Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
ОТЗИВИ НА СТУДЕНТИТЕ ЗА КУРС “ТРУДНИ СЛУЧАИ“ 2015

Η.Μ., Бразилия: Курсът беше отличен. Но бих искал повече теория. Взаимовръзката с други хомеопати беше много важна. Благодаря ви.

О.C., Румъния: Аз не практикувам хомеопатия, но съм много впечатлен. Мисля, че хомеопатията е бъдещето на един по-добър свят. Благодаря на Бога, че бях тук! С обич и уважение към проф. Витулкас.

В.М., Румъния: Аз съм за първи път тук. Това е най-доброто, което съм чувал досега. Отсега нататък за мен ще е много важно да дойда отново и да уча от вашите курсове. Атмосферата и информацията са прекрасни, като в същото време информацията е много ясна за разбиране. Искам скоро да дойда отново. Благодаря ви!

Е.М., САЩ: Отлично! Преди това изкарах "Нива на Здравеопазването" онлайн, но това този курс доведе нещата до следващото ниво.

Т. З., Словения: Трябва да науча много. За мен е голяма чест да бъда тук в училището на проф. Витулкас.

Т. С., Румъния: Много интересно, образователно. Надявам се да дойда следващата година!

Х. В., Белгия: Комбинацията между Карлос и Джордж е добра и много професионална. Аз съм свикнала да следя международния курс, но и тази група изглежда има добри квалифицирани хомеопати ... пак научавам толкова много неща и не само се наслаждавам на новите идеи, но и на задълбочения анализ на случаите. Посещавал съм 5-годишния курс с Хени Худънс и курсовете с Джордж дообогатяват знанията ми. Благодаря ви дълбоко за това! Начинът, по който Карлос преподава е много ясен и със свежи гледни точки по теорията. Благодаря ви, че споделихте знанията ви, Карлос! Също така, целият екип е толкова приятелски и ангажиран с всеки участник. Благодаря отново!

Дж. В., Пакистан: Всеки, свързан с хомеопатията, трябва да бъде на този курс. Струва си да се направи! Аз бях студент по програмата за онлайн обучение, но този курс със сигурност ще ми помогне в моята ежедневна практика.

Г. Б., Румъния: Курсът беше много последователен, с много положителна енергия и с много знания от проф. Витулкас и д-р Карлос Барбоза; добри случаи и дискусии на живо – всичко това ни накараха да слушаме всяка дума на проф. Витулкас. Горд съм да посетя курса и да науча повече за хомеопатията. Благодаря на екипа за организацията.

Г. Ф., Румъния: Курсът ми даде всички отговори, които ми трябваха, за да продължа пътя си в хомеопатията. Трябва да работя много, но сега знам пътя и аз съм по-малко объркан. Получих много информация от най-добрия хомеопат в света проф. Витулкас, който е съвършен и ми помогна много. Надявам се отново да дойда тук, защото беше много важно. Благодаря ви много за всички знания!

Л. Т., Хърватия: Курсът ми хареса повече, отколкото очаквах. Той е много динамичен, целенасочен и интересен. Преди имах съмнения дали искам да се посветя да уча хомеопатия, но сега знам, че искам да разполагам с всички познания, които съществуват. Най-интересното е да вземете случаи, това е очевидно, но трябва да имате високо ниво на познания по Materia Medica.

М. Дж., Индия: Форматът на случаите на живо е фантастичен. Нивата на здраве, към които принадлежат случаите, и техният напредък е нагоре или надолу. Мащабът на промява трябва да бъде обяснен ясно във всеки отделен случай. Бих искал да видя / обсъдим случаите, в които ние като хомеопати сме се провалили ... точките, по които сме се провалили и как да спасим такива случаи, ако е възможно.

А.Г., Хърватия: Мисля, че студентите са по-напреднали от семинара през юни. Хосе Барбоса е много добър в начина на предаване на знанията – прави го по много интересен начин. Що се отнася до Джордж Витулкас, само мога да се поклоня пре един велик учител, който ме изненадва всяка секунда и ме вдъхновява непрекъснато. Благодаря ви, скъпи учителю.

О. Л., Румъния: Дойдох на курса “Трудни Случаи“, защото дете харесваха трудните неща отколкото лесните. Да следваш истината е много голямо, трудно и живото-посвещаващо пътуване, но с помощта на Бог, неговите пратеници на тази земя като проф. Витулкас, хора като нас, които започват от ранните студентски години, за да разберат колко истинско страдание има и колко скромно, но усърдно трябва да бъде практикуването на хомеопатията, така че наистина да лекува. Иска ми се всички добри хомеопати да бъдат скромни. Цялата ми обич и благодарност към Джордж и целия екип на Академията. Благодарим на Йоргос Кавурас, че ни доведе тук. Хареса ми д-р Карлос Барбоса! Той е страхотен!

М. С., Индия: Курсът е отличен сам по себе си. Обичта към Академията, хомеопатията и сър Дж. Витулкас ме доведоха тук от Индия. Връщам се в Индия с много хомеопатични знания, придобити тук от Академията. Благодаря ви!

Л.Г., Гърция: Курсът е голям шанс за всички хомеопати и лекари да видят и изпитат дълбочината на всеки случай и значението на непрекъснатото задълбочаване на познанията по хомеопатия. Бих искал да благодаря на проф. Дж. Витулкас за отварянето на Академията и за практикуващи лекари. Намирам това за чудесно откритие за човечеството на много нива. Желая от все сърце класическата медицина и класическата хомеопатия да се обединят в един “съюз“ добре, внимателно и бързо!

Т. Т., Румъния: Бих искал да благодаря на сътрудниците на проф. Витулкас, които чрез усилията си направиха възможно обучението ни в най-добрите условия. Пожелавам на проф. Витулкас и на целия екип на IACH здраве и дълъг живот.

С.Л., Испания: Случаите на живо са отлични; подбрах някои интересни случаи измежду тях. Д-р Дж. С. Барбоса обясни отлично теорията и някои случаи. Честно казано, имам още много да уча, за да мога да следя правилно разпитването на Дж. Витулкас. Много ми беше приятно да го слушам, но бих желал той да обясни някои неща, които остави за "друг ден". Като цяло научих много особено за методологията, която трябва да използваме по време на анализ. Бих искал да чуя повече за миазматичната теория. Това е наистина фантастичен курс!

Л. К., Румъния: Аз съм тук за първи път и съм много впечатлен от местоположението, сградата и цялостната организация на курса. Курсът ми помогна да си изясня многократно материята отностно нивата на здраве и силата на лекарствата. Наистина ми харесаха случаите и начина, по който цялият клас участваше. Това ми помогна да имам по-структурирано хомеопатично мислене. Общата енергия на курса е много положителна. Благодаря ви!

А. Н., САЩ: Курсът е феноменален. Представянето на случаите и анализите са много поучителни. Иска ми се преподаването в моят медицински факултет да е по този начин. Надявам се да донеса повече от моите натуропатични лекции от моето училище на този курс в бъдеще. Много благодаря!

А. З., Румъния: Всичко беше много добре организирано, научихме много от практическите случаи, това е страхотно преживяване от всички гледни точки. Срещнахме много приятели. Благодарим Ви за всичко, което направихте за нас! Желая ви здраве и сили да се борите за хомеопатията и за хората. С уважение и обич!

М. Г., Франция / Бразилия: Бихме се нуждали от повече лекции по теория, преди всекидневните случаи. Тези курсове могат да бъдат преподавани от Хорхе Карлос или Манфред, последвани от случаите на Витулкас. Диференциалното диагностициране между различните лекарства трябва да се подчертае много добре, когато се обсъждат случаите, за да се покажат причините, поради които е избрано дадено лекарство, а не друго. Клиничните случаи трябва да бъдат обяснени от гледна точка на теорията за "нивата на здравето", за да се определи съответната доза.

А. Г., Гърция: Този курс беше като специален подарък за мен, защото видях как един човек истински обича това, което прави и също така подхожда към случаите по един сериозен и научен начин. Искам да изразя моята благодарност, уважение и обич към Дж. Витулкас, той е истински учител, а също и към целия екип на Академията, към студентите от групата за тяхната подкрепа.

П. Л., Румъния: Както картината в ръцете на художника никога не е готова, така се случва и с лекциите на проф. Витулкас. Винаги научавате нещо ново, нещо което се изгражда – като камък върху камък – това е една основа на висок, солиден стандарт в хомеопатията. Това не може да се случи само за една нощ и без ангажимент. Трудните случаи са много информативни по начина, по който дълбоката патология бива подхождана и оценявана - от гледна точка на една дълга перспектива.

Х. С., Хърватия: Дж. К. Барбоса е много добър лектор. Добре е да се обсъждат случаи, като се показват случаите на Проф.Витулкас. Той има много добра концепция за преподаване. Проф.Витулкас е отличен и перфектен, както винаги. Иска ми се курсовете да продължават 10 дни, поради дългото пътувание до Алонисос. Ако е възможно, моля, подобрете интернет връзката. Всичко останало е повече от перфектно. Отличен екип и чудесно преживяване.

А. Ц. Румъния: Много съм доволен от всичко, което се случи тук през всички тези дни. Цялата информация беше повече от полезна; никога не съм била мотивирана така от медицинския колеж. Начина ми на мислене е много подобен – аз винаги съм мислела, че да бъдеш лекар е мисия, а не работа, и бях толкова доволна, че чух всичко това. Хомеопатията може да се практикува само със сърцето /а не само с ума/. През тези дни отново разбрах това. Благодаря на всички!

Т. С., Молдова: Чувствам, че мечтата се сбъдна - аз съм щастлив, че имах възможността да дойда на Алонисос, в Академията, за да слушам проф. Витулкас. Тези лекции възвърнаха доверието в избора ми да следвам пътя си, което не е лесно, но е огромно удовлетворение. Бях очарован от мъдростта и спокойствието на проф. Витулкас. Напускам острова с огромно богатство от повече опит и желание да се върна отново тук. Благодаря много.

П. К., Австрия: Много интересни случаи! Благодарим ви, Джордж, че обяснихте малко повече за взаимовръзките между начина, по който живеем и въздействието върху живота и здравето ни.

Ф. К., Румъния: Както винаги, много добър курс, много полезен за нашата практика. Смятам, че най-добрият начин е да видите случаи на живо заедно с обясненията на Джордж след това. Впечатлен съм от организацията на курса, много съм благодарен на всички.

К. Г., Швейцария: Много съм доволна! Посещавах само лекциите на Джордж, но ми харесва идеята да видя случаи на Джордж на видео, модерирани от някои от другите лектори. Би било добре да се видят случаи от първата анамнеза на някой прослеявания.

Ф. А., Турция: Много се радвам да се включа в този курс. Надявам се отново да дойда в Академията. Благодаря ви!

Т. А., Турция: Първо, искам да благодаря на всички за този курс, със специална благодарност към проф. Витулкас, за това че споделя опита си с нас. Щастлив съм да бъда в Академията на о-в Алонисос.

 

 

 

 

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }