Students' Testimonials
IACH - Prof. G. Vithoulkas
МНЕНИЯ НА СТУДЕНТИТЕ ЗА НЕМСКИЯ КУРС – 2019 г.

А. В. Германия: Освен че е най-красивото място, тук, с толкова приятни и подкрепящи хора, бях особено трогнат от дълбочината на хомеопатичната мъдрост на проф. Витулкас, също и от неговата честност. Разнообразието от случаи и неговите познания ме научиха на много неща и ще се върна вкъщи с много повече надежда за здравето на този свят и с доста материал за изучаване. Дълбоко съм благодарен на него и на целия много организиран екип. Благодаря на всички ви. Ще се видим отново на острова.

М.Т.Р., Германия: Много съм благодарна, че успях да дойда тук, в Алонисос, за трети път. След като взех участие във видео обучителния курс от 2004 до 2008 г., за мен е страхотен подарък да имам възможност да се върна. Благодаря на всички за работа ви. Благодаря ви, проф. Витулкас, за разпространението на принципите на хомеопатията по целия свят. Семинарът е изключително добре организиран. Всички членове на екипа са любезни, приятелски настроени и отворени за всякакви въпроси. Атмосферата е много приятна, а енергията много специална. Благодаря от сърце на всички вас и на вас, г-н Витулкас, очаквам с нетърпение семинара през 2020 г. С уважение, М.Т.Р.

С.К., Германия: Научих невероятно много и ще имам голяма полза от наученото, благодарна съм на Бог, че ме доведе на това място. Сърдечно благодаря на проф. Витулкас, който е великолепен учител. Много благодаря и на преводачите, които са свършили невероятно добра работа.

Б.В. Германия: Благодаря ви много за всичко, което беше преподадено в този курс! И особено за тези 2 теми: 1 - човешкото съществуване, мисията на хомеопата в нашето общество; 2- континуумът на болестите. Изпълнена съм с толкова много мисли на благодарност, че ни казахте всички тези важни неща. Имах доста въпроси по тези теми и обикновено (в ежедневието) не намираш човек, който да мисли заедно с теб относно тях, оставаш сам с тези теми и с въпросите, които имаш по отношение на живота и Бог. Благодаря ви много, че споделихте мислите си с нас !!!

М.Ф.Дж. Германия: Разбира се, случаите и философското съдържание бяха добри, както винаги! Също така е добре да представите най-трудните случаи от други курсове, например в петък сутрин и следобед. Ще се върна догодина!

Ц.Р. Германия: Това беше първият ми курс с Джордж Витулкас и съм много благодарна и дълбоко впечатлена. Особено ме докосна неговата духовна дълбочина.

С.Т., Германия: Седмицата на семинара ме обогати много. Бях много трогната от ученията на проф. Витулкас; От неговия подход бих могла да науча много как да снема случай. Да бъда заедно с толкова много хомеопати беше много полезно за мен. Бих искал да благодаря на всички за тази незабравима седмица и ще се радвам да се видим отново.

Д.С. Германия: Много впечатляващо, приятно местоположение. Дружелюбни хора. Случаите са интересни, дискусии за лекарства, прекрасни хора. Коментар: Бих искал да имам повече диференциални картини към ММ.

И.Ф. Германия: Винаги е удоволствие и вдъхновение да чуя мислите на Джордж, неговия възглед за здравето и болестите! Това е като червена линия за моята собствена практика. Щастлива съм, че съм част от хомеопатичната общност.

Е.М. Германия: За мен Джордж Витулкас е най-добрият учител по хомеопатия в света. Винаги научавам нещо ново от неговия опит. Чувствам се много задължена за възможността да уча с него.

E.С., Германия: Намирам семинарът като много изискващ и обогатяващ. Случаите обхващаха широк спектър и бяха анализирани и обсъдени в дълбочина. Много съм благодарен на пациентите, които идват тук, за да се лекуват, възхищавам се на смелостта им. Изключително съм благодарна на Джордж за неговия неуморен ангажимент и непоколебимата му отдаденост на хомеопатията и на живото му учение. Много благодаря и на целия екип за организацията и подкрепата на семинарите. Това е прекрасно място за учене и с удоволствие ще се върна.

Х.У.Б., Германия: Много интересно; много добре организирано; приятелска подкрепа от екипа на Академията; приятна атмосфера в класната стая; международен курс с интересни разговори с останалите участници; Много философски прозрения, които могат да бъдат приложени не само към хомеопатията, но и към съвременната медицина. Ново разбиране за механизма на хомеопатията; Отличен превод на немски! Благодаря ви много!

E.Б., Германия: За мен беше много впечатляващо, че можех да участвам в семинар на живо на проф. Витулкас. Бях трогнат от неговата харизма и от знанията му. Отличен семинар за предаване на знания, проведен на фона на фантастичен пейзаж. Супер организация, супер симултанен превод; жалко, че тази година прощалното парти не се състоя в четвъртък (обаче това е разбираемо), защото полетът ни за връщане беше в петък.

В.K., Германия: Прекрасно е, че можем да продължим да учим тук с Джордж. Благодаря ти.

С.K., Германия: Курсът е много ценен за мен. Джордж Витулкас дава много дълбоки прозрения и е много прецизен в начина си на обсъждане на случаи, както и да разширява гледната ни точка. Сесиите за Органона също са доста важни, така че дори биха могли да бъдат повече - а също и лекциите за „Хроничните болести“ от Ханеман. Работата на Академията е много важна за цялата хомеопатия. Моето най-дълбоко уважение и благодарност за това! Благодаря ви много за всичко.

Ф.В., Германия: Много съм доволен и намирам всичко, което научих тук, за полезно. Продължавайте отличната работа! Много благодаря и с нетърпение очаквам следващата година!

M.M.Н., Германия: Всичко беше прекрасно. Много интересни случаи. Отлична организация. Вълнуващо като мистериозен трилър. Моля, продължете страхотната си работа! БЛАГОДАРЯ ВИ.

Д.Д. Сингапур: Първо, благодаря ви много, проф. Джордж Витулкас, че правите това година след година в полза на човечеството. Благословени сме да имаме учител като него, който следва ясно д-р Ханеман и все още продължава да разпространява истинската хомеопатия чрез своите лекции, писания и представяне на случаи. Благодаря и на неговия генерал, Мария, и екипа на МАКХ, които работят за тази мисия с него, в полза на хомеопатията. Всяка година научаваме нови неща, с много по-дълбоки знания. Щастлива съм и съм късметлийка, чувствайки се ежедневно свързана с всички вас чрез хомеопатия. Тук искам да обещая, че ще дам всичко от себе си за хомеопатията. По какъвто и да е начин, според възможностите си.

M.Р. Сингапур: Целият курс обогати изключително знанията ми на много нива. Благодаря ти, Джордж. Нямам търпение да се върна, за да науча повече.

O.С. Украйна: Приятно ми е да призная, че по време на обучението в МАКХ развивам уменията си заедно с хора от хомеопатичното общество, благодарение на лекциите на проф. Витулкас. Това не са само знания по хомеопатия. А повече. Изучавам живота, поведението на хората и мога да ги прилагам в отношенията си със семейството, колегите, приятелите си. Както обикновено, много е полезно да можете да следвате проф. Витулкас как води случая и предписва. Благодарим на целия екип на МАКХ за усилията за разпространение на науката и обединяване на хора от цял свят.

И.Б. Израел: Винаги е толкова приятно да участваш в този семинар. Беше интересно, добре организирано. Витулкас даде толкова много от себе си, през цялото време се наслаждавах. Все още имам много въпроси, които не посмях да задам. Музиката, която пускаха (класическа), беше прекрасна. Новият техник, Константис, е много приятен. Лекцията за Органона беше много добра. Бих искал да имам повече време за въпроси. Благодаря много, че имах запазено място. Оценявам го искрено!

П.E. Русия: Прекрасен курс! Проф. Витулкас. Сериозни въпроси за миазмите и егото. Интересен случай с дълбоко разбиране на проблема. Музиката в почивката е страхотна!

С.Г. Русия: Благодаря за структурата и полезната информация на теория и практика.

Т.С. Индия: Изпитах огромно удоволствие от курса. Благодаря ви.

Д.Х. САЩ: Невероятен курс!

E. Италия: Благодаря ви, много съм доволен.

E. Русия: благодаря за този толкова успешен семинар. Слушаме само Джордж и това е основното за нас. Получихме допълнителни и по-задълбочени знания. За толкова кратък период, представям си колко бихме могли да научим и ако продължи 3 седмици. Благодаря ви много! Очаквам нов семинар.

Н.С. Русия: благодаря за този толкова успешен семинар! За толкова кратък период от време успяхме да научим много важни неща, сякаш сме учили 2-3 седмици. Слушаме изключително само Джордж, гледаме видеоклиповете на Джордж и това е щастие за нас !!! Това е много по-добре от всичко друго. Бих искала да слушам само Джордж !!!

K.С. Ливан: Курсът ми хареса, както обикновено, беше изключителен.

K. И. Русия: Най-добрият семинар, на който съм бил. За мен да слушам Джордж (на живо или видео) е най-доброто, за да подобря знанията си в хомеопатията. Проф. Джордж Витулкас, като учител, не може да се сравни с никого, нито един учител не може да бъде сравнен с него. И така, мечтая видеоклиповете на Джордж да бъдат повече и на други семинари. Пожелавам на Джордж да бъде здрав дълги години. Много го обичаме !!!

С.С. Сингапур: Беше страхотно преживяване да видя случаи на живо и многото беседи на проф. Витулкас относно разностранни аспекти на живота. Доста пъти начинът му да анализира случаите беше нова перспектива за поглед върху изразеното от пациентите по съвсем различен начин, придавайки значение на многото емоционални изражения в човека. Също така, беше интересно да наблюдаваме анализа на случаите на д-р Атул. Отличен опит за обучение, мотивиращ и интересен!

K.O. Русия: Благодаря ви много за този семинар. За мен той е нещо специално, дългоочаквано, за да видя усилията на проф.) също и на видео. Ние идваме тук, на този красив остров, за да слушаме Джордж, нашия любим Учител Джордж Витулкас, за да научим колкото се може повече. Нека помолим Бог за здраве на нашия любим Джордж, дълги, дълги години !!

O.У., Русия: Много информативен курс. Интензивни лекции и задълбочени познания. Страхотен мениджмънт (благодарение на Мария). Академията е стълбът на хомеопатията в съвремието, особено по отношение на защитата на хомеопатията, научни и изследователски изследвания. Благодаря на целия персонал на Академията.

E.И., Русия: Каква щастлива възможност за всички нас - да посетим Академията и да слушаме и гледаме Великия Учител! И екипът на Академията прави всичко възможно, за да изпитаме това. Много благодаря! От все сърце!

O.Л., Русия: Много добре! Толкова задълбочен и толкова интензивен курс. Много е хубаво, че ни показвате предишните проследявания.

Д.О, Русия: Благодарен съм на Академията за организацията на този прекрасен курс. Поех от мъдростта на нашия любим Учител. Наблюдавахме неговия дълбок и любящ подход към анализа на всеки случай. Той ни показва своята логика, защо възниква болестта и как трябва да се приближим към правилната причина на нарушеното състояние, стъпка по стъпка, търпеливо, последователно. Мария, благодаря ти много, че се грижиш толкова всеотдайно за Джордж. Академията е изпълнена с красива и приятелска атмосфера. Събитийният мениджмънт е на високо ниво. Толкова съм щастлива, че съдбата ме доведе тук, при вас. Пожелавам здраве на Джордж и на целия екип! Нека Вселената ви помага!

K.Н., Русия: Впечатляваща и задълбочена информация, ключови въпроси от жизненоважно значение, които трябва да имат не само лекар или хомеопат, но и всеки мислещ човек.

Б.M., Русия: Харесвам курса много, особено защото винаги е Джордж, дори и само на видео. Благодаря ви за хубавата музика по време на почивката. Моля, дайте повече обяснения относно проследяването на случая с нисък прием на потенции; когато лекарството трябва да бъде спряно и повторено отново. Евентуално това да бъде демонстрирано при конкретен случай, тогава може да е по-ясно.

Ф.T., Русия: Организацията на всичко е много добра. Харесва ми този полезен и интересен курс. Атмосферата е такава все едно сте заобиколени от любимото си семейство. Благодаря за любовта и грижите ви. Благодарна съм на всички ви. Желая ви здраве и успех. Благодаря ви!

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #bd2626; } a { color: #bd2626; } .radio i, .checkbox i { color: #bd2626; } .radio i:before { background-color: #bd2626; } .button, .btn-default { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .button:hover { color: #bd2626; } .page-header-top { background-color: #bd2626; } .page-header-bottom-alt { background-color: #bd2626; } .page-intro:after { background-color: #bd2626; } .page-intro:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg:before { background-color: #bd2626; } .page-content-section-border { border-top-color: #bd2626; } .page-footer { background-color: #bd2626; } .block-head-1 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-1 i { background-color: #bd2626; } .block-head-2:after { background-color: #bd2626; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-head-3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-3 i:after { background-color: #bd2626; } .block-head-4:after { background-color: #bd2626; } .block-head-7 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-head-7:after { background-color: #bd2626; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #bd2626; } .main-search button { color: #bd2626; } .main-search button:after { background: #bd2626; } .main-nav li a { color: #bd2626; } .main-nav li a:before { background-color: #bd2626; } .main-nav li ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #bd2626; } .main-nav .switcher { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .main-nav .mega > div { background-color: #bd2626; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #bd2626; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #bd2626; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #bd2626; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #bd2626; } .main-nav li li a { color: #bd2626; } .main-nav li li a:hover { background-color: #bd2626; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #bd2626; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #bd2626; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #bd2626; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #bd2626; border-bottom-color: 1px solid #bd2626; } .slider-revolution .button-my { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #bd2626; } .pagination-1 a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-2 a:hover { color: #bd2626; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #bd2626; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #bd2626; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #bd2626; } .pagination-4 a:hover { border-color: #bd2626; } .pagination-4 .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .pagination-5 a { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-benefits div:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 li i { color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #bd2626; } .block-benefits-3 i { color: #bd2626; } .block-about .button { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-about .button:hover { background: #bd2626; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-2 .bar { background: #bd2626; } .block-about-2 .value { color: #bd2626; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-mission .year { background: #bd2626; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #bd2626; } .block-recent-works ol li:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works ol .active { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works .description { background: #bd2626; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #bd2626; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-4:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-recent-works-6 a:before { background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #bd2626; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #bd2626; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #bd2626; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #bd2626; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #bd2626; } .block-portfolio-8 li a { background: #bd2626; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #bd2626; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-services li a { border-color: #bd2626; } .block-services li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:before { background: #bd2626; box-shadow: inset 0 0 0 2px #bd2626; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #bd2626; } .block-services-4 li a { border-color: #bd2626; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #bd2626; } .block-services-5 li i { color: #bd2626; } .block-services-5 li i:hover { background: #bd2626; } .block-services-6 h3 span { color: #bd2626; } .block-services-6 li a { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-6 li a:hover { color: #bd2626; } .block-services-7 .info i { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .active { background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-pricing dt { color: #bd2626; } .block-pricing .price:before { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button { color: #bd2626; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #bd2626; } .block-pricing-2 dt { color: #bd2626; } .block-pricing-2 .price { background: #bd2626; } .block-pricing-2 .button { color: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #bd2626; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #bd2626; } .block-progress li i { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-2 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-team-3 .icons a { color: #bd2626; } .block-team-3 .info h3 { color: #bd2626; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-team-list .icons a:before { background: #bd2626; } .block-team-list .skills { border-top-color: #bd2626; border-bottom-color: #bd2626; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-skills i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-skills-2 i:before { background-color: #bd2626; } .block-skills-2 .bar { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-capabilities h3 { color: #bd2626; } .block-capabilities-2 h3 { color: #bd2626; } .block-recent-posts .info { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #bd2626; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #bd2626; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .link { background: #bd2626; } .block-blog-list .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-list .zoom { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .link { background: #bd2626; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #bd2626; } .block-blog-grid .zoom { color: #bd2626; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #bd2626; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-blog-details .share a:hover { color: #bd2626; } .block-blog-details .about:before { background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .badge { background: #bd2626; } .block-catalog-grid .price { color: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .price { color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #bd2626;; } .block-product-details .price { color: #bd2626; } .block-product-details .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #bd2626; box-shadow: 0 0 0 2px #bd2626; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active { color: #bd2626; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #bd2626; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #bd2626; color: #bd2626; } .block-shopping-cart .price { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #bd2626; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #bd2626; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #bd2626; } .block-checkout-order td:last-child { color: #bd2626; } .block-checkout-payment label { color: #bd2626; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #bd2626; background: #bd2626; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #bd2626; } .block-pasteboard:before { background: #bd2626; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #bd2626; } .block-map-3 .block-head { color: #bd2626; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #bd2626; background-color: #bd2626; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #bd2626; } .block-contacts ul .active { color: #bd2626; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #bd2626; } .block-contacts ol { border-top-color: #bd2626; } .block-contacts ol li { color: #bd2626; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #bd2626; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #bd2626; } .block-not-found h3 { color: #bd2626; } .block-not-found .pic:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button { color: #bd2626; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #bd2626; } .block-coming-soon li:before { background-color: #bd2626; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #bd2626; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #bd2626; } .widget-top-posts a:hover { color: #bd2626; } .widget-text hr { border-top-color: #bd2626; } .widget-text em { color: #bd2626; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #bd2626; } .widget-tags a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter a:hover { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active { color: #bd2626; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #bd2626; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #bd2626; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #bd2626; } .widget-top-products .pic i { background-color: #bd2626; } .main-nav ul { background-color: #bd2626; }