Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
ОТЗИВИ НА СТУДЕНТИТЕ ЗА КУРС “ТРУДНИ СЛУЧАИ“ 2016

С. К. Н., Индия: Наистина, това беше мечта - да присъствам на този курс. Много от нашите приятели бяха на този курс през последните няколко години. Това е чудесен курс и аз бях вдъхновен от случаите на професор Витулкас, който е една легенда в хомеопатията. Това ми помогна много да придобия увереност и да уча още. Благодаря ви.

С. Р., Индия: Курсът беше прекрасен. Лекари от 31 страни участват в лекции, придружени от преводачи и това показва глобалното приемане на този курса. За мен лично това е мечта, която се сбъдна. Въпреки че следя професор Витулкас от 1993 г. насам, "Нивото на здраве" на професора ме очарова толкова много, че всеки ден отделям малко време за прочит. Благодаря на всички.

Б. Дж. П., Индия: Курсът е отличен форум за изучаване на класическата хомеопатия по най-изчерпателния и перфектен начин. Концепциите, които професор Витулкас споделя в клас променят подходите към болестните състояния. Случаите на живо, анализа и подходите към тях отварят нашите очи към разбиранията за Organon, Materia Medica и хомеопатията. Професор Витулкас чрез своите книги "Нов модел" и "Нива на здраве" промени изцяло подходите към болестите в днешния свят. Класът беше отлична възможност да бъда близо до професора и неговите учения. Вярвам от дъното на сърцето си, че ученията на професора са най-големия подарък за нас, хомеопатите през този век и че той ще продължи да променя подходите към болестта довеждайки човечеството до по-добро здраве по най-добрия възможен начин, чрез правилна хомеопатия.

С. К. В., Индия: Най-основното правило на хомеопатията е "Лекувайте човека в болестта, а не болестта в човека". Така че първо трябва да разбереш човека. Професор Витулкас разбира хората много добре и това улеснява нас студентите. Мисля, че тази част се е обяснявала много малко в миналото и това направи Хомеопатията трудна за последователите и. Това е отличен курс и не мога да коментирам повече от това.

С. К. С., Индия: Аз съм лекар, практикуващ осем години с алопатични методи. Чувал съм за Хомеопатията и се опитвам да я разбера. Когато видях видеоклипа на професор Витулкас в YouTube, разбрах, че той е гениалният човек, който разбира хомеопатията от сърце. Присъединих към онлайн обучението и започнах да виждам резултати в рамките на два месеца. Това е отличен курс за хомеопатията. Всеки човек и всяко правителство трябва да я прилагат в своя живот и своите страни. Това е голям принос за човечеството. Поздрави на г-н Витулкас, който прави хомеопатията лесна за разбиране.

Г. А., Румъния: Това е моят първи път на този семинар. Беше толкова страхотно - не си и представях, че ще науча толкова много. Благодаря на Бога за професор Витулкас. Начинът, по който подхожда към и анализира случаите е уникален. Той ни дава толкова много знания и неща от чисто практически характер когато подхождаме към случай, както и по отношение на проследяването на трудни случаи. Хомеопатията винаги може да помогне - във всеки случай. Д-р Адул е ​​много добре обучен хомеопат. Неговите случаи бяха добре представени и бяха много полезни за мен защото бяха трудни. Много му благодаря. Благодарен съм и на Мария, Пени, Стела, Махи, Димитрис, които са много отдадени на хомеопатията и са работили усилено за нас.

С.П., Бразилия: Този курс е мечта. Харесаха ми всички части. Професор Витулкас е велик визионер, който промени моето мислене. За един бразилец е необходима невероятна сума за пътуване до този остров. Би било интересно да се направи 20 дневен задълбочен курс.

И.С., Германия - Гърция: Впечатлението ми е много положително.

С.Т., Япония: Страхотно, прекрасно, спокойно.

В. М., Словения: Накратко - професионално и отлично.

Б. Д. К., Индия: Този курс е важен моменти в моя живот, тъй като никога не съм мислил да участвам в такъв прекрасен курс. Има много причини да го определя така. Курсът ми дава реалистичен подход към полагането на грижи. Това ме научи да не разчитам на думите на Materia Medica, но да усетя същността на лечението, да го напасна със симптомите на пациентите. Преди това нямах търпение да видя резултатите от даденото лекарства, но сега моята концепция е по-изчистена, базирана на начина на професора да разглежда случаите. По време на курса почувствах дълбочината на хомеопатията - как да чета мислите на пациента - тъй като е много важно. Сега е много по-ясно за мен, че хомеопатията е много равностойна и по-силна, отколкото друга съвременна медицина. Благодаря и поздрави.

П. Й. Л., Индия: Мисля, че оценката на този вид образование трябва да се направи по целия свят. Благодаря на Бога, който ме прати от Индия на тази научна практика по хомеопатия. Качеството на образованието чудесно. Всеки лекар трябва да учи през целия си живот. Придобих необходимата квалификация за моята практика и това е постижение. Лекарите, които дойдоха в тази Класическа академия по хомеопатия подобряват себе си. Наистина нямам думи за това. Бях присъствал на толкова много конференции в Индия, но лекторите представиха своите случаи, показваха ни видеоклипове на пациентите и в крайна сметка ни представиха лекарството за лечението. Мисля, че техният начин на мислене е погрешен. Винаги си спомням този курс и разбира се професор Витулкас. Той е талантлив човек, който може да разработи случаите с многостранни подходи. Сравняването на лекарства обаче увеличава нашето познание. В заключение, в света на хомеопатията той е легенда. Той наистина ни показва какво е хомеопатията. Наистина съм впечатлен и аз съм му голям фен. Ще присъствам на всички негови курсове предлагани онлайн, за да се усъвършенствам. Благодаря.

А. К., Индия: Случаите бяха наистина един различен начин да се учи и аз съм удовлетворен и радостен да присъствам на този курс. Благодаря ви.

Т. Б., Великобритания - Египет: Беше отличен курс, на койти винаги искам да присъствам. Помага ми да разширя хоризонтите си и начина си на мислене. Този курс ме накара да стана по-проницателен и аз вярвам, че това промени целия ми начин на мислене. Благодаря ви, че ме включихте в курса си.

Д. Т., Индия: Като цяло целият курс е добре планиран. Професор Джордж Витулкас представи фантастични случаи. За случаите, като поликистозни яйчници и маточни фиброиди – за такива случаи пациентите в Индия до голяма степен прибягват до хомеопатията, за да избегнат хирургична намеса. Така че насоките на проф. Витълкас в такива случаи ще бъдат много ценни.

Г.С., Румъния: Чувствам се много благодарна за възможността да се срещна, да чуя и да се поразходя с професор Джордж Витулкас. Много интересни случаи със задълбочени анализи и сравнения. Курсът ми помогна да чувствам, че нещата вървят от добро към по-добро и стават по-ясни в съзнанието ми. Много благодаря. Ще се видим догодина.

Т. С., Индия: Преподаването на професор Витулкас е като енергийното хапче, което ни трябва за да запазим ентусиазъм, когато се борим с нашите най-трудни (хомеопатични) решения (и предписване на лечението). Случаите на д-р Атул Джаги бяха много информативни. Уроците му се провеждаха много добре. Изборът на случаи на Манфред беше много добър. Всеки случай имаше голяма образователна стойност. Дори видеоклиповете му бяха хубави. Благодаря ви за чудесния курс.

А. В., Германия: За първи път бях в Алонисос и съм много впечатлен от прекрасната атмосфера в Академията. Виждайки всички тези случаи и обсъждането на правилното лекарство ме обогатиха огромно. Професор Витулкас е много пряк и открит и това, че мога да се уча от огромниче му познания е един страхотен подарък за мен. С нетърпение очаквам да се върна през следващата година. Много благодаря.

С. А., Великобритания: Както винаги, аз се радвам на истинския контакт и анализ на живо, даден от професор Джордж Витулкас, особено когато имаме сложен случай с дълбока патология. Едно от акцентите беше да се види случай, който професора е имал от преди и наблюдавайки неговите размишления и въпроси на живо. Харесва ми начинът, по който ни обясни това по-подробно - това ни дава допълнителна представа за случая, размисли за анализа, както и неговите умения да наблюдение. Случая, представен от Атул, беше отличен, ясен и много логичен – хареса ми начина, по който той представи случаите си. Единствената ми критика ще бъде темпото. Харесва ми да виждам случаи, които ни позволяват да видим пълния ефект на лечението с неговите резултати, а често в хомеопатичната общност пълната картина не е представена - и виждаме само идеите и теориите. Това прави идването ми в Академията от 2010 г. насам целесъобразно, тъй като мога да наблюдавам целия процес чрез случаите на живо и анализ на момента. Благодаря ви още веднъж.

И. С., Германия: Във случай 1013 беше първият път за мен, когато медицинската история на пациента беше спряна, за да се дадат обяснения за диференциално диагностициране. Благодаря ви - хареса ми много. Това беше оправдано време. Процесът ще продължи.

М. А. Б., Румъния: Бих искал да видя повече обяснения в случая на RCMH, какво се случи, след като професора предписа лекарство и пациентът се е завърнал вкъщи. Благодаря ви. Много ценя начина, по който д-р Атул представи случаите си, много дидактически.

М. И., Румъния: Впечатляващо е да видите, да слушате и да научите начина на мислене и решаване на трудни случаи от професор Джордж Витулкас. Мисля че за краткото, но сгъстено посежение на Алонисос се изпълних със щастие. Натрупаното знание със сигурност ще се подобри третирането на случаите на моите пациенти. Благодаря ви, професор Джордж, за всичко, което сте направили да преподавате и разпространявате Ханеманската хомеопатия.

А. Г., Гърция: Много ми хареса курса. Разбира се, професор Витулкас е майстор с много дълбоко разбиране за човешката природа, към която той подхожда с със смирение и обич. Ценно е да прекарате известно време с него. Д-р Атул Джаги беше също отличен, много точен, със задълбочено разбиране на теорията, показвайки как тя се прилага на практика. Оцених много и избора на случаите, представени от Манфред Брейг, и особено ми хареса случая, когато самият професор Витулкас анализираше начина, по който Манфред подхождаше към случая, докато гледаше видеоклипа. Това беше много образователно и може би този начин на преподаване би могъл да бъде включен в бъдещи семинари. Много ви благодаря.

С. М. П., Малайзия: За втори път участвах в курса. Разбрах, че получих повече от курсовете, след като бях разбрал теорията от онлайн курса. Лекциите на д-р Атул Джаги са много впечатляващи и са полезни за разбирането на дълбочината на теорията на професор Джордж Витулкас. Много съм вдъхновен от професора. Не само че той винаги иска да помогне на пациентите, да учи учениците, но и състраданието и мъдростта му са толкова големи, че той винаги се тревожи за човечеството, за света и се стреми да открие повече научни правила за да спомогне на учениците се както и на хомеопатията.

С. А., ОАЕ: Наистина се радвах на анализа на случай 1013, където Джордж Витулкас показва случая и го анализира стъпка по стъпка. Той прави така, че да е лесно човек да проследи неговото мислене и анализ, като това дава и повече време да се задават въпроси по случая. (Имам предвид първоначалния случай и вторият етап от 1013, представен от Манфред). Демонстрация на "Компас" трябва да се прави за студенти, които проявяват интерес още първия ден, за да им се даде време да се запишат и да имат достъп до случаите представени на курса. На всички семинари трябва да има секция за общи въпроси и дискусии. Не всички въпроси бяха зададени поради ограниченото време.

С. К. С., Индия: Изключително!

С. К., Индия: Беше много информативно. Разбрах от този курс как да избера лекарството, къде да се фокусирам по време на случай. Как да се препотвърдят ключовите симптоми и как да се обобщят всички симптоми. Подобрих познанията си за хомеопатията и съм благодарен на д-р Джордж Витулкас за това, че ни представи своите знания. Наистина ви благодаря, господине.

С. Ф., Велисобритания: Много интересен курс. Отличен анализ на случаите. Беше много приятно и информативно. Благодаря ви.

И. Б., Израел: Лекциите с Атул бяха отлични и начинът на подхождане към случаите (според стратегиите ) беше много добър. Винаги е добре да дойдете тук и да се докоснете до това безкрайно знание.

Р. С., Индия: Отлично! Както обикновено, аз научих толкова много от Джордж относно Materia Medica. Д-р Джаги беше много добър!

А. Н., Румъния: Въпреки че този курс е за по-напреднали от моето ниво на познания по хомеопатия, той напълно промени моето мнение за това как трябва да се лекуват и изследват пациентите. Това беше един доста добър урок в живота.

К. С., Швеция: Д-р Атул Джаги беше много добър. Ясни и добре структурирани случаи – той правеше връзки с теорията при описването на случаите. Бих искал да чуя повече от него следващия път. Много интересни случаи като цяло. Винаги е радостно за мен да слушам професор Витулкас.

Т. А., Швеция: Този курс беше един от най-добрите, които съм посещавал в Академията. Имахме много интересни случаи на живо с професор Джордж Витулкас, чрез които беше показано как нашия професор подхожда към случая и намира правилното лечение. Оцених много и нашия нов индийски лектор Атул. Той ни показа много добри случаи. Научих много. Благодаря ви много и Бог да ви благослови. С обич.

Т. З. П., Словения: Много се радвам за възможността да бъда тук в Алонисос, в Академията за класическа хомеопатия и да присъствам на курс с професор Витулкас. Тези класове са един Божи дар. Той просто слушаше пациента, от сърце и със сърцето си. Благодарим ви за цялата ви топлина, която споделяте с нас.

П. С., Мексико - Канада: Хареса ми. За мен беше толкова различно. Професор Витулкас има повече от духовен подход. Той разглежда симптомите, но на по-дълбоки нива.

Б. Л., Австралия: Много впечатляващ е начинът, по който са бяха представени случаите. Аз съм учил другаде и съм анализирал лечения, но никога толкова зъдълбочено, толкова ясно.

Р. С. С., Индия: Вярата е необходима, за да изпитате благословението на Бог. Същият принцип важи и за хомеопатията. Моите искрени благодарности на професор Джордж Витулкас за провеждането на този курс на дълбоко разбиране, дълбоко опознаване на трудни случаи. Той озари душата с ентусиазъм – ако оставим хомеопатията на страна – това бяха също способността за напътствие, преподаване и консултиране, извършени от почетния хомеопат. Професор Джордж Витулкас помогна много в тази “трансформация“. "Професор" е просто допълнителна характеристика на личността на професор Витулкас. Той е велик човек, който служи на човечеството. Това не е връзка просто между преподавател и студент, а семейство. Благодаря на всички ви.

Това е най-доброто от всички налични възможности за образование в света на хомеопатията. Бих искал да бъда тук всяка година. Да бъдеш с професор Витулкас е нещо като да има човек достъп да д-р Ханеман. Щастлив съм, че съм тук в IACH.

Дж. М. Ц., Португалия: Отне ми 50 години да реша това, което трябваше да реша още отдавна. Да бъда практикуващ лечител. Намерих хомеопатията, един красив свят на непознатото, но с невероятни резултати и доказателства. Отне ми 56 години, за да открия IACH, професор Витулкас и всичките тези неща. Аз съм толкова щастлив и благодарен да съм тук. Курсът беше фантастичен – един вид отварящ очи и ум за мен. Определено съм много уверен в себе си, което е необходимо, за да мога да помагам на другите много повече и по по-ефективен начин. Благодаря на всички ви. Ще се върна скоро и ще стартирам онлайн програмата в най-скоро време. С обич.

А. Х., Германия: Страхотев и наистина един курс за напреднали, не само с Джордж, но и с други много добри учители. Случаите бяха наистина интересни и добре организирани, в добра атмосфера. Много ми хареса първия ден със случаите - целия ден! Радвам се, че съм тук. Благодаря за всичко.

Т. П., Латвия: Курсът беше чудесен. Много допълнителни знания от новия учител – Атул Джаги. За пръв път през последните 10 години виждам млад мъдър учител в Академията, който има свой опит и следва стриктно хомеопатичните правила. Той е много честен. Манфред беше добър модератор на Проф.Витулкас на случаите. Случаите на професор Витулкас бяха толкова трудни, но толкова полезни и с отлични обяснения. Аз наистина съм доволен от този курс. Много благодаря на Мария, Пени, Стела.

М. П., Индия: Курсът е отличен, приятен на необходимото ниво. Това е пътят на светлината в тази тъмнина за хомеопатите, които са наясно с материята, клиничната позиция и Materia Medica. Ние се чувствахме тъжни, защото не успявахме да намерим подходящия учител и подходящия човек, който да ни води. Научихме толкова много важни неща на този курс, доближавайки се до това как да изберем лекарството чрез събиране на ключови симптоми. Намерихме правилната хомеопатия в Алонисос под ръководството на професор Витулкас.

С. С., Сингапур: Трудните случаи подсилиха нашите знания чрез още повече учене и това предизвика умовете ни да мислят правилно. Уроците на Атул Джаги бяха много добри и ефективни. Неговото търпение в преподаването беше толкова добро. Манфред сподели с нас някои чудесни и подходящи видеоклипове. Голяма благодарност за това. Много ви благодаря.

С. С., Румъния: Изключително и инструктивно!

С. Б., Франция: Много добре, 10/10. Единственото ми предложение е да позват видеоклиповете в първата консултация. Така при последващата ще можем да забележим промените.

О. С., Турция: Аз съм нов в областта на хомеопатията и току-що завърших 3-годишна сертификационна програма в медицински университет. Въпреки че все още нямам собствени пациенти и опит, този курс беше много полезен за мен. Научих толкова много неща, които бяха необходими. Всичко беше добре.

А. М., Канада: Винаги се радвам на ученията на Джордж. Неговият прекрасен подход на прецизност, анализ и обясняването на случаите идва като истински подарък. Благодаря ти, Джордж.

А. Г., Румъния: Изключителен курс. Високо ниво на хомеопатично обучение. Професор Витулкас дава истински уроци не само за хомеопатията и медицината, но и за живота. Той е истинско вдъхновение. Благодаря ви много, професор Витулкас, както и на цели екип.

Р. Х., Великобритания: Учейки за йерархията на здравето, за мен стана по-лесно да "чета" пациента, когато го видя за пръв път и да се ръководя от самия случай. Работата със случаите на живо е като приключение. Виждането на случая и проблемите около него, а след това намирането на решение, беше най-интересната част. Преминаването през рубрики и лекарства, прилагайки разсъждения, и използвайки знанието от Materia Medica беше интересно, инструктивно и важно. Работата по стари случаи е друг отличен начин за задълбочаване на знанията за подхождане към случаите и разрешаването им. Слушането на велик учител като Джордж Витулкас е привилегия. Като цяло смятам, че курсът е добре структуриран, много благодаря на всички!

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }