Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
ОТЗИВИ НА СТУДЕНТИТЕ ЗА КУРС "ТРУДНИ СЛУЧАИ" 2018

L., Латвия: Курсът беше наистина невероятен и вдъхновяващ, с безценни прозрения, знания и мъдрост, които ни бяха предадени от почитаемите преподаватели. Сигурен съм, че този опит ще се окаже наистина полезен за всички участници. Благодаря ви за великoлепната работа, която всички вие вършите в Академията. Желая ви още повече сили и удовлетворение ввъв вашата благословена мисия. Пожелавам всички участници, включително и аз да се върнем отново тук!

E. A. D., Ливан: Чувствам се благословен, че имах възможността да се включа в курса. Курсът е перфектно организиран, лекторите са много добре подбрани, представят изключително интересна информация и, разбира се, най-важното е е участието на проф. Витулкас. Не е възможно да се опише неговото духовно присъствие. Благодаря на екипа, който организира и осъществява семинарите - за тяхната преданост, учтивост и отлични умения. Сбъднах дългогодишна мечта да посетя курса и да видя проф. Витулкас. Сега когато изпълних и двете си мечти, се чувствам в мир със себе си. Благодаря Ви, Професор Витлукас! Вие променихте света!

T.A., Швеция: Всеки път, когато идвам тук, получавам прилив на енергия. Никога не съм била разочарована. Проф Витулкас и неговият чудесен екип ми дават сили да продължа да уча повече у дома. За мен е привилегия да участвам във вашите семинари на красивия остров Алонисос. Проф. Витулкас прави огромни усилия да популяризира класическата хомеопатия. Сега повече от всякога ние и целият свят имаме нужда от вас. Бог да ви благослови! Oчаквам с нетърпение да ви видя и слушам следващата година! С цялата ми любов.

M.S., Индия: Идвам за втора година в Алонисос, за да уча хомеопатия от великия майстор. Тази година разбрах, че хомеопатията е науката за любовта. Колкото повече я разпространяваме като помагаме и лекуваме другите, толкова по-здрави ставаме самите ние. Ученето е постоянен процес, който никога не спира. Много нови неща ни бяха преподадени в дълбочина от нашият велик учител и неговите ученици. Много съм задължен на моя велик учител проф. Джордж Витулкас и моята скъпа Мария за постоянната подкрепа и насърчаване. Благодарен съм и на д-р Атул, д-р Сима и д-р Латика за представянето на техните прекрасни случаи и изследователска работа. ТОЛКОВА Е ВДЪХНОВЯВАЩО!!! Ще се върна отново, за да продължа да помагам на страдащите хора да оздравеят и да раздавам повече любов по света. Сърдечни поздрави!

A.K.S., Индия (Ню Делхи): Беше прекрасно преживяване тук, в Алонисос. Идвам за първи път. Проф. Витулкас е една чиста душа. Затова се е издигнал духовно и божествената благодат се е изляла върху него. Той е най-миролюбивият човек, който съм срещал. Той разкрива искрено своите знания и опит за да създаде повече класичеси хомеопати и да помогне на цялото човечество. Най-благородната идея, която някой може да има. Решил съм да получа правилна подготовка по класическа хомеопатия. Желая му здраве и всичко най-добро. Първата ни среща беше в Бомбай през 1984 г. и след това сега.

E.O., Турция: Най-добрият курс досега! Професор Витулкас е удивителен учител и изключителен хомеопат. Асистентите му също са страхотни. Организацията е много добра. Надявам се, че ще мога да идвам всяка година. Силно препоръчвам този курс.

S.G., Индия: Преди векове в Гърция Платон създава своята академия и тя привлича хора от целия древен свят. Векове по-късно Джордж Витулкас създава Международната академия по класическа хомепатия, който привлича хора от целия свят. Сигурен съм, че Гърция ще бъде домът на класическата хомеопатия. Курсът "Задълбочен анализ на трудни случаи" представя случаи от практиката. Такива интерактивни лекции на проф. Витулкас, д-р Атул Джаги, Д-р Латика, Д-р Сима, д-р Махеш имат голямо въздействие върху нас. Поздрави за Мария за организацията на курса. Най-сърдечни пожелания за любов и мъдрост за проф. Витулкас.

N.E.P., България: Щастлива съм да бъда отново в МАКХ на проф. Витулкас! Щастлива съм да бъда част от голямо хомеопатично семейство! Семинарът беше много интензивен, със задълбочени анализи. Видяхме трудни случаи и за мен беше много полезно - да разбера случая, личността на пациента, тълкуването от лекциите за проследяване на случаите, избора на лекарството - беше полезен опит за мен. И съм толкова благодарна на Академията, на проф. Витулкас, на д-р Махеш, д-р Малапа, д-р Джаги и на Вселената за възможността да съм тук в Алонисос! Благодаря ви!

N.K., Индия: Курсът е отлична възможност да получите знания от проф. Витулкас и неговия екип от д-р Джаги, д-р Малапа и д-р Махеш. Всички случаи бяха представени отлично и обяснени фантастично и най-важно логично според принципите на хомеопатията. Стела, Александра, Димитри, екипът на Витулкас компас ни помагаха във всяко отношение по време на целия курс. Благодаря на г-жа Зисула Витулкас за любовта и грижите. Специални благодарности на д-р Мария за цялата помощ, която ми оказа при разрешаване дори на най-дребните проблеми, с които се сблъсках - да се регистрирам, да планирам пътуването си, настаняването, да ме представи на проф. Витулкас и също така на хора от други страни. Този курс е чудесна възможност да се запознаете и да срещнете хора от различни страни и да научите как е представена хомеопатията в роднината им и как може да се направи за засилване на позициите й. Благодаря ви.

P.R.D.C., Бразилия: Идвам за втори път тази година за курсовете на проф. Джордж Витулкас. Всеки път изпитвам все по-голямо възхищение към проф. Витулкас за увереността и яснотата, с която преподава лекциите и по време на представяне на случаите от него и неговите ученици. Чувствам се по-мотивиран да започна отново обучение и практика по ветеринарна хомеопатия благодарение на проф. Витулкас и на Международната академия по класическа хомеопатия. Със сигурност следващия месец ще започна програмата за електронно обучение, за която платих по време на предишния курс. Още веднъж изказвам благодарност на проф. Витулкас и на екипа на Академията.

А.G., Франция:  Винаги e толкова ценно да научим повече и повече за стратегията на лечение, правилното предписание и точната клинична оценка на действието на лекарствата. Оценявам високо дидактичния подход на проф. Витулкас, както и ясните презентации на д-р Атил Джаги и ентусиазма на Махеш да сподели неговите забележителни случаи.

V.W., Швеция: Отлично преподаване. Толкова съм благодарна, че мога да се уча от опита на проф. Витулкас и да проследя как се справя със случаите. Д-р Атул Джаги, д-р Сима и д-р Махеш са също много способни преподаватели. Благодарности и на целия екип на академията.

G.R., Индия: Това е първото ми посещение в МАКХ в Алонисос, Гърция. За мен е огромно щастие и благословия да съм в МАКХ. Работя в правителствения сектор в Индия от 5 години. За мен беше много позлотворно. Научих много от нашите преподаватели. Чудесно бяха представени дискусията и анализа на случаите на живо от професор Витулкас. Освен това ми хареса приятелското отношение на екипа на МАКХ, тяхната учтивост и готовност да помогнат. С нетърпение очаквам да посетя отново МАКХ.

H.G., Бразилия: Много добре. Този метод е много добър, защото следва принципите на Ханеман и наблюденията на Кент. Нивото на преподавателите е много добро. Те следват законите на Херинг по време на развитието на случаите. Представените случаи бяха на много добро ниво, трудни случаи, представени изключително ясно. Сега възнамерявам да започна програмата за онлайн обучение. Много съм благодарен на проф. Витулкас за създаването на тази Академия и за огромните му усилия да представи научна основа на механизма на действие на хомеопатичните лекарства. Благодарности на всички в МАКХ. Прегръдки.

Y.M., България: За втори път съм в Алонисос и съм много щастлива да бъда ученик на проф. Витулкас. Бих искала да ви благодаря на екипа на Академията за хубавия семинар и новите знания, които получих тук. Надявам се следващата година да бъда отново тук. Бих искала да пожелая на моя учител проф. Витулкас и неговия екип да продължат със същата силна мотивация да водят през дълбоките води на хомеопатията! Благодаря Ви!

U.Q., Испания: Благодарен съм за това, което получих в този курс. От нашия обичан и високо ценен учител проф. Витулкас получихме интересни и уникални познания за хомеопатията и живота, както и от мъдро подбраните от него способни и опитни преподаватели, силни и здрави личности. Изобщо се чувствах много щастлив на това просветено и хармонично място, където се срещнах с толкова хора, с които мога да споделя същата отдаденост към здравето - хомеопатията. През цялото време за нас се грижи екипът на академията, винаги приятелски настроен и отзивчив. Много ви благодаря. Това беше първото ми посещение в академията. Надявам се да последват много повече.

R.A., Индия:Като цяло курсът беше много сполучлив, информативен и динамичен. Снемането на случаи на живо от проф. Джордж Витулкас беше отлично и обсъждането на последващото предписание беше блестящо. Д-р Атул Джагжи, д-р Махеш и д-р Сима също допринесоха за доброто качество на дискусиите на случаите и лекциите. Времето в Алонисос беше прекрасно. Желая късмет на МАКХ и всички нейни членове. Нека Бог дари щастие, здраве и дълголетие на проф. Джордж Витулкас.

G.S.B., Бразилия: Посетих курса "А-Z" през юли. Курсът беше много добър. Реших да се върна отново през септември, за да продължа обучението си при професор Витлукас, впечатлена от неговия опит и отдаденост към хомеопатията. Със своите лекции професорът обективно и ясно ни показа как да проследяваме правилно случаите като използваме познанията за нивата на здраве. Сега е важно да насложа знанията си с програмата за онлайн обучение, която планирам да започна през октомври.

R.D., Тайланд: Не познавам в дълбочина хомеопатията и Материя медика. Преминала съм само два модула от програмата за онлайн обучение. Но този курс е много впечатляващ. Научих се да наблюдавам докато проф. Витулкас снемаше случаите и да разбера защо избира или не симптоми и лекарства. Това ме накара да осъзная колко важно е да познаваш Материя медика и нивата на здраве.

D.H., Канада: Курсът ми донесе цялостно удовлетворение. Разбира се, високо оценявам получените знания, с които си тръгвам. Благодаря на всички преподаватели и служители, които бяха блестящи, отзивчиви и любезни. Безкрайна признателностна проф. Витулкас за всичко, което продължава да прави за човечеството.

Е., Русия: Чудесно, както винаги.

Y.H., Германия: Много съм впечатлен от ясния начин, по който всички преподаватели обясниха как са стигнали до правилното лекарство. Имаше добро съчетаване на теория, практически случаи, както и диференциална диагноза. Основните симптоми на лекарствата бяха много добре обяснени. Радвам се, че съм тук.

A.V.S., Индия (Пуна): Този курс беше наистина плодотворен за мен. Наистина бих искала да присъствам на още семинари.

M.F., Гърция: Отлично.

S.S.P., Индия: Добър курс за нас, хомеопатите. Най-много ми харесаха случаите на живо. Те са наистина чудесни. Да се учиш на практика и наблюдение от проф. Витулкас е голяма чест. Благодаря Ви много.

S.M.G., Индия: Преди всичко бих искал да призная, че това е единственият курс, на който получих истински и верни знания. Научихме в детайли всяка малка подробност от снемането на случаите и избора на лекарството. Много благодаря.

S.M., Индия: Вярвам, че това е най-необходимият курс. Трябва да продължа по своя път.

М.М., Индия: Единственото място да научиш класическа хомеопатия.

D.L., Сърбия: Аз съм тук за първи път и съм впечатлен. Надявам се да дойда пак следващата година! Пожелавам Ви всичко най-добро!!

М.С., група от Палестина и Ливан: Курсът беше много успешен и полезен. Накара ме да направя оценка на моето ниво. Трябва да разглеждаме пациента от всички страни и не трябва да следваме безусловно резултатите от реперториумите или Vithoulkas Compass. Научих повече за VC и как да ми помага. Специални благодарности на проф. Джордж Витулкас и целия екип. Те са много отзивчиви и невероятни. Преподаватели, секретари, библиотекари, дамата в кафенето. Благодаря Ви.

T.J., Индия: Чиста наука. Без теоретизиране или предположения - само факти. Подходът на проф. Витулкас дава знания и със случаите те кара да повярваш в хомеопатията. Помага ти да разбереш по-добре нивата на здраве и тяхното практическо значение.

P.Y., Тайланд: Харесаха ми представените случаи, начина, по който лекторите обясниха случаите в детайли и ни посочиха къде да насочим своето внимание. Показаха ни малки хитринки как да се справим със случаите. Впечатлен съм от екипа на МАКХ.

H.S.G., Индия: Курсът беше много вдъхновяващ и съдържателен. Беше много интересно как проф. Витулкас стига до диагнозата и избора на лекарство. С нетърпение очаквам да посетя отново академията.

S.L., Швеция: Интересен, вдъхновяващ. Невероятно място. Добър реперториум на Vithoulkas compass. Доктор Махеш е много добра!

A.C., Великобритания: Много впечатляващ, градивен и стимулиращ семинар. Напрегнахме нашите хомеопатични мускули. Хареса ми всяка минута. Винаги се чувствам щастлив, когато съм на Алонисос. Отличен семинар !!!

K.O.P., Турция: Курсът беше пълнoценен, съдържателен и ползотворен. Определено събуди моята мотивация. Благодаря Ви много.

N.O., Индия: Смятам, че курсът е много съдържателен и изчиства съмненията в случаите от практиката. Всеки хомеопат трябва да се възползва от тази възможност веднъж в живота си. Обичам Ви, проф. Джордж! Вие сте такъв прекрасен учител. Искаме да видим повече проследявания на вашите случаи, които да подтвърдят началното лекарство и подобрението.

A,D., Швеция: Веднъж в живота имаш шанс да учиш хомеопатия от проф. Джордж Витулкас и да видиш как се прилага блестящо от д-р Атул Джаги и д-р Сима Махеш.

А., Русия: Беше много интересно. Перфектно!

S.H., Швеция: Изключително много ми хареса как проф. Витулкас обяснява хомеопатичната философия. Нека да има повече такива лекции. Интересни бяха проследяванията на индийските случаи. Както винаги имаше добър баланс в лекциите. Добра енергия. Благодаря Ви.

D.S.B., Бразилия: Беше много приятно и полезно. Курсът ме вдъхнови да завърша курса за онлайн обучение. Помогна ми да подобря своето клинично мислене и способността да се справя със случаите. Бих искал да благодаря на Професора и организаторите (екипа), които бяха много внимателни и грижовни.

A.G.S.C.:, Бразилия: Отлично! Благодаря Ви.

S.Y., България: Беше перфектно. Ще се върна догодина.

M.G., България: Това е първият ми курс в Международната академия по класическа хомеопатия. За мен е много ценен опит. Благодаря Ви!

М.М., България: Много професионални презентации. Радвам, че се правят проучвания в областта на хомеопатията и се представят в медицински списания. Огромни благодарности на индийските колеги! Огромни благодарности на Джордж, че ни преподава с търпение и любов.

S.S., Кения: Възможност да се видят различни случаи на живо, както и събития в областта на хомеопатията. Да получите знания и помощ в практиката. Да си опресните знанията. Място да срещнете и чуете различни преподаватели. Възможност да видите и да се докоснете до живата легенда в хомеопатията, проф. Джордж Витулкас. Хомеопатията е метод за лечение на страдащите, за добруването на човека до старини.

K.G., Словения: Блестящо представяне на д-р Атул. БРИЛЯНТЕН УЧИТЕЛ, БРИЛЯНТНИ УЧЕНИЦИ! ОТЛИЧНО. ПОЗДРАВЛЕНИЯ за екипа! Вие сте на път да промените света. Бог да благослови преподавателите на Академията!

N.P., Словения: Невероятно! Бях за първи път, но със сигурност не и за последен.

О.К., Обединени арабски емирства: Научих много. Лекторите бяха чудесни. Случаите бяха интересни. Организацията беше перфектна.

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }