдрост, опит и скромност. Научих толкова много! Благодаря ви.

S.L., Sweden: Интересни случаи. Добре е да правим наша реперторизация с Vitoulkas compass. Лекцията на Джордж за квантовата физика беше много вдъхновяваща. Голямо Благодаря!

C.M., Romania: Проф. Витулкас беше удивителен както винаги. Останалите лектори са добри, но Джордж е уникален. Много ми хареса лекцията за квантовата физика и хомеопатията.

P.M., Peru: Този курс дава възможност да получим знания и да бъдем свидетели на опита, който споделят лектори и колеги. Всяка година проф. Витулкас ни дава все повече мъдрост и обич. Няма как да не обичаш това място. Всички тук работят толкова усърдно да направят това възможно. Константис, Нилда и нейното семейство, Димитра, Александра, Лорейн, Мария, госпожа Зисула, проф. Витулкас, мои приятели и братя, много ви благодаря!

Dr. R.S.A., India: Преподаването е основната причина да съм тук и да се уча как Джордж снема случай на живо и го обсъжда. Това е най-добрият начин да се учиш. Яснотата, с която Джордж преподава хомеопатия е толкова съвършена и красива. Лекциите и случаите на Д-р Дмитри и д-р Махеш бяха чудесен опит.

Ръководството е най-доброто. Електронното обучение е най-доброто в света.

Празненството беше добро и беше чудесно решение, че се направи един ден по-рано. Храната и плодовете бяха чудесни.

Благодаря за всичко.

Dr.Y.B., India: Много ми хареса курса. Идеите ми се изясниха, особено ми хареса Ханемановия подход. Искам да участваме повече и да обменяме и споделяме знания в бъдеще.

C.G.E, Romania: Всеки път щом идвам тук откривам все повече красота в това да лекувам с хомеопатия. Информацията е много интересна и се научаваме не само да лекуваме с хомеопатия, но и да бъдем все по-добри и внимателни, човечни и състрадателни. Моля се Бог да благослови проф. Витулкас! Надявам се да дойда пак догодина!

R.C., Romania: Чудесно и много интересно. Професорът е толкова мил. Благодарим ви за тези прекрасни дни.

T.N.S., Romania: Курсът беше много интересен и вдъхновяващ. Бог да благослови проф. Витулкас. Очаквам с нетърпение курсовете през следващата година.

C.T.S., Brazil: За първи път идвам през септември. Наистина ми хареса курса, както и задълбочения анализ на случаите и лекциите на другите лектори. Научихме се да подбираме рубрики, в които се намира правилното лекарство. Беше чудесно. Обичам ви.

V.W., Sweden: Благодаря ви за чудесната седмица. Благодаря на проф. Витулкас и на целия екип на Академията.

G.A., Sweden: Впечатляващи случаи на живо и на запис. Благодаря на проф. Витулкас, че сподели своята мъдрост с нас. Особено за връзката между частиците, открити от квантовата физика и Жизнената сила, открита от Ханеман. Науката се приближава все повече към отговора защо действа хомеопатията. Признателен/на, че съм тук. Бог да благослови Вас и Академията! С най-искрена обич.

R.S., India: Курсът много ми хареса. Благодарен съм на Джордж. Благодаря Ви за саможертвата и любовта към хомеопатията! С Божията воля ще се видим догодина.

O.H., UAE: Велик учител! Джордж Витулкас както винаги сподели много знания и ни зареди с позитивна енергия. Курсът беше перфектно организиран. Д-р Махеш представи интересни случаи. Д-р Дмитри ни представи подробно и много професионално теориите за Миазмите и Нива на здраве. Мария е чудесен ръководител на Академията. Организира всичко по най-добрия начин.

Dr. D.P., India: Сбъднат сън е да дойда и да се уча от проф. Витулкас. Харесаха ми всички лекции на проф. Витулкас. Курсът поднесе толкова много информация и знания, които без съмнение ще ми помогнат в практиката. Ще се радваме да има повече лекции на проф. Витулкас следващия път.

Dr. S.S.K., India: Това беше най-доброто преживяване – да се учиш от самия Професор. Неговите лекции ми дадоха увереност да продължа своя път с усърдие и желание да лекувам. Курсът беше добре структуриран. Всички членове на екипа, работещи в офиса, кафенето, библиотеката бяха много отзивчиви. Мария е просто невероятна! Нямам думи да я опиша. Тръгвам си с голяма торба от полезна информация и щастливи спомени, които ще ме вдъхновяват да работя още по-усърдно в моята клиника. Благодаря ви много!

M.T., Romania: Отличен семинар, впечатляващи лекции, особено случаите на д-р Махеш. Неговите лекции са все по-добри. Дмитри Шабанов – насладих се на неговата лекция за Нива на здраве – много полезна информация, също така и за миазмите. За проф. Витулкас: нямам думи за нашия необикновен Учител, най-добрият сред най-добрите. Чиста мъдрост, чиста любов, чиста наука. Надявам се пак да се видим догодина!

B.Z., Slovenia: Нива на здраве трябва да се изучава отново и отново. . Важна е последователността от лекарства в сложните хронични случаи. Толкова е лесно да се провали случай с неподходящи лекарства.

Dr. U.A., UK, London: Бих искал да изкажа своите благодарности за това безценно преживяване на Джордж Витулкас, Мария, Димитра, Лорейн, Александра за тяхното старание, отделено време, грижи и подкрепа. Благодарен съм, че съм тук.

A.G., France: Всеки курс на Алонисос ми дава най-добрата възможност за оценка на знания, способност за снемане на случаи и правилно предписание. Затова е толкова ЦЕНЕН за мен. Най-добре се учи от анализа на случаите. Много благодаря на Дмитри за неговите много точни обяснения, които повторени се набиват в умовете ни и това ни помага щом застанем пред пациента.

Dr. M.R.K., UAE: Страхотен курс! Винаги искам повече лекции на Професора. Прекрасно преживяване. Тръгвам си вдъхновен от проф. Витулкас и старанието на Мария Хорианопулу.

F.B.M.S., Malaysia: Курсът беше пълен с информация, от която ние имахме нужда за подготовка за изпитите. За нас е чест да седим в тази зала и да наблюдаваме на живо проф. Витулкас пред очите си! Няма да забравим д-р Махеш и д-р Дмитри с техните ценни лекции, които бяха наистина много информативни. Бих искал да се върна отново и да слушам още много лекции на проф. Витулкас и на останалите лектори. Надявам се да мога да споделя и да използвам мъдростта и знанията на Професора в бъдещата си работа с пациенти и да стана велик хомеопат!

Dr.C.N.K., India: За мен е голяма привилегия да съм част от този курс. Проф. Витулкас е чудесен Учител. Неговите идеи и въпроси са толкова логични и насочващи в практиката. Д-р Махеш и д-р Димитри споделиха своите случаи и обогатиха нашите знания. Случаите на живо отново бяха много полезни и ни подтикнаха да разсъждаваме правилно при снемане на случая и да мислим логично. Този курс беше много полезен за нас, начинаещи и опитни хомеопати, в дългосрочен план. Пожелаваме си да използваме възможно най-много от тези знания.

M.E.R.F. Brazil: В анализа на случаите бяха вложени толкова много знание и опит и това ми даде повече увереност и вяра в хомеопатията. Докато преминавах през електронното обучение, сякаш се пренасях в тази зала и учех постоянно. Всеки път когато идвам тук, се чувствам по-силен/на сред тези вибрации на любов, знание и радост. Благодаря Ви, че съм част от голямото семейство на МАКХ. Бог да благослови Учителя Витулкас и целия му екип.

S.J., Denmark: Отлична възможност да научим новости. Екипът ни помагаше много. Много благодаря на всички и се надявам скоро да се видим отново.

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }