Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
ОТЗИВИ НА СТУДЕНТИТЕ ЗА КУРС “ТРУДНИ СЛУЧАИ“ 2017

Г. А., Румъния: Това е втората година, откакто посещавам този прекрасен курс. Проф. Витулкас е модел за мен и за много хора. Неговият подход към случаите, анализът на предписването на правилно лекарство, изключителните му познания в хомеопатията и медицината, както и неговата мъдрост са уникални. Този уникален начин за преподаване на хомеопатията помогна на мен и много други хомеопати да познават по-добре хомеопатията, както и да лекуваме пациентите по правилен невреден за пациетите начин. Бог да го благослови. Много благодаря на Атул и на всички индийски хомеопати за полезните случаи. Те бяха много полезни за мен. Специално благодаря за Мария за цялата ѝ помощ и упорита работа. Благодаря много на Наташа, Стела, Мачи, Димитрис и целия отбор за тяхната помощ. До следващата година.

 

Л. М., Швеция: За начало искам да кажа, че съм много щастлива от възможността да се включа в този едноседмичен курс, дори (все пак трябва да кажа) и да не уча или да работя в областта на хомеопатията! Прочетох някои от книгите на Джордж и мисля, че неговия подход към процеса на излекуване и начина на работа е много по-точен от алопатичния подход, с който работя. Като педиатър бих искал да мога да предложа това на моите пациенти. Харесват ми случаите - както тези, които бяха представени на живо, така и тези на запис. Мисля, че промяната, която можете да видите от лечението, е много важна. Семинарите на Джордж бяха фантастични. Възхищавам се на подхода му към пациентите и на обобщаването му, дори и да не разбирам всичко - но имам добра картина за това, за какво е хомеопатията! Благодаря ви за една много полезна седмица!

 

В. Ш., Швеция: Първо благодаря на Джордж за търпението с нас, вашите ученици. Винаги давате ясни, проницателни отговори - не само всички знания и опит, но и впечатляващото боравене с всеки труден случай. Atul Jaggi и г-н Mahesh имат интересни случаи, добре подготвени и преподават много добре. Много положително е да слуша човек Seema Mahesh. Изследванията са много важна област и да има такъв човек, който да събира данни за случаите е съществено. Тя е много ясна. Работата, която Мария прави, е неизразима, тя е толкова важна, винаги свързва хората и тласка нещата напред. Прекрасните секретари вършат чудесна работа и са много полезни - Ефи, Васо, Димитра и Стела – много ви благодаря. Създаването на Съюза е положителна новина и е много добра идея. Академията е създала нещо много специално – чудесно е че тя е форум за срещи на толкова много националности.

 

В. П. П., Индия: Това е моето пето посещение в Академията. Всяко посещение е ново учение за мен - всеки случай, неговият анализ и това как проф. Витулкас, преподава, мисли, споделя и изразява материята. И това е една от причините да дойда чак до Индия, за да бъда част от тази красива академия и нейният положителен възглед за правилната хомеопатия. Тя спаси баща ми и спасява стотици, хиляди пациенти чрез учениците на проф. Витулкас. Благодаря, Мария, и благодаря, професоре, за възможността да споделите случая на баща ми (сърдечна недостатъчност). Моля се на Бог да мога да идвам всяка година през идните години. Ученията бяха невероятни и обогатяващи.

 

Р. А., Ливан: Мисля, че тези 5 дни са много образователни. Обширното обяснение на Трудните Случаи от страна на модераторите беше много задълбочено и постигна много добра и практична диференциация на лекарствата. Аз също харесвам разнообразието от теми и разпределението на времето. Дните бяха изпълнени с учебни сесии от различни аспекти. Благодаря ви – на целия екип, който направи дните толкова прекрасни. Благодаря отново и до скоро.

 

А.Г., Гърция-Канада: За първи път бях първият път в Международната Академия за Класическа Хомеопатия, но определено не последният. Много съм впечатлен от всички лектори, които представиха своите случаи. Освен това съм очарован от гениалната умения на проф. Витулкас, когото аз смятам за най-великият хомеопат в света. За мен беше чест да бъда участник и да стана науча всички онези майсторски подходи, които той представи. Иска ми се да остана в продължение на месеци в този курс..... До следващата година и продължавайте с тази фантастичната работа!

 

Ю. М., България: Наистина ми харесва. Следващата година ще бъда тук отново. Много съм впечатлен от случаите, които видяхме по време на семинара и начина, по който бяха представени. Харесвам начина по който проф. Витулкас разсъждава и първите ми впечатления от него както и от остров Алонисос са много положителни. Ще споделя впечатленията си с българската група която се обучава онлайн и се надявам през следващата година всички да сме тук заедно. И накрая, бих искал да благодаря на проф. Витулкас за вдъхновението, което ми даде както и на целия екип, който работи за по-доброто бъдеще на хомеопатията. С най-добри пожелания, Ю.

 

Д.Р., България: Курсът беше много впечатляващ за мен. Лекторът Атул Джаги представи много интересни случаи. Неговите случаи бяха много добре представени – със задълбочен анализ, както е характерно за класическата хомеопатия и преподаването на проф. Витулкас.

 

Д. Л., Европа: Прекрасно е да имаш толкова много часове с Джордж, видеоклипове от него и случаите от Индия (Атул, Махеш ...). Благодаря ви много за организирането на този страхотен курс. Толкова ми хареса!

 

Т. С., Индия: Научихме много от проф. Витулкас: Неговите начини за анализ, неговата нужда да разберем истинския проблем в един случай, неговата задълбоченост е наистина вдъхновяваща. Неговата скромност също е вдъхновяваща.

 

Т.Н., Гърция: Въпреки че беше курс с трудни случаи, проф. Витулкас, д-р Атул и д-р Махеш с тяхната методология и дълбоки познания правят случаите да изглеждат прости. Проф. Витулкас има способността и опита да не губи случаи и допуска грешки. Аз съм впечатлен и от презентациите на д-р Атул, който в своя анализ приложи всички закони на хомеопатията, цялата теория за прогресията на едно лечение както и знания за нивата на здраве като цяло.

 

А.Г., Гърция:  Благодарен съм, че отново можех да дойда. Благодаря ви, че ми напомнихте, че ключът към щастието и дори към успеха е смирението. Благодарим и на д-р Атул Джаги за много интересните лекции, както и на другите индийски лекари за невероятните им презентации. Бих искал да успеем да постигнем такива чудеса и в западния свят. С обич и уважение към всички вас.

 

Д.Д., Сингапур: На първо място бих искал да благодаря на всички (всеки, свързан с работата на Академията) за това, че осигурявате тази прекрасна възможност и среда за всички тези хора от различни страни да бъдат заедно и да обсъждат и учат интензивно. Благодаря ви. Обичаме ви. Аз идвам тук от много години и съм посетил няколко различни курса. Мисля че имам малко по-големи очаквания от курса "Трудни случаи" (затова давам няколко точки по-малко). От случаите на проф. Джордж имаше да се научи много. Надявам се да се върна отново през 2018 г. До тогава - здраве и щастие за всички.

 

М.Г., Индия: Това е първият път, когато дойдох на този курс, въпреки че съм присъствал на няколко семинара на д-р Витулкас в Мумбай. Красиво преживяване е да бъде човек тук – като мечта станала реалност. Имаше много да се научи от случаите, както и много съвети от д-р Витулкас и от останалите лекари. Всичко това ще бъде от голяма полза в моята практика. Чудесни чувства... бих желал да дойда отново!

 

Р. Т., Гърция: Това е добре организирано място за учене на хомеопатия. Много ми харесва проф. Витулкас и начина, по който той "извлича" лечението. Иска ми се да имам шанса да го видя отново.

 

Д. Л., Франция: Много добър семинар. Добро настроение - научих много от случаите. Случаите на Атул са много добри – те са добър материал за учене, също така са и лесни за разбиране. Наличието на аудио-визуални материали помага. Благодаря на всички ви. Надявам се да се върна през юни и септември 2018 г.

 

К. З., Словения: Хареса ми “триизмерното” преподаване на проф. Витулкас (духовно, емоционално, фактическо). Неговите знания запалват сърцето ми! Въпреки че съм начинаещ, получих много полезни знания. Научих също така, че ако не сте сигурни за лечението, трябва да продължите, дори и за няколко дни – до изчерпване на вашите възможности - винаги правете най-доброто, което можете да направите. Никога не съм ходил на такива уроци!

 

А.П., Литва / Холандия: Много сме доволни от качеството на преподаването и сме щастливи, че бяхме част от курса.

 

С.М., Индия: Това беше една необходимост да захраня моите енергии на всички нива. Благодаря ви проф. Витулкас за всичко.

 

Дж. М., Испания: Много интересен семинар. Ще ми хареса възможността да следя случаите.

 

Л. Т., Сърбия: Не мога дори да си представя как житейския ми път щеше да бъде непълен ако не бях открил съвсем случайно хомеопатията преди четири години. Всичко, което чух по този курс, ми напомни че съм голям късметлия. Благодаря на целия брилянтен екип на Академията, особено на проф. Витулкас.

 

М. К. Ф., Бразилия: Курсът е много добър, като и лекарите участници. Ще се върна у дома с нова перспектива за приложението на хомеопатията. Нашата колежка от Бразилия, Бетания, е много приятна и винаги бърза да ни даде още повече информация. Чудесно! Нашият превод с Лорейн беше много добър. Сега се смятам за нов “войн“, който защитава хомеопатията в Бразилия.

 

Р. Г., Франция: Фантастичен семинар – на високо ниво и с разнообразни случаи. Това е най-добрият подход за разбиране на трудните случаи със стратегическо предписание. Поздравления за д-р Атул за неговата перфектна презентация, която беше ясна, пълна и много педагогическа (всичките представени случаи). Благодаря много на всички лекари - всичко беше толкова интересно и интригуващо. Благодаря на целия екип и, разбира се, на Мария за нейната любезност и ефективност. Очаквам с нетърпение да се върна през следващата година.

 

M.S.Q.T, Боливия: Много ми хареса. Курсът беше много добре организиран – на високо ниво, с отлични лектори. Организацията беше много ефективна. Беше перфектно! Благодаря на всички за всичко.

И.Б., Израел: Идвайки тук винаги обогатявам знанията си. Уроците на Атул са наистина отлични. Очевидно той работи много и е отдал живота си на тази кауза. Също така е чудесна комуникация между Латика и Атул - те найистина работят прекрасно заедно. Махеш беше чудесен. Би било по-добре да му се даде повече време да говори. Разбира се, повече време с проф. Джордж Витулкас би било най-добре! Неговата проницателност и знания ме карат да си мисля че си струва да прекара цялото лято тук, ако мога да си го позволя.

С.Л., САЩ: Случаите са чудесни. На мен наистина ми хареса Атул - оценявам уменията му за представяне. Бих се радвал да видя още повече от неговите случаи. Наистина почувствах, че презентацията му беше подробна и стегната. Оцених Сеема и нейните непрекъснати изследвания и усилията, които полага - чудесен принос към екипа. Манфред също беше фантастичен в избрания видеоклип. Джордж беше отличен както винаги! Моят брилянтен учител! Мария беше невероятно полезна, тя наистина е посветила живота си да помага на Джордж. Чувствителността и упоритата работа на секретарите бяха наистина прекрасни! Те наистина бяха усърдни! Мачи беше феноменална и наистина се грижеше всичко да е подредено и да имаме напитки. Благодаря на всички за знанието, добротата и топлотата, които никога няма да забравя.

В.Х., Белгия: Курсът е на високо ниво: със задълбочен анализ, а не само основни моменти. Не мога да изразя достатъчно, как тази седмица от отлични уроци ни енергизира (като след витаминозно подпомагане), дори и след 20 години практикуване! Научавам и пренаучавам винаги толкова много! Броят на случаите е добре балансиран. Предпочитам повече анализ, отколкото повече случаи. Също така, Джордж, неговите идеи за живота и неговите стратегии са също толкова необходими, колкото гледането на случаи. Подкрепата от страна на секретарката е много добра. Има хубава атмосфера, което също е полезно.

Д. Б., Румъния: Беше невероятен курс! Толкова много трудни случаи, които нямаха надежда от алопатична гледна точка, можеха да бъдат решени с хомеопатия. Този курс даде надежда и доверие на всички нас да лекуваме все повече и повече хора. Цялата ми благодарност и уважение към Академията, към проф. Витулкас и към всички лектори в курса. Времето, което прекарах тук, е всичко, от което се нуждая, за да продължа напред. Благодаря Ви проф. Витулкас за всичко, което споделихте с нас, за цялата вашата духовна работа, която вършите в полза на човечеството! Чувствам се много благодарна, че имах възможността да се запознаем и да науча толкова много неща. С обич и благодарност.

А. В. Р. В., Мексико: Имах възможността да бъда две години по-рано в международния курс и сега, като дойда на този следдипломен курс, намирам много различия! Този курс е много по-полезен за мен. Харесва ми повече и чувствам, че получавам повече знания, съвети, повече клинична и практическа информация. Трябва да благодаря за участието на лекарите, които обогатяват курса с клинични случаи. Надявам се скоро да бъдем в състояние да споделим с вас интересни и трудни случаи, разрешени лесно с помощта на учението на проф. Витулкас. Благодаря на всички за вашите усилия, обич и отдаденост. С много обич и благодарност!

Т. А., Швеция / Финландия: Организацията на семинара е отлична: лектори със специалности от различни области. Миналата година, както и сега беше впечатляващо да видим лекуването на тежка патологични случаи в Индия. В нашата страна не намираме пациенти с такава дълбока патология. Проф. Витулкас винаги е най-добрият от всички и ме насърчава да вървя по хомеопатичния път. Като цяло, аз съм много доволен от този курс и мисля че научих много. Благодаря ви! Очаквам да се видим отново през следващата година, проф. Дж. Витулкас!

Напълно се радвах на сесиите, където самият Дж. Витулкас поемаше случаите и работе заедно с класа. Казусите на д-р. Атул бяха добре представени!

И. Л., Израел: Всеки път, когато идвам тук, чувствам, че знам все по-малко. Но без да дойде, това би било още по-малко! Така че няма друг избор, трябва да дойда тук, това е като зарядно устройство за мен! За мен е вълнуващо да науча за всяко ново лекарство. Би било по-добре ако има повече време за въпроси към Джордж.

А. С., Великобритания: Тази година чувствах много силно чувство за принадлежност към хомеопатичното семейство. Чувствам се изпълнен на всички нива - умствено, емоционално и физически. Научих толкова много – преподаването беше невероятно, както винаги. Чувствам се много благодарен за това че мога да черпя от целия опит на проф. Витулкас. Също така бих искал да благодаря на останалите служители за техния професионализъм и любезност.

S.N., Индия:

Беше невероятно да бъда на курса "Трудни случаи"; сприятелих че с много хора. Това, което научих:

 • Проследяването на развитието на случая е много важно.
 • Разбиране на реалните значения на влошаване и подобряване. Подобряването на най-дълбокото ниво и влошаването на повърхностно ниво е добре дошъл напредък.
 • Този курс ще ми помогне много, за да знам как да процедираме в случай, в който изглежда, че постигаме статукво.
 • 2 големи урока от проф. Джордж Витулкас:
  1. Никога не се отклонявайте от основните принципи на хомеопатията
  2. Добрият хомеопат трябва да има сърце, изпълнено със състрадание и любов към пациента (независимо дали става дума за остро заболяване или рак)

 

М. П., Индия: Това беше първото ми посещение в IACH. Разбах за академията преди няколко години. След като получих съобщения с линкове, започнах да мечтая да посетя академията за да слушам и уча от проф. Джордж Витулкас. Беше невероятно, но успях да присъствам и участвам в курса "Трудни случаи". Това мое посещение в Академията задълбочи и обогати знанията ми относно случаи, подготвяне на рубрики, реперторизация, анализ и най-накрая до стигане до правилното средство за лечение. Както проф. Дж. Витулкас многократно споменава, практикуването на хомеопатия е лесно, но и трудно, ако човек не посвети време и всеотдайност. Така че, с огромна информация и знания, добавени към моето образование като хомеопат, бих желал да се върна отново, за да науча нови неща и да практикувам по-добре като добър Хомеопат.

Дж. М. С., Португалия: Напълно изпълних очакванията си! Курсът беше фантастичен с полезни случаи. Хомеопатията е това: нека тялото свърши работата си, тъй като е фантастична и интелигентна машина. Благодаря ви много проф. Витулкас, Мария, всички лектори и служители. Всички сте невероятни хора. Бог да ви благослови!

В. С., Индия: Професор Витулкас е отличен!

Р. С. Б., Индия: Отлично повишаване на уверенността ми! Особено за трудни случаи!

М. М., Индия: Няма друго място за научаване на клинична хомеопатия на този свят. Това е предимството!

А. В., Португалия: Отличен курс: цялото съдържание, клинични случаи, организация, какти и цялата информация бяха много важни и полезни. Те подобриха моята практика. 2017 беше втората ми година в този курса. Със всеки изминал път се чувствам по-признателе и благословен. Благодаря ви!! Ще се видим догодина!

Y. H., Германия: Всички случаи бяха много интересни. Особено се интересувам от слушането на начина по който професор Витулкас разглежда случаите. За мен е важно да слушам диференциална диагноза на различните лекарства. Благодаря ви за всичко, което мога да науча тук.

А.Х., Германия:  Интересно като всеки път. Обичам случаите и обясненията, анализа.

 • Добра атмосфера в Академията
 • След всяко посещение умът ми върви напред и напред!
 • Чудесно! Благодаря ви!

 

Г. А., Великобритания: за поредна година посещавам курса с проф. Джордж Витулкас! Вече 3 години посещавам Международния семинар през юни. Семинарът по "Трудни случаи" беше много информативен, особено случаите, представени от д-р Атул и д-р Махеш от Индия. Винаги има нещо ново за научаване. Има някаква смиреност, която хората излъчват на тези лекции. Делата бяха представени много научно и логично. Благодаря Ви проф. Джордж Витулкас за това, че ни давате тази възможност да научаваме повече!

С.Б., Индия: За курса:

 1. Практическо обучение
 2. Покрива анализ, оценка, изборът на лекарство и последствия от него
 3. Покрива приложен органон
 4. Покрива неправилно лечение и заболявания
 5. Няма спекулации, само истината

За проф. Витулкас: Той е повече от баща за мен!

В. Б., Тайланд: Получих много знания от курса. Надявам се отново да имам тази възможност в бъдеще. Благодарим Ви много за вашата доброта и подкрепата, която получихме от хората от Югоизточна Азия. Нямам думи…С уважение и благодарност.

А. М., А. Г., Египет: Много се радвам че бях на курса. Невероятно е да се срещнете с хомеопати от цял ​​свят, събрани на едно място, споделящи същите мечти. Лекциите са много добре организирани, включително и от гледна точка на времето. Благодарим ви, че организирахте такъв курс!

С. С., Гърция: Бях доста емоционална, защото това беше първият ми път на курс в Алонисос. Бях развълнувана от съчувствието на всички тези хора които се опитват да допринесат към света. Чувствам се толкова благодарна, че се срещнах лично с проф. Джордж Витулкас. Надявам че да се срещаме поне всяко лято, заедно с всички останали прекрасни хора, които срещнах. С всички знания и опит, които придобих от този курс, ще дам всичко от себе си, за да допринеса към обществото, в което живея - на всеки, който поиска моята помощ в бъдеще. Бог да благослови всички, които помогнаха за изграждането на такова спокойно място – истински център на хомеопатията.

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }